Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
merhaba kedi83. güneş koruyun hangisi öğreneblir miyim?

teşekkürler kedi83. bende 82 liyim :)
kaç gündür güneş koruyucu ile bozdum. en son laroche posay kullandım. şimdi farklı istiyorum. birde bir senede tüketin deniyr ben fala kullandıım valla. Hamilton düşünüyorum araştırıyorum henüz :) bakım ürünü oalrak shiseido kullanıyrum. kremlerimi çok seviyorum

Ben geçen yıl aldığım güneş koruyucumu çöpe attım 6 aydan fazla kullanmamak gerekiyor diye duymuştum. Zaten ağır bir kremdi. Şu anki güneş koruyucumu sevdim. İçine lady subaru'nun söylediği gibi evigen ekledim, o şekilde kullanıyorum.

Fikir alışverişiniz öneri istemeniz şahane keyifle okuyorum ama özelden bunları mesaj ile sormalısınız birbirinize, forum kuralları gereği lütfen konu dışında yorum yazmayalım

Ben pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağından çok memnunum..Cildimi epey toparladı..
Ancak yağ bakımları yaparken, tonikleme ve peeling işlemlerini ihmal etmemek gerekiyor kanımca..

Pirinç kepeği, nar çekirdeğini karıştırıp, içine bir de evigen kırsak nasıl olur acep
Evigeni bir de de yağda mı denesek

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle başarılılar ve katılıyorum peeling şart.
Kremin içinde sabit kalıyor ama yağın içinde uzun süre dayanır mı ki acaba evigen, yani yağın içerdiği yağ asitleri bozmaz mı acaba bende tam bilmiyorum:44:
Yağ bakımı uygulaması yapılacağı zaman eklenip sürülebilir ama

Hımm doğru söylüyosun, ayrışır ki zaten..Tamam saçmaladım kabul
Yine de evigenin tek başına da faydalı olacağını düşünüyorum ben. Özellikle gözenekleri açtıktan sonra..

Hımm doğru söylüyosun, ayrışır ki zaten..Tamam saçmaladım kabul
Yine de evigenin tek başına da faydalı olacağını düşünüyorum ben. Özellikle gözenekleri açtıktan sonra..

Ben kremlere yada saç bakımına ekleyeceğim zaman tek kullanıyorum

Konunun basindaki tarifleri harfiyen uygulamis biri olarak:)son noktayi su sekikde koyuyorum yag olarak pirinc kepegi yagi ve nar cekirdegi yagi vazgecilmezim..haftada iki gun aksamlari yesil kil maskesi(papatya suyu lavanta suyu ile)ozon yagim ve gun icinde gunes kremim disari cikmiyor olsamda.O hazirlamis oldugumuz nemlendirici daha sonralari bana pek yaramadi belki yanlis marka tercihlerimden dolayidir bunu kabul ediyorumbu konuyu okumus olmaktan cok mutluyum once kendim daha sonrada ayni dertten muzdarip oldugumuz ve benim yardimci oldugum arkadaslarim adina butun yorum paylasan arkadaslara tesekkurler:)suan guvendigim bir nemlendiricim yok sikintisi olurmu kullanmasam(

Tatlım yağlar nemlilik sağlıyor ama nemlendirici kullanmalısın.
Elinde fesleğen kremi varsa ekle içine evigeni oldu sana nemlendirici
Rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana

merhaba arkadaşlar ben bu formu şimdi gördüm ve tam benlik olduğunu anladım:) ben yıllardır güneş lekelrinden şikayetciyim yazın oluşan kışın yok olan ve yıllardır yaz kış güneş koruyucu olmadan kapının önüne bile çıkmam , şıandada yine baya koyular benim anladığım kadarıyla ilk sayfadaki yağlrımı kullanıyoruz ve nasıl şimdiden tşkler...

bi dernek mi kursak lekeli yüzler derneği

tavsiyeler içi çoook teşekkürler!! süper bilgiler kesinlikle en yakın zamanda dediklerini yapacağım.
tekrar bilgi ve öneriler için teşekkürler :)

Evet elimde feslegen kremi mevcud peki birde onu deneyeyimyardimci olmaz olurmusunoldun ve olmaya devam ediyorsun

tavsiyeler içi çoook teşekkürler!! süper bilgiler kesinlikle en yakın zamanda dediklerini yapacağım.
tekrar bilgi ve öneriler için teşekkürler :)

Rica ederim bakımlı hatunlar keyifler

Ama ben tüm sorularınızın cevabını zaten yazdım, üşenmeyin lütfen okuyun.

bi dernek mi kursak lekeli yüzler derneği

arkadaşlar cosmelan yaptıranvarmı

İlk konuyu açtığım mesajı okudunuz mu?
Çünkü orada kocaman yazdım, konu dışına çıkılmasın ve soru sorulmasın diye bu saydıklarınızla ilgili bilgim olsa konu başlığında, içeriğinde ilk mesajda zaten olurdu.
Lütfen konu dışına çıkmayın.

bende lekelerimden kurtulmak istiyorrum (

Yukarıda söylediğim gibi konuyu okumalısın

Benim bir sorum daha var canimcim yaaabu ozon yaginin kokusuna dayanamiyorumen az ne kadar kalmali cildimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…