- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi LadySubaru
Yani sonuç?:44:
Sizi tarifleri uygulamaya alalım o zaman
bir de cildim öle karışık olunca gözüm korkuyor kaç kişiye gittim biri yağlı dio oteki kuru dio...ki bnde farketmiştim bunu anlayamadım sebebini sizce uygunmudur bu malzemeler gerçekten çıkmazdayım çünkü
2. Cilt besleyici lekeleri açan Yağ karışımım (Artık bunu kullanıyorum):
Kara üzüm çekirdeği yağı, Nar çekirdeği yağı, Pirinç kepeği yağı, hepsinden 2şer kapak başka bir şişede karıştırdım haftada 2 gece uygulayıp uyuyorum demişssiniz bu karışımın içine hodan yağı eklesek olur mu?
kil beyaz mı olacak pekii .ok beğendim bu karışımı gerçekten bencede bilmediğimiz onca kreme para dökmeye gerek yok doğal yapılacak çok şey var
ben yag kullandikca 2-3 gün sonra sivilce yapiyor bana
ewet düşünüyorum ama çok da korkuyorum açıkçası...çok sayfa var o yüzden kim kullanmış kim memnun kalmış okuyamadım...siz kullandınız mı?
Çok sayfa var demek bir bahane değildir, 1000 kişi memnun kalsa başka 1 kişinin memnuniyetinin garantisi kesinlikle olamaz.
Korkularınıza cevap baştan sona okuyup bilinçlenmek olur burada nemlendiriciden, kil (doğada serbest bulunan minerallerden oluşur blog sayfama bakarsanız net açıklaması mevcut) evigen ( e vitamini) ve bitkisel yağlardan bahsediyoruz yahu asit mi bunlar!? tam olarak neden korktuğunuzu anlayamıyorum, ki zaten çok menfi yaklaşıyorsunuz.
Yaşınız kaç acaba?
23....hyr yani doal olarak korkuyorum çünkü cildim dedim biraz karışık birde bu yaşta olmama rağmen hep yanlış şeyler kullanmaktan sanırım dolgunluğu yok oldu gibi biraz...az araştırdım dün sayfaları ve kullanmayı düşünüyorum...tşk ederim yinede
bikaç sene önce dove kullanıyodum....sonuç fena dğldi ama çok yağlandırıyordu sonra bi ara olay kullanıyordum genelikle hep nivea kullanırım şuanda da yeni aldığım nivea nın aqua sensations sersi var hücre yenileyici ve dolgunlaştırıcı içine 3 tane evigen kattım demin.gerçekten sonuç muhteşem yüzüme sürmedim daha ama kil den sonra sürücem fakat kollarıma sürdüm ve müthiş bir kreme dönüştü...öneki sayfalarda tepkimeye girebilir yazmışsın nivea içn o yüzden de diğer kremleri alana kadar sanırım buzdolabında muhafaza edicem...senin yazdıklarını deniycem hepsini doadan temin etmeye düşünüyorum gelecek hafta..
haklısın birde ben bi ara sigara da kulllandım uzun bi süre bikaç ay lazım cildin toparlanması zaten aileme bakınca bnm cildim onlara göre kötü...ama artık sanırım toparlamanın vaktidir...sizleri gelişmelerden haberdar ederim tşkler
Laktik asit toniğide biraz zaman geçtikten sonra kullanmayı düşünüyorum.
Akşam yatarken gülsuyuyla yüzümü siliyorum. Yüzüme fondoten kullanmıyorum, sadece göz makyajı yapıyorum. Onu da ıslatılmış pamuğa biraz zeytinyağı sürüyorum, öyle temizliyorum. Pirinç kepeği yağını geçen haftadan beri kullanıyorum. Dün de nar çekirdeği yağım geldi. 2'şer damla ikisini karıştırıp sürdüm. Nemlendiriciye gerek kalmıyor. Dün akşam farklı olarak nar sabunuylada yıkadım ama yüzüm yapış yapış gibi oldu sanki. Sabahta ananas sabunuyla yıkadım. Gül suyuda sürüp, e vitaminli güneş koruyucumu sürdüm. Güneş koruyucum da güzel, memnunum.Gün içinde ihtiyaç duyarsam. Fesleğenli (e vitaminli) nemlendiricimi sürüyorum. Cilt bakımımı bir düzene oturtuyorum artık. Teşekkür ederim. İyi ki varsın.
merhaba kedi83. güneş koruyun hangisi öğreneblir miyim?Akşam yatarken gülsuyuyla yüzümü siliyorum. Yüzüme fondoten kullanmıyorum, sadece göz makyajı yapıyorum. Onu da ıslatılmış pamuğa biraz zeytinyağı sürüyorum, öyle temizliyorum. Pirinç kepeği yağını geçen haftadan beri kullanıyorum. Dün de nar çekirdeği yağım geldi. 2'şer damla ikisini karıştırıp sürdüm. Nemlendiriciye gerek kalmıyor. Dün akşam farklı olarak nar sabunuylada yıkadım ama yüzüm yapış yapış gibi oldu sanki. Sabahta ananas sabunuyla yıkadım. Gül suyuda sürüp, e vitaminli güneş koruyucumu sürdüm. Güneş koruyucum da güzel, memnunum.Gün içinde ihtiyaç duyarsam. Fesleğenli (e vitaminli) nemlendiricimi sürüyorum. Cilt bakımımı bir düzene oturtuyorum artık. Teşekkür ederim. İyi ki varsın.