Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Leydimmm leydiiimmm...Yardımlara hala devam bakıyorum...Özledim seni deyip, hemen konuyla ilgili de bişeyler yazayım...

Bütün tarifler şahane...Bu hatun kişisini iyi takip edin kızlar

Seviyorum seni..

LadySubaru

leydicim beni ozonla tanıştırdığın için sağol, çok seviyorum kendisini ömür boyu kullanacağım..artık cildimce sivilce dahi çıkmıyor..ozon yağı tekrar alıcaktım fakat kalmamış, çok üzüldüm (((
yalnız diğer leke açıcı üzüm çekirdeği-nar-pirinç kepeğini çok sevemedim..sabunlardan da en çok narı ve kili sevdim..kil maskesini de arada bir yapıyorum yalnız kil kuruyunca cildim öyle bir kaşınıp yanmaya başlıyor ki, sence bu normal mi ? bir de hangi ciltler kil maskesini yapmalı ?

sana bir sorum var : son alışverişimde argan yağı-hindistan cevizi yağı-laktik asit-gül suyu aldım..ama bunları nasıl kullanırım napacağımı bilemedim, önerini alabilir miyim ?

bir de laktik asit %40lık aldım gülsuyundan ve laktik asitten ne kadar ilave etmeliyim toniği hazırlarken ? her gün kullanılmalı mı bu ?

bir de bir fındık türünün yağı gelmiş, onu da yüzümüze ozon yağı gibi direk sürüp yatabilir miyiz, tüy falan çıkartır mı bilgin var mı ?

Son düzenleme:

bir de ben lavanta yağı almayı unutmuşum onsuz olmaz mı tonik ?yerine ne kullanabilirim ?

LAdySubaru canım özeline mesaj atmıştım ama cevap vermedin ben buradaki aktara sordum pirinc kepegi yagi yokmuş pirinc yagi varmış aynı şey mı acaba onu alsam nasil olur ?

bir de ben lavanta yağı almayı unutmuşum onsuz olmaz mı tonik ?yerine ne kullanabilirim ?

Kil maskeni tam kurutmamalısın tatlım yüzünde ellerine yapışmayan kıvama geldiğinde yıka
Yağlar tüy çıkartmaz.
Lavanta yağını sadece toniğe koku versin diye önermiştim eklemen şart değil.
Tariflerimi yazdığım mesajımın linki aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-parfumleri-kullananlar-37.html#post25467562

LAdySubaru canım özeline mesaj atmıştım ama cevap vermedin ben buradaki aktara sordum pirinc kepegi yagi yokmuş pirinc yagi varmış aynı şey mı acaba onu alsam nasil olur ?
Aynı şey değiller tatlım, özel mesaj kutun dolu olduğu için attığım cevap gitmedi sana, eski mesajlarını silmelisin

canım çok çok özürdilerim cevap vermek istemişsin ama benim mesaj kutum doluymuş söylediğin için teşekkür edrim hemen boşalttım

Kızlar size sık kullandığım bir önerim var.
Cildinizi cansız ve pul pul hissediyorsunuz acil dışarıya çıkmanız gerekli ama yüzünüz kızarmadan peeling yapmalısınız.

Hemen kalkıp kendinize tercihen şekersiz yada az şekerli bir Türk Kahvesi yapın için ve telvesini kat kat cildinize sürün (göz altlarınız dahil)
Kahve telvesi kurusun cildinizde ve parmak uçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle yüzünüz ovmaya başlayın telvenin fazlası dökülsün.
Fazla kısım döküldükten sonra yüzünüzü su ile durulayın, peeling yapılmış canlanmış yumuşacık bir cilt işte karşınızda, hafif bir kızarıklık oluşsa bile kısa süre sonra geçecektir

Son düzenleme:

Evet ben bunu yapıyorum arada canım...Yine senin konunda dikkatimi çekmişti..
Bir de pirinç unuyla gül suyunu macun kıvamına getirip yapıyorum acele peeling yapmam gerektiğinde..O da gayet başarılı oluyor

Hatta kalkıp kendime bir kahve yapayım şimdi

Çok güzel fikir hatta içine bir kaç damla pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağı ekleyip denemeli.
Haftaya ayarlayıp beraberde içelim

canım sağol o sayfayı biliyorum da yalnız ben %40lık aldığım için laktik asiti, diğer gül suyu vs.. yağları kaçar ml kullanayım bilemedim ?

Uzun zamandır yüzüme bakım yapmıyordum yani nerden bakılsa bi aydır falan ve bakım yapmadığım içinde cildim cansız görünüyordu
2 gündür LA sürüyorum cildim parlamaya başladı ışıl ışıl oldu ama soyulcak yine
Ben ilk iki gün ki parlaklığı çok seviyorum:)
Bu arada kilimde bitmişti başka aktara gittim bu sefer beyaz kil varmış ondan aldım ama bu beyaz kil yüzüme sürünce pütür pütür oluyor yüzümü yıkarken tam bi peeling etkisi yaptı bakalım ilerleyen zamanda bundan da memnun kalıcam mı :)

canım sağol o sayfayı biliyorum da yalnız ben %40lık aldığım için laktik asiti, diğer gül suyu vs.. yağları kaçar ml kullanayım bilemedim ?

Yağ alman şart değil tatlım.
Eklemek istediğin yağdan 4-5 damla eklemen yeterli.
Gül suyunu yada lavanta suyunu 2 tane almanda yarar var, yaptığın oran sert gelirse içine hangisinden kullandıysan yeniden ekleyip seyreltme şansın olur

Laktik asitli toniğinin oranı kaçtı tatlım, çok çabuk soyuyor.
Cildin mi hassas karışım oranın mı yüksek?
Toniğini sürdükten sonra kara üzüm çekirdeği yağı veya diğer kullandığın yağlar ile desteklemeni öneririm, nemlilik artar hemde süreç hızlanır

Son düzenleme:
ben de tonik yapmaya karar vermiştim kızlar. kargom dün geldi ama la şişesi kırılmış ve diğer ürünlere dökülmüştü. mecburen ertelendi

Evet canım çok çabuk soyuyor.
Mesele çenem soyulmaya başladı bile yanaklarımda da hafif bi soyulma var.
LA %40lıktı, gülsuyu da 150 ml birde bi kaç yağdan damlattım içine.
Çenemde baya bi pütürlük olup soyulma başladığı için pebanten sürüyorum zaten ben toniği 2-3 gün sürüp bırakıyorum ladycim soyulma bittikten bi süre sonra yine başlıyorum. Yağ karışımlarımıda aksattım bu aralar ama yine başlıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…