Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhaba ladysubura,

böyle bir konu açtığın için seni tebrik etmek istiyorum, başlığa sitede kil maskesini aratırken tesadüfen rastladım. aralıksız beş saattir okuyorum alamadım kendimi bir çok kişi fayda görmüş tavsiyelerinden bende kozmetiğe dünyanın parasını harcayıp bir fayda göremeyenlerdenim (birazda benim düzgün kullanmamamdan kaynaklanıyor aslında alıp alıp koleksiyon yapıyorum evdeki kremlerle parfümlerle bir kozmetik dükkanı açılacak nerdeyse :) ) benim cildimde pek sorun yok bende izmirliyim biz biraz şanslıyız bu konuda bence onun avantajını kullanıyorum birazda ama burnumun üstünde siyah noktalar oluştu bu sene beyaz tenli olduğum için çok belli oluyor birde yarın hemen kil maskesi ile birlikte tarif ettiğin nemlendirici kremin malzemelerini alıp kullanmaya başlıcam, ozon gazının tam algılayamadığım nerden alıyorsunuz falan biraz daha yorum okuyum onada başlarım inş. kullandıkça sonuçları sizle paylaşırım.iyi günler herkese...

mesajım gitmedi sanıp iki kere göndermişim sil butonunu da göremedim silemiyoruz sanırım yazdığımız mesajları, çok eski değilim de forumda öğrenicem zamanla kusura bakmayın nolur :)

kızlar bu pirinç kepeği yagı yada bugday yağı nasıl bi etki yapıyo ilk sürüldüğünde? asitli kremler gibi kızarıklık mı yapıyor yoksa badem yağı gibi parlaklık mı yapıyor?

Merhaba tatlım. Cildini yağından doğru şekilde arındırıp, nemlendirip, kil maskesini de düzenli yaparsan siyah noktalardan kurtulabilirsin.

Şu mesajım sana yardımcı olacaktır
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...irebir-hala-kullaniyorum-41.html#post25989879

---- Kil Maskesi ----

* 1 tatlı kaşığı Kil
* 4 tatlı kaşığı Gül Suyu veya Lavanta Suyu (elinde gül suyu, lavanta suyu olmayan normal su kullanabilir)

# Denedim kızlar kıvamı tam oluyor, tüm cildinize sürün ister hafif kuruduğunda ovarak çıkartık ister kuruduğunda eliniz su alıp yuvarlak hareketlerle durulayın.
(Tarifim Gingseng katkılı kil içinde geçerlidir)
Cilt tipinize göre haftada 2 gün yapabilirsiniz

---- Nemlendirici ----

* 2 yemek kaşığı Fesleğen Kremi yada Melisa Kremi ( 1 y. kaşığı fesleğen, 1 y. kaşığı melisa kremi şekilinde de olabilir)
* 1 ampul Evigen (e vitamini eczaneden alabilirsiniz)

# Eski nemlendirici kabınızı sıcak suyla ve deterjan ile güzelce dezenfekte edip durulayın, kremi koyup evigeni ilave edin iyice homojen olana kadar karıştırın oldu size çok güzel bir nemlendirici

Günlük yada gece kullanımına uygundur

---- Yağ Karışımı ----

* 1 y. kaşığı Pirinç Kepeği Yağı
* 1 y. kaşığı Nar Çekirdeği Yağı
* 1 y. kaşığı Kara Üzüm Çekirdeği Yağı

# Elinizde ki yağlara göre aynı ölçüler ile karışımı değiştirebilirsiniz, ben bu oranda karışım yaptım kullanıyorum

Haftada 2-3 gece yüzünüzü sabununuz ile yıkadıktan sonra tüm yüzünüze (4-5 damla yeterli gelir) parmak uçlarınızla aşağıdan yukarıya masaj yaparak uygulayın.

---- %20 Laktik Asitli Tonik ----

* 1 şişe %20lik Laktik Asit (1 şişesi 30ml)
* Aynı miktarda Gül Suyu yada Lavanta Suyu
* 5 damla Pirinç Kepeği Yağı
* 5 damla Nar Çekirdeği Yağı
* 5 damla
Kara Üzüm Çekirdeği Yağı
* 5 damla Lavanta Yağı

#Sabahları ve akşamları yüz, boyun bölgenizi bir pamuğa damlatıp silebilirsiniz

(oran sorunsuz soyma yapmıyor ama güneş koruyucu kullanmalısınız neticede mikro peeling yapıyor, içine eklediğim yağlar peeling yanında nemlendirme ve besleme, cildin yenilenmesine destek verecek, bire bir oranda gül suyu yada lavanta suyu eklediğimiz için karışım oranımız%10 a düşmüş oluyor)

Evet gelelim haftalık rutin bakım planımıza. Evinizin, sosyal hayatınızın ve işinizin durumuna göre sizler sıralamayı değiştirebilirsiniz.

* Kil maskesi / haftada 1-2 defa
* Yağ karışımı / haftada 2-3 gece
* Ozon yağı / haftada 1-2 gece
* Laktik Asitli Tonik / Gece yatmadan önce yüzünüzü yıkar ve toniğinizi uygulayıp 10 dk sonra da istediğiniz yağ bakımınızı yapıp uyursanız etkisi daha iyi olur.

Bakım gecesine örnek vereyim:

*Kil maskenizi sürüp kuruduktan sonra yıkar yağ bakımı uygulayabilirsiniz, sabah uyandığınızda yüzünüzü nar sabunuyla yıkayıp toniğiniz ile silebilirsiniz sonrada nemlendircinizi sürüp tamamlarsınız
Güle güle kullanın bakımlı arkadaşlarım

Son düzenleme:
bu paylaşım çok güzel olmuş , anlaşılır net okurken yapmış kadar oldum, eline diline sağlık

hemen kim maskemi yapayım , kremlerim hala gelmedi en son dün ugradım , dedim artık siz kremlerden para almazsınız bu kadar beklettiniz beni yarın gidip bakacam :)

kayısı ,nar, fesleğen ne varsa alın dedim

LadySubaru merak ediyorum, saç için özel bakım yağları kullanıyoruz z.yağı vs sürüyoruz saçları gürleştirmek için vs.
Saç kökü ile ciltteki kıl tüy kökü aynı yapıda değil mi? tüylenme yapmaz derken kastınız nedir? Saç köklerini güçlendiriyorsa tüy kıl köklerini neden güçlendirmesin, gürleştirmesin? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bana biraz tezat geldi de.

Son düzenleme:

Tatlım saç kökleri ve kıl kökleri kılcal kan damarlarımız vasıtası ile beslenir ve büyür.
Saç, kaş, kirpik, bacaklar, kol altı vs gibi bölgelerdeki her yapı birbirinden farklı!
Saç bakımlarında kullandığımız Bemix b vitaminidir.
Aslında ağız yoluyla alınmadığı sürece çok aşırı bir emilimi olmuyor, saçlı yapı saç derisi ne derece emerse işte.
Ama yüzümüzün, ellerimizin geçirgenliği elbette saçlı deriden çok farklı ki evigen (e vitamini) güçlendirmekten ziyade tamirat özelliğine sahiptir.

Lady subaru merhaba..
Birçok yorumu okudum fakat tam olarak benim sorumun cevabını bulamadım o yüzden özür dileyerek soru sormak istiyorum :)
Benim geçen sene sivilce sorunum vardı doktorun verdiği ilaçlarla sivilceleri sıfıra indirdim fakat izleri kaldı.
Doktor buradan sonrası kozmetik veya lazer tedavilerine ait dedi.. Bende kış boyunca 5 seanslık fraksiyonel lazer tedavisi gördüm.
Tahmin edebileceğiniz gibi bütçe mi çok zorladım. Baya para döktüm.. Yarı yarıya iyileşme oldu ve bu kışta bi 5 seans karşılayacak bütçeye sahip değilim..
Bende azaldığı için evde devam edebilirmiyim diye düşünüyorum.. Kısaca yağlı ve siyah noktalı bir cilde sahibim ve yanak bölgemde
hafif çukur izler var(kızarıklıkları hala geçmedi). İzleri kaybetmese de kızarklığını giderebilecek ve siyah noktaları yok edecek bi önerin varmıdır?
Çok uzun oldu farkındayım tekrar özür diliyorum :)
Ve son olarak belirteyim buradan okuduğum kadarıyla geçen hafta kayısı çekirdeği yağı, nar çek. yağı, üzüm çek. yağı ve kayısı çek. kremi satın aldım 1 haftadır tülin şahinin
evde peeling tarifiyle birlikte uyguladım biraz sivilcelenme oldu.. Bırakınca eski haline döndü sanırım peeling yüzünden oldu.
Sivilce yapabiliyormuş..

Kil maskemi yaptım. Pirinç kepeği yağımı sürdüm. Fesleğen kremime de evigeni karıştırdım. Sabah önce koruyucu kremimi süreceğim. Sonrada fesleğen kremimi.

Son düzenleme:

Merhaba. Senin yaşadığın tipte ağır sivilce sorunu yaşayanların en büyük yanlışı peeling yapmak olur tatlım.
Ama tabi peeling çeşitleri var, cildi ovarak yapılanları kastediyorum.
Lazer tedavisi yerine neden tca tipi bir soyma işlemi yaptırmadın veya meyve asitleriyle peeling olabilir hem bütçeni yormaz biraz araştırmanı tavsiye edebilirim

Kil maskemi yaptım. Pirinç kepeği yağımı sürdüm. Fesleğen kremime de evigeni karıştırdım. Sabah önce koruyucu kremimi süreceğim. Sonrada fesleğen kremimi.

Program şahane

ladym günaydın bu aktar benim kremi getirmedi ya gecen gittiğimde akşam gelecekti , bugün gidip bakayım olmazsa ,

bu arada her gittiğimde kremi not ettiriyorumya , bunlara kara üzüm çekirdeği kremi dedim i bu krem döne döne oldumu sana nar çekirdeği kremi gecen nor ederken nar değilmi dedi bende evet dedim sonra narın çekirdeğinin kremi nasıl olmuş dedim , neyse dedim çıktım acaba bana ne kremi gelecek :)

Merhaba tatlım.
Ne kadar çok beklettiler yahu gün iste ve o gün gelmezse al mecitefendinin sitesinden gitsin

Doktor lazer önerdi ve 5 seanslık bir tedaviye başladık.. Sivilce sorunum hiç yok. Dediğim gibi sadece peeling yapınca çıktı. Bu sebepten kimyasal peelingden de kaçıyorum. O yüzden size sordum. İzler, kızarıklıkları yada siyah noktalar için bir öneriniz var mı diye..

Benim önerdiğim peelingler (tca, aha meyve meyve asitleri vs gibi) doktor, uzman gözetiminde yapılan peelinglerdir
Nar çekirdeği veya pirinç kepeği yağı, kil maskesi kullanabilirsin.

ladym 2 sorum var kusura bakma ama bir türlü net anlayamadıım için soruyorum şimdi ben ozon yağını aldım dışındaki plastik kutudan çıkartmadan buzluğa attım bu gece sürmeyi düşünüyordum ama donmuş. nasıl kullanmam gerekiyor bunu nasıl saklamalıyım sen nasıl yapıyorsun? bi de göz çevresi bakımını nasıl yapıyorsun hangi kremi kullanıyorsun anlatırsan sevinirim.

Deri atacak güzelim sorun yok toniği sürdükten 15-20 dk sonra nar çekirdeği yağı sürüp uyursan cildin deri atma süreci hızlanıyor

bi de lady bunu sürsükten sonra sadece nar çekirdeği yağımı sürülmeli yoksa hazırladığımız bu nar pirinç kepeği üzüm çekirdieği karışımını sürsek de olurmu

Plastik kutudaki suyu boşaltıp öyle koyuyoruz buzluğa tatlım, suyu dökmedin mi bu yüzden donmuştur.
Kullanacağım zaman çay kaşığının ucuyla alıp cildime ve göz çevreme masaj yaparak sürüyorum, ertesi sabah yıkıyorum.
Göz çevremede yaptığım evigenli nemlendiricimi kullanıyorum.

bi de lady bunu sürsükten sonra sadece nar çekirdeği yağımı sürülmeli yoksa hazırladığımız bu nar pirinç kepeği üzüm çekirdieği karışımını sürsek de olurmu

Toniği sürdükten 10-15 dk sonra ister karışım yağını yada istediğin yağı sürebilirsin seçim senin

kızlar bu pirinç kepeği yagı yada bugday yağı nasıl bi etki yapıyo ilk sürüldüğünde? asitli kremler gibi kızarıklık mı yapıyor yoksa badem yağı gibi parlaklık mı yapıyor?

Bu yağlar kızarıklık yapmıyor tatlım yağ neticede tabii parlaklık söz konusu

merhaba
hazıra konmak istemiyorum ama mesajların hepsine göz gezdirecek fırsatım yok
laktik asitli tonikten bahsettiniz biriniz tam olarak nasıl kullanılacağını ve tarifini
yazabilirse çok sevinirim
ayrıca konu sahibi arkadaşım benim cildimde yağlı ama nemsiz bu konuda önerin var mı
bende çok pahalı kozmetikler kullandım özellikle şu peeling kremleri cilde kötü geliyor peeling yapmazsa cildim sertleşiyor aynı şey sizede oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…