Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Ladyyy yardımına ıhtıyacım varr

sıcaktan yuzumde sıvılce cıktı gectı ve lekelerı kaldı ben bunları bıraz azalltım sımdı senın karısımlardan baslıcam ama bısey sorucam sana

sol yanagımda uyandım sabah ısılık gbı bole kucuk kucuk sıvılcemsı ama ucu falan yok bılırsın ya onlardan cıktı bunların ustune peelıng yapsam dahada artar mı

Bıde yag karısımları bunları artırırmı cıldım kuru buardaa ,

tesekkur ederım canımmm

Laktik asit ve Tca kullanma mevsimine girmiş bulunmaktayız hepimize kolay gelsin
Toniğini bastırmadan tampon yapar gibi sür ki cildin gereksiz yere tahriş olmasın

Canım ben kayısı çekirdeği ve kara üzüm çekirdeği kremini bulamadım aktarda. pirinç kepeği yağını da bulamadım 2 aktara baktım ama yoktu. Sanırım zor bulunuyormuş aktardaki bayan öyle dedi. Nar çekirdeği, hodon, üzüm çekirdeği yağını bulabildim. bu gece uyumadan önce yüzüme sürücem umarım iyi gelir teşekkürler :)

Kayısı çekirdeği yağı ve kara üzüm çekirdeği yağını mecitefendi'nin kendi sitesinden alabilirsiniz

Gözenek gidermek için yağ kullanılır mı?Yağ tıkayıp daha da sivilce çıkmasını ve gözeneklerin büyümesini sağlar kanımca :)

Gözenek gidermek için yağ kullanılır mı?Yağ tıkayıp daha da sivilce çıkmasını ve gözeneklerin büyümesini sağlar kanımca :)

Keşke önyargılarınıza üzüleceğinize, bitkisel yağlar ile sivilcenin alakası olmadığını konumu ve yazdığım açıklama mesajlarımı okusaydınız

Kızlar nasılsınız :)

Ozon yağından çokkk memnunum :) gözaltlarımı rahatlatan ,mucizevi bir krem bana göre .Gözaltı için ,alternatif neyi önerirsiniz ?

LadySubarucuğum hep kulaklarını çınlatıyorum ,bizi bu ürünlerle tanıştırdığın için .
Çok öptüm hemşom :)

Son düzenleme:

Tatlım bende diren81 in kulaklarını çınlatıyorum bende onun sayesinde tanıştım
Saç toniğini acil keşfetmelisiniz, 3 gündür yağlanmadı ve hacimli saçlarım
Göz altlarına, daha doğrusu göz çevresine ara sıra içtiğin Türk Kahvesinin telvesini sürüp kuruduktan sonra yıkayabilirsin

Tatlım bahsettiğin durumdaki sivilceye peeling yapmak doğru olmaz.
Tretin diye bir krem formda ilaç var istersen onu al bu durumlarda evde yardımcın olarak dursun

ben ozon yağını kullandığımdan beri sivilce vs. çıkmıyor, çok faydasını görüyorum tavsiye ederim..

Kulaktan dolma, şehir efsanesi haline gelmiş, aslı astarı olmayan sözde bilgilere inanacaklarına, bizim bilgi ve tecrübelerimize inansalar ne kadar güzel olacak oysa değil mi

Sayın ladyim TCA yı bana da yapalım, ondan sonra siperiş vereyim ben de

Bu arada kızlar, laf aramızda biz ladyle buluştuk, kordonda denize karşı yemek yiyip içtik...Kıskananlar çatlayabilir
Bir güzel bir hatun sormayın gitsin...Kıskandım

Yapalım tatlım, ben 2. günündeyim şu an süreci tamamlayayım sana yapalım
Hadi oradan senin güzelliğini ne yapacağız?
Masada bir sarışın bir kızıl, insanlar nereye bakacaklarını şaşırdılar şaşı oldular:90:

Ya evet yine kızıl oldum ben bakır olayım derken

Tamam kuzum, sen bir soyul, sonra bekliyorum

Ben de uzun zamandır takip ediyorum bu başlığı baya da okudum
Kardeşime sabunlar kendime de ozon yağı ve pirinç kepeği yağı aldım

Fakat bi sorum olacak
Bu ozon yağı bana çok yapışkan geldi
Buzluktan çıkarıyorum baya baya katı elle falan alınacak gibi değil :18:
Ben de bıçakla alıyorum elimde erimesini bekliyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Göz çevreme sürdüğümde sanki tahriş ediyormuşum gibi geliyor hafiften acıyor kızarıyor
Normal mi yoka benimki mi fazla koyu merak ettim :18:

Bu arada pirinç kepeği yağını da banyolardan sonra yanaklarıma yediriyorum gayet memnunum

Merhaba tatlım
Ozon yağının yapısından kaynaklanıyor o yapışkanlık hissi dediğini tam olarak şöyle açıklayayım; Ozon gazını yüksek miktarda bünyesinde tutabilmesi için zeytin yağını yoğunlaştırıyorlar bu yoğunlaştırma yapılırken ozon gazına tabi tutuluyor.

Çay kaşının ucuyla sürterek bir miktar alırsın sonra yağını difrize tekrar koyarsın. Parmak uçlarına alıp (erimeye geçer parmağının ısısıyla zaten) 5dk masaj yaparak cildine yedir ama lütfen göz altlarını zorlama neticede o kısımdaki deri çok ince ve hassas.

Kokusundan zaten yoğun şekilde ozon içerdiğini anlarsın Yoğunluğu hepmizde aynı sana ayrı bana ayrı yoğunluk olur mu yahu
Kızarması normal cilt dolaşım hızı yükseliyor ve ozon gazı hem gıda sanayinde hem kozmetik sektöründe (diğer sektörlerde de sık kullanılır)ciddi iyi bir dezenfektandır (sivilce sorunu yaşayan arkadaşlarımız sivilcelerinin söndüğünü ve artık çıkmadığını yorum olarak çok yazdılar)

Nar çekirdeği benim favorim onu da mutlaka denemelisin

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım çok sağol.
Nar çekirdeğini de en kısa zamanda alıcam hatta nemlendiriciyi de hazırlıcam
Şimdi gidip ozon yağımı süreyim bari

Teşekkür ederim canım çok sağol.
Nar çekirdeğini de en kısa zamanda alıcam hatta nemlendiriciyi de hazırlıcam
Şimdi gidip ozon yağımı süreyim bari

Dediğim gibi göz altlarına çok bastırmadan minik minik dokunuşlarla onun dışında yüzüne aşağıdan yukarıya doğru parmak uçlarınla masaj

lady benimde yüzümde özellikle cene bölgemde sivilceler var onun için ve nemlendirmek için ne yapmalıyım ayrıca hamileyim zaararı olmayan ne yapabilirim ?

lady benimde yüzümde özellikle cene bölgemde sivilceler var onun için ve nemlendirmek için ne yapmalıyım ayrıca hamileyim zaararı olmayan ne yapabilirim ?

Merhaba hormon dengenin neticeleridir şu an çıkan sivilceler ozon gazının hamilelerdeki etkisi ne olur bilemiyorum ama riske etmemekte fayda var
Eczaneden yada büyük marketlerden ''sebamed in 150gr lık yeşil renkte bir sabunu'' var sabah akşam onunla yıkayın yüzünüzü (sivilceli ciltler için formüle edilmiş bir sabundur) iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…