- 30 Eylül 2012
- 88
- 1
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.081
Evet tatlım ayrıca bugday yağı kullanacaksın istersen yağlı karışımdaki buğday yağı miktarınıda yükseltebilirsin
Ve mutlaka cildini ölü hücrelerden peeling veya kil maskesi yaparak arındırmanı da tavsiye ederim ki yaptığımız bakım cilde işleyebilsin
Evet tatlım ayrıca bugday yağı kullanacaksın istersen yağlı karışımdaki buğday yağı miktarınıda yükseltebilirsin
Ve mutlaka cildini ölü hücrelerden peeling veya kil maskesi yaparak arındırmanı da tavsiye ederim ki yaptığımız bakım cilde işleyebilsin
buğday yağı derken seyreltilmiş olanından mı ? eğer renk tonuna faydası varsa bende alırım
Canım verdiğin yağ karışımı denedim haftada birgün pirinç kepeği yağı + hodan yağı + nar çekirdeği yağı+ kayısı çekirdeği yağı ile masaj yaparak sildim , birgün ara verdim ertesi gece sadece nar çekirdeği 1 gece ara verip diğer gecede sadece pirinç kepeği yağı ile masaj yaparak sildim bunun dışında Ispartadan aldığım gül özlü kremime evigen kırdım her gün sürdüm 1 haftanın sonunda kuzenim sen cildine ne yaptın dedi erkek arkadaşımda senin cildin ışıl ışıl olmuş dedi :) tabii ben çok mutlu oldum :) bu arada yağ karışımını yapmadan önce mısırunu maskesi yaptım o maske çok iyi geliyor cildime ama bu yağlarıda ekleyince süper oldu gerçekten o kadar para vermeğe gerek yok doğal şeyler varken çoook çoooook teşekkürler :)
Birde avokado yağının öneriyorum süper bişey hücreleri yeniliyor tek başına bile süper etki yapıyor avokado maskesi de süper
Tatlım cildindeki lekeli görünümü o yağ karışımı ve e vitamini ilave ettiğin nemlendirici kısa sürede çözecek sende değişime gün gün şahit olacaksın zaten hiç takma aklına
Lekeli görünümden kurtulman için ara ara gece yüzünü temizledikten sonra sadece buğday yağı sürüp yatmanı öneririm cildim beyaz olduğu için bende çektim
Aktarlarda mecit efendinin kocaman 200ml bir nemlendiricisi var 'kara üzüm çekirdeği kremi' ve 'kayısı çekirdeği kremi' olarak onlardan aldım
Eski nemlendirici kabımı yıkadım ikisinden 2 şer tatlı kaşığı gibi koyup 2 ampul e vitamini ekledim tahta kaşıkla güzelce karıştırdım...
oldu bana nemlendirici
Umarım benim kadar sizlere de faydası dokunur
Kızlar siz bu LA yı her gün mü sürüyorsunuz?
Ben tekrardan başladım ama ben öncedende yazdığım gibi 2 gün sürüp bırakıyordum hergün sürsem nasıl bi fark olur acaba ?
Slm subaru,senin tariflerine yeni başlıyıcam fakat birkaç sorum olucak;
1)Doa kozmetik başlığı altında 73. sayfadaki tariflerden %20 laktik asitli tonik için 1 şişe(30 ml) %20lik LA ve aynı miktarda gül suyu
karıştır demişsin,bende LA 20 ml'lik vardı,bu 20 ml'lik LA ile yine aynı miktarda gül suyu karıştırdım.Diğer yağlardan da 5 damla yerine 4'er
damla ekledim,fakat lavanta yağını dikkat etmeme rağmen yanlışlıkla 4 yerine 8-9 damla kadar geldi,bir sorun olur mu?
2)Bu LA'li toniği hergün sabah akşam uygulayabilirmiyim,yoksa sadece akşamlarımı uygulasam?Kaçar damla pamuğa damlatmalıyım,10-12 damla yeterlimi yoksa fazlamı?
3)Son sorumsa LA'li toniği uygulama sonrasında (eğer sabahlarıda uygularsam) illaki nemlendirici kullanmalımıyım?Nemlendiriciyi sürdükten hemen sonra güneş losyonu
sürsem yoksa belli bir süre geçmesinemi gerek var? BU kadar subarucuğum,senin tariflerini düzenli olarak uyguluyucam sonra gelişmeleri burada yazarım
lady buğday yağı yada pirinç kepeği yağı vücudumuzun başka yerlerindeki lekeler içinde iyi gelirmi mesala bacağımda kıl dönmesinden sonra sivilce izleri falan kalıyor yada bunun için önerin başka bir yağ varmı bu arada nemlendirici kreminden çok memnunum kullanmaya devam ettim hiç bi zararını görmedim belki ilk başta başka nedenlerden bir kaç sivilce çıktı cildim böyle tepki verdi bilemiyorum ama yüzümü canlandırdı baya çok teşekürler sana laf çok uzatıyorum ama kızlar almanyada şu an bir çok bayan kara üzüm çekirdeği kremi kullanıyormuş cilt için çok faydalı olduğunu söylüyorlarmış
Tavsiyelerin için teşekkürler.
Bu bilgilerde eminim benim çok işime yarayacak.
lady merhaba,
bir süredir bu bölüme girmedim..Düzenli olarak ozon yağını kullandım hatta aldığım o kutuyu bitirdim..malesef ellerinde de kalmamış..1 aydır kullanamıyorum..
onun dışında nar çekirdeği-kara üzüm çekirdeği-pirinç kepeği yağı karışımını da arada bir sürüyorum..ayrıca %40lık LA karışımına da artık başlıyorum onu da sürücem..
Şimdi siteye yeni yağlar da gelmiş..hemen hemen hepsinden aldım..baobab yağı ve macadamia da göz altına sürülebiliyormuş..argan yağı,hindistan cevizi yağı vs..de aldım..
ama bu kadar yağ alınca benim kafam çok karıştı, yağ koleksiyonum oldu..şimdi kendime nasıl bir program uygulayayım sence ?
cildim lekeli öncelikli hedefim cilt lekelerim ve göz altlarım..
bir de saç uçlarım cansız ve kırıklar var..
bütün yağlardan aldım diyebilirim bu nedenle hangisini kullanacağımı şaşırdım :) yardımcı olursan sevinirim..
Laktik asit'in yararını görmeye başlıyorum. Yanaklarım pürüzsüzleşti. Geçen hafta soyulmalar vardı. Şu an alnım pütürlü bakalım inşallah, devamı gelecek. Toniğimi dökmüştüm. Yeniden aldım laktik asit. Kara üzüm çekirdeği yağını çıkarttım, ablama verdim o kullanacak. Şu an sadece pirinç ve nar'ı kullanıyorum. Macadamia var onu sonra ekleyeceğim, kenarda bekliyor.
gözaltı torbaları için neyi önerirsiniz?
canım merhaba,
%40lık LA'yı aynı miktar gülsuyu ile karıştıracağım malum artk kasım geldi..
15 faktörlük krem de koruyucu olur mu, güneş kremimi bulamıyorum daalana kadar 15 faktörlükle idare etsem.. :26: