- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.041
Pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağım var, ama aldığım kara üzüm çekirdeği yağını bitirmek için, mesela dün üzüm çekirdeği yağını kullandım, bugünde nar çekirdeği ve pirinç kepeği yağını kullanacağım. Pirinç kepeği de Anti-aging özelliği varmış, zaten dediğin gibi cilt rengini de düzenliyor. 1 ayı geçmiş pirinç kepeği yağını kullanalı. Üzüm bitince daha almayacağım senin gibi. :) Bugün maske günüm kil maskemi yapayım. :)
An itibariyle TCA yapmış bulunmaktayım, %20 lik istedim ben...
İlk TCA yapışım, vatana millete hayırlı olsun
Cayır cayır yandım valla:2:
Kargom dün gelmiş evde olmadığım için bugün elime geçti :)
Büyük bi merakla saç spreyini denemek için sabırsızlanıyorum :))yanında birde hindistan cevizi yağı ve sandal ağacı parfümü aldım.
Parfüm bana parfüm kokusundan ziyade sabun kokusu gibi geldi mis gibi sabun kokuyor
İlk yaptığımda bende fena yanmıştım 40 saniye zor dayandım, hayırlı olsun tatlım (ben 15lik tca kullanıyorum)
Sandan ağacı solidi çok severim
Hindistan cevizi yağını saç bakımı + kırışıklıkları olan arkadaşlara özellikle tavsiye ediyorum çok olumlu sonuçlar alan arkadaşım var
Hindistan cevizi yağını yüzedemi sürüyorlar. Nasıl kullanılıyor.
Hindistan cevizi yağını sadece göz çevrene olacak şekilde bakım planına dahil edebilirsinNe yapsam acaba, 3 tane yağı kullanıyorum. Bunudamı eklesem yoksa biraz beklesem mi?
Hindistan cevizi yağını sadece göz çevrene olacak şekilde bakım planına dahil edebilirsin
Hindistan cevizi yağım şu an dışırada yumuşak krem kıvamında, o zaman hepsini tamamen eritmek lazım 2-3 damla sürmek için. Zaten saçım için eritiyordum. Shea yağıyla karıştırıp saçıma sürdüm senin yazını okuyunca. Sürerken yumuşacık elime geliyor yağlar. Çok hafifler. Shea katıyken biraz ağır gibi geliyor. :)
Laktik asitli toniği 5-6 gündür akşamları kullanıyorum. Burnumun üzeri hızmadan dolayı yara olmuştu ve leke kalmıştı. Şu an görünümü hafiflemiş bakalım tamamen geçecekmi. Arada shea'da sürüyordum. Akşamları da pirinç, nar ama L.A. karışımının etkisi galiba. 2 gün önce cildim kupkuruydu pütürlü. Şimdi biraz daha iyi.
İlk kullanım zamanında o pütürlü görüntüyü yaratıyor. Düzenli kullanırsan geçer.
Bu pütürlü görüntü pamuğu bastırmandan kaynaklı olabiliyor, tampon yapar gibi sürersen daha iyi olur.
Kısaca diğer tonikler gibi cildi bastıra bastıra silmek yok
Geçmeye başlıyor yavaş yavaş, fazla bastırmıyorum. Sadece gitmesini istediğim bir yağ bezesi var birde burnumda kalan yara izi onların üzerinden birkaçkere pamuğu geçiriyorum o zaman bir yanıyor. :)
geceleri sıkılaştırıcı özelliği olan clarıns lift minceur visage kullanıyorum bugün evigen ampül aldım,cildim yağlı ve hassas nemlendirici yerine ampulu şırınga yöntemi ile az miktar bu kremle sürsem olabilir mi acaba ? birde yağları pek kullanamadığımdan tüylenme problemim yüzünden e vitamini göz altıma gece yatmadan direk haftada bir veya iki sürsem fayda eder mi? yardımcı olursanız sevinirim nemlendirici,krem denemekten çok sıkıldım her zaman devam edebileceğim yöntem aramaktanda yoruldum ilgilenirseniz sevinirim..
Gözaltlarıma Hindistan cevizi yağı sürüyorum 2 gündür.
bakalım faydası olucak mı :)