Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bir de cildim öle karışık olunca gözüm korkuyor kaç kişiye gittim biri yağlı dio oteki kuru dio...ki bnde farketmiştim bunu anlayamadım sebebini sizce uygunmudur bu malzemeler gerçekten çıkmazdayım çünkü

bir de cildim öle karışık olunca gözüm korkuyor kaç kişiye gittim biri yağlı dio oteki kuru dio...ki bnde farketmiştim bunu anlayamadım sebebini sizce uygunmudur bu malzemeler gerçekten çıkmazdayım çünkü

Şimdi şekerim, yani ben ne desem ki..

Elbette uyguluyorum..Zaten o yüzden konudayım :KK1:

Cildine en iyi gelecek tarifi sen belirleyeceksin..

Sayfanın en başında tüm tarifler var..Konu sahibi uğraşmış didinmiş toplu şekilde aktarmış..

Evigenli kremi uygula, haftada 1 ya da 2 kil maskesi yap..Gözün korkması yani, asit değil bunlar:KK9:

2. Cilt besleyici lekeleri açan Yağ karışımım (Artık bunu kullanıyorum):

Kara üzüm çekirdeği yağı, Nar çekirdeği yağı, Pirinç kepeği yağı, hepsinden 2şer kapak başka bir şişede karıştırdım haftada 2 gece uygulayıp uyuyorum demişssiniz bu karışımın içine hodan yağı eklesek olur mu?

kil beyaz mı olacak pekii .ok beğendim bu karışımı gerçekten bencede bilmediğimiz onca kreme para dökmeye gerek yok doğal yapılacak çok şey var

2. Cilt besleyici lekeleri açan Yağ karışımım (Artık bunu kullanıyorum):

Kara üzüm çekirdeği yağı, Nar çekirdeği yağı, Pirinç kepeği yağı, hepsinden 2şer kapak başka bir şişede karıştırdım haftada 2 gece uygulayıp uyuyorum demişssiniz bu karışımın içine hodan yağı eklesek olur mu?

Benim uygulayıp memnun kaldıklarım bunlar, sizin için doğru olan karışımı sizde belirleyebilirsiniz, oranları küçültüp bir süre deneyin memnun kalmazsanız hodan eklemezsiniz :KK34:

kil beyaz mı olacak pekii .ok beğendim bu karışımı gerçekten bencede bilmediğimiz onca kreme para dökmeye gerek yok doğal yapılacak çok şey var

Kil çıkarıldığı bölgedeki minerallerin yoğunluğuna göre renk alan bir maddedir.
Ben yeşil olanı tavsiye ederim:KK34:

ben yag kullandikca 2-3 gün sonra sivilce yapiyor bana

Kesinlikle başka bir yerde sorun vardır bende yada bir çok kullanan arkadaşlarımızda neden yapmıyor.
Cildine uygun temizleyici kullanmıyor olabilirsin, kullandığın kremin, fondötenin, pudran, allığın vs cildin ile uyumlu değildir yada içindeki bir madde buna sebep oluyor olabilir.
Ki en baş sebep kadınız! Her ay hormon dengemiz 1 hafta ile 10 gün arasında ciddi yükselme ve düşüş yaşıyor.:KK34:

ewet düşünüyorum ama çok da korkuyorum açıkçası...çok sayfa var o yüzden kim kullanmış kim memnun kalmış okuyamadım...siz kullandınız mı?

Çok sayfa var demek bir bahane değildir, 1000 kişi memnun kalsa başka 1 kişinin memnuniyetinin garantisi kesinlikle olamaz.
Korkularınıza cevap baştan sona okuyup bilinçlenmek olur burada nemlendiriciden, kil (doğada serbest bulunan minerallerden oluşur blog sayfama bakarsanız net açıklaması mevcut) evigen ( e vitamini) ve bitkisel yağlardan bahsediyoruz yahu asit mi bunlar!? tam olarak neden korktuğunuzu anlayamıyorum, ki zaten çok menfi yaklaşıyorsunuz.
Yaşınız kaç acaba?

Son düzenleme:
Çok sayfa var demek bir bahane değildir, 1000 kişi memnun kalsa başka 1 kişinin memnuniyetinin garantisi kesinlikle olamaz.
Korkularınıza cevap baştan sona okuyup bilinçlenmek olur burada nemlendiriciden, kil (doğada serbest bulunan minerallerden oluşur blog sayfama bakarsanız net açıklaması mevcut) evigen ( e vitamini) ve bitkisel yağlardan bahsediyoruz yahu asit mi bunlar!? tam olarak neden korktuğunuzu anlayamıyorum, ki zaten çok menfi yaklaşıyorsunuz.
Yaşınız kaç acaba?

23....hyr yani doal olarak korkuyorum çünkü cildim dedim biraz karışık birde bu yaşta olmama rağmen hep yanlış şeyler kullanmaktan sanırım dolgunluğu yok oldu gibi biraz...az araştırdım dün sayfaları ve kullanmayı düşünüyorum...tşk ederim yinede

23....hyr yani doal olarak korkuyorum çünkü cildim dedim biraz karışık birde bu yaşta olmama rağmen hep yanlış şeyler kullanmaktan sanırım dolgunluğu yok oldu gibi biraz...az araştırdım dün sayfaları ve kullanmayı düşünüyorum...tşk ederim yinede

Şimdi oldu.
İşte bakım böyle bir durum.
Cildinizi tanımıyor ve reklam vaatlerine kapılıp kullanmışsınız.
Konuyu açtığımda en başta bunu ve türevlerini yazdığımı okumuşmuydunuz?:nazar:
Ben önce bir cilt hekimine danışmanızı öneririm, eğer bahsettiğiniz gibi bir sorun varsa cildin kolojen üretiminde, bağ dokusunda sorun varsa bunu hekim kontrolüne almak en doğrusu olur.
Sonra çıkacak duruma göre bende elimden geldiği kadar elbette yardımcı olurum:KK34:
Daha net anlamam için neler kullandığını yazarmısın?

bikaç sene önce dove kullanıyodum....sonuç fena dğldi ama çok yağlandırıyordu sonra bi ara olay kullanıyordum genelikle hep nivea kullanırım şuanda da yeni aldığım nivea nın aqua sensations sersi var hücre yenileyici ve dolgunlaştırıcı içine 3 tane evigen kattım demin.gerçekten sonuç muhteşem yüzüme sürmedim daha ama kil den sonra sürücem fakat kollarıma sürdüm ve müthiş bir kreme dönüştü...öneki sayfalarda tepkimeye girebilir yazmışsın nivea içn o yüzden de diğer kremleri alana kadar sanırım buzdolabında muhafaza edicem...senin yazdıklarını deniycem hepsini doadan temin etmeye düşünüyorum gelecek hafta..

bikaç sene önce dove kullanıyodum....sonuç fena dğldi ama çok yağlandırıyordu sonra bi ara olay kullanıyordum genelikle hep nivea kullanırım şuanda da yeni aldığım nivea nın aqua sensations sersi var hücre yenileyici ve dolgunlaştırıcı içine 3 tane evigen kattım demin.gerçekten sonuç muhteşem yüzüme sürmedim daha ama kil den sonra sürücem fakat kollarıma sürdüm ve müthiş bir kreme dönüştü...öneki sayfalarda tepkimeye girebilir yazmışsın nivea içn o yüzden de diğer kremleri alana kadar sanırım buzdolabında muhafaza edicem...senin yazdıklarını deniycem hepsini doadan temin etmeye düşünüyorum gelecek hafta..

Simdi sabun kullandım diye mi cildim kırıştı ve dolgunluğunu yitirdi diye düşünüyorsun güzelim?
Bak öncelikle şunun farkına var 23 yaşında bir kadınsın önce burada anlaşalım, korkuyorum vs laflar duymak istemiyorum senden.
Tepkime elbette söz konusu olabilir neticede bahsettiğin kremde ve diğer tüm kremlerde kimyasallar var!

Ben evigeni kullanıp memnun olduğunuz nemlendiricinizin içine ekleyin diyorum, veya ben bundan memnun kaldım deneyin belki sizde benim kadar memnun olursunuz.... çünkü cildin yenilenmesini beslenmesini tetikletmekti amacım ve başarıya ulaştı.
29 yaşına giriyorum cildimi tanıdığım, tepkilerini iyi takip ettiğim için uygun bakım yöntemimi buldum ve kimse bana 28-29 diyemiyor!
Öncelikle cildini tanımalısın verdiği tepkiyi takip etmelisin.
Ve herkesin cildi sıkı, dolgun tabiri caizse taş gibi olacak diye bir kaide de yok ki.
Her şeyden önce genetik denilen bir gerçek var, sadece bu gerçeğe takviyede bulunulabilir bunu unutmamalısın.

haklısın birde ben bi ara sigara da kulllandım uzun bi süre bikaç ay lazım cildin toparlanması zaten aileme bakınca bnm cildim onlara göre kötü...ama artık sanırım toparlamanın vaktidir...sizleri gelişmelerden haberdar ederim tşkler

hyr sabun kullanmadım ki zaten sabuna geçiş yapmak aklımda vardı uzun bi süredir her nakadar da cildi kurutur deselerde ıbrahim saraçoğlundan nar sabunu sipariş etmştim geçen gün gelmesi yakın

haklısın birde ben bi ara sigara da kulllandım uzun bi süre bikaç ay lazım cildin toparlanması zaten aileme bakınca bnm cildim onlara göre kötü...ama artık sanırım toparlamanın vaktidir...sizleri gelişmelerden haberdar ederim tşkler

Bende sigara kullanıyorum ama dediğim gibi genetik gerçek, dış faktörler, vs... en aza indirmek tolerans yükseltmek hedeftir.
Cildini doğru takip et ve ihtiyaçlarını buna göre belirle.
Rica ederim:KK34:

Akşam yatarken gülsuyuyla yüzümü siliyorum. Yüzüme fondoten kullanmıyorum, sadece göz makyajı yapıyorum. Onu da ıslatılmış pamuğa biraz zeytinyağı sürüyorum, öyle temizliyorum. Pirinç kepeği yağını geçen haftadan beri kullanıyorum. Dün de nar çekirdeği yağım geldi. 2'şer damla ikisini karıştırıp sürdüm. Nemlendiriciye gerek kalmıyor. Dün akşam farklı olarak nar sabunuylada yıkadım ama yüzüm yapış yapış gibi oldu sanki. Sabahta ananas sabunuyla yıkadım. Gül suyuda sürüp, e vitaminli güneş koruyucumu sürdüm. Güneş koruyucum da güzel, memnunum. :KK70: Gün içinde ihtiyaç duyarsam. Fesleğenli (e vitaminli) nemlendiricimi sürüyorum. Cilt bakımımı bir düzene oturtuyorum artık. Teşekkür ederim. İyi ki varsın. :KK70:

Son düzenleme:
Laktik asit toniğide biraz zaman geçtikten sonra kullanmayı düşünüyorum.

Laktik asit toniğide biraz zaman geçtikten sonra kullanmayı düşünüyorum.

Akşam yatarken gülsuyuyla yüzümü siliyorum. Yüzüme fondoten kullanmıyorum, sadece göz makyajı yapıyorum. Onu da ıslatılmış pamuğa biraz zeytinyağı sürüyorum, öyle temizliyorum. Pirinç kepeği yağını geçen haftadan beri kullanıyorum. Dün de nar çekirdeği yağım geldi. 2'şer damla ikisini karıştırıp sürdüm. Nemlendiriciye gerek kalmıyor. Dün akşam farklı olarak nar sabunuylada yıkadım ama yüzüm yapış yapış gibi oldu sanki. Sabahta ananas sabunuyla yıkadım. Gül suyuda sürüp, e vitaminli güneş koruyucumu sürdüm. Güneş koruyucum da güzel, memnunum. :KK70: Gün içinde ihtiyaç duyarsam. Fesleğenli (e vitaminli) nemlendiricimi sürüyorum. Cilt bakımımı bir düzene oturtuyorum artık. Teşekkür ederim. İyi ki varsın. :KK70:

Rica ederim zaman ilerledikçe ve sen düzenli kullandıkça daha cildinde belirgin farklar için çok sorguya alınacaksın:KK1:

merhaba kedi83. güneş koruyun hangisi öğreneblir miyim?

X