Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhaba,

Konu sahibi arkadaşa çok teşekkür ederim :)
Ben yıllardan bütün paramı kremlere,temizleyicilere yatıran biriyim.Murad Nuxe ve DDF kullanıyorum. Memnunda kalıyorum fakat bir dünya para veriyorum. Tesadüfen konu başlığını görünce ilgimi çekti ve çok mantıklı geldi. Gittim kayısı çekirdeği kremi aldım içinede iki tane evigen ampul kırdım iyice karıştırıp temizlenmiş yüzüme sürdüm. Nasıl güzel yaptı cildi mi anlatamam :)
LadySubaru teşekkürler.

Birde fesleğen kremi bulamadım ben onunla daha mı iyi oluyor acaba ?

Merhaba,

Ben yıllardan bütün paramı kremlere,temizleyicilere yatıran biriyim.Murad Nuxe ve DDF kullanıyorum. Memnunda kalıyorum fakat bir dünya para veriyorum. Tesadüfen konu başlığını görünce ilgimi çekti ve çok mantıklı geldi. Gittim kayısı çekirdeği kremi aldım içinede iki tane evigen ampul kırdım iyice karıştırıp temizlenmiş yüzüme sürdüm. Nasıl güzel yaptı cildi mi anlatamam :)
LadySubaru teşekkürler.

Eğer almak istiyorsan Google'a Fesleğen kremi yazarsan çıkıyor ilk link 5.00 tl fiyatlı sarı kapaklı ürün. Bende kullanıyorum.

Son düzenleme:
merhaba
hazıra konmak istemiyorum ama mesajların hepsine göz gezdirecek fırsatım yok
laktik asitli tonikten bahsettiniz biriniz tam olarak nasıl kullanılacağını ve tarifini
yazabilirse çok sevinirim
ayrıca konu sahibi arkadaşım benim cildimde yağlı ama nemsiz bu konuda önerin var mı
bende çok pahalı kozmetikler kullandım özellikle şu peeling kremleri cilde kötü geliyor peeling yapmazsa cildim sertleşiyor aynı şey sizede oldu mu

2 sayfa geriye baksanız tarifleri ve oranlarını görecektiniz ki ilk konuyu açtığım mesajımda tariflerin ve oranlarını yazdığım mesajımın linki mevcuttu:KK19:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...irebir-hala-kullaniyorum-46.html#post26293115

Merhaba,

LadySubaru teşekkürler.

Kara üzüm çekirdeği kreminide tavsiye ederim :KK1: en güzel günlerde kullan cidden cilt yumuşacık oluyor.
Fesleğen kremini mutlaka kullanmalısın kedi83 cevaplamış:KK1:

Son düzenleme:
Gramajı büyük olduğu için 3-4 tane evigen ekleyebilirsin tatlım aklında olsun:KK34:

Canım selam,
Zahmet olacak ama fikrini almak istiyorum. Kayısı kremine 2 ampül e vitamini karıştırdım. İyi çok güzel fakat cildim de yağlı bir his bırakıyor. Sizde de böyle mi ? Gözeneklerimin açılmasında korkuyorum biraz, yanak bölgemde siyah nokta sıkıntım var.

Teşekkürler

yaptığım nemlendirici kremdenmi oldu bilemiyorum ama yüzüm yeniden sivilcelenmeye başladı yanağımda iltihaplı ağrılı bi kaç tane çıktı krem bana dokunmuş olabilirmi acaba :KK43:

Canım selam,
Zahmet olacak ama fikrini almak istiyorum. Kayısı kremine 2 ampül e vitamini karıştırdım. İyi çok güzel fakat cildim de yağlı bir his bırakıyor. Sizde de böyle mi ? Gözeneklerimin açılmasında korkuyorum biraz, yanak bölgemde siyah nokta sıkıntım var.

Teşekkürler

Evigen hafif yağlı his bırakır normal abartmadan sürmelisiniz tüm cilde 2 bezelye tanesi kadar nemlendirci yeter, evigen e vitaminidir gözeneklerde açılma gibi bir duruma sebep olmaz:KK34:
Kil maskesi tavsiye ederim ve cildinizi doğru ürünle temizleyin.

yaptığım nemlendirici kremdenmi oldu bilemiyorum ama yüzüm yeniden sivilcelenmeye başladı yanağımda iltihaplı ağrılı bi kaç tane çıktı krem bana dokunmuş olabilirmi acaba :KK43:

E vitamini sivilcelenmeye sebep olmaz!
Cilt temiz tutulduğu sürece, hormon dengesinde düşüş veya yükselme (mesela regl döneminde bunu yaşarız) haricinde sivilcelenme normal değildir.
Sivilce cildin alt tabakasından gelen ilaç ile tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlıktır ve krem buna sebep olmaz.
Cilt hekimine danışmanızı tavsiye ederim.:KK34:

Uzun süre siteyi dışarıdan takip etmek zorunda kaldım ve bu konudan epey faydalandım...
Hatta sizin ve bir arkadaşınızın sayesinde şahane ürünlerle de tanıştım..
Tarifleriniz mükemmel..
Epey faydalı..
Bıkmadan yorulmadan da yardımcı oluyorsunuz, kendi adıma teşekkür etmek istedim :KK9:

Uzun süre siteyi dışarıdan takip etmek zorunda kaldım ve bu konudan epey faydalandım...
Hatta sizin ve bir arkadaşınızın sayesinde şahane ürünlerle de tanıştım..
Tarifleriniz mükemmel..
Epey faydalı..
Bıkmadan yorulmadan da yardımcı oluyorsunuz, kendi adıma teşekkür etmek istedim :KK9:

Aaa merhaba hoşgeldiniz ben sizi keratin başlığından hatırlıyorum çok sevindim üyeliğinizi geri almanıza:KK9:
Bilgim tecrübem dahilinde her zaman yardımcı olurum çekinmeyin lütfen:KK16:

Aaa merhaba hoşgeldiniz ben sizi keratin başlığından hatırlıyorum çok sevindim üyeliğinizi geri almanıza:KK9:
Bilgim tecrübem dahilinde her zaman yardımcı olurum çekinmeyin lütfen:KK16:

Teşekkür ederim, evet ricamı kırmadılar ben de çok sevindim, ben ayrıca argan yağı başlığınızı da epey takip etmiştim :KK1:
Yok çekinmem, sayenizde kendimizin uzmanı olduk biz de:KK16::KK9:

Teşekkür ederim, evet ricamı kırmadılar ben de çok sevindim, ben ayrıca argan yağı başlığınızı da epey takip etmiştim :KK1:
Yok çekinmem, sayenizde kendimizin uzmanı olduk biz de:KK16::KK9:

Ha argan yağı ha zeytin yağı bunu anlatmak epey zaman aldı :KK1:
Nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı dururken diğerleri neymiş:KK19::KK9:

Laydiciğim canım izninle sana birşey sormak istiyorum
benim cildim hassas ve karma bu sıra adetim yaklaşıyor diye sivilceler çıktı sanki arttılar daha önceki adet öncesindeki çıkan sivilcelerimden bazılarıda daha geçmemişti
ben kil maskesi yapsam sivilcelerimde azalma olurmu yoksa iz kalabilirmi
cevap için şimdiden teşekkür ederim :KK71:

Laydiciğim canım izninle sana birşey sormak istiyorum
benim cildim hassas ve karma bu sıra adetim yaklaşıyor diye sivilceler çıktı sanki arttılar daha önceki adet öncesindeki çıkan sivilcelerimden bazılarıda daha geçmemişti
ben kil maskesi yapsam sivilcelerimde azalma olurmu yoksa iz kalabilirmi
cevap için şimdiden teşekkür ederim :KK71:

Canım kil cildindeki yağ fazlasını ve ölü hücrelerini alır, ilk tavsiyem kesinlikle sivilcelerinle oynama ve cildini temiz tut.
Haftada 2 defa kil maskeni yapmayı ihmal etme:KK34:
Cildini neyle temizliyorsun?

Ladyciğiimm :) mükemmelsin gerçekten epey faydalandık bilgilerinden, kesinlikle seni güzellikten sorumlu bakan yapmaları gerek :))) çok teşekkürleer :))

Canım kil cildindeki yağ fazlasını ve ölü hücrelerini alır, ilk tavsiyem kesinlikle sivilcelerinle oynama ve cildini temiz tut.
Haftada 2 defa kil maskeni yapmayı ihmal etme:KK34:
Cildini neyle temizliyorsun?

canım ben cildimi cilt doktorunun verdiği biodermanın yıkama jeliyle temizliyordum ama gözlerime zararı old bende bebe şapuanıyla yıkıyorum aslında cildime sanki faydası bile oluyor
canım bende zaten adet öncesinde sivilceler çıkıyordu ama bir süre sonra geçiyordu bu sıra saçlarımda dökülüyor diye günde en fazla 2 avuç kuruyemiş yedim herhalde ondan sivilcelerimde artış oldu şimdi ben sivilcelerin üzerinede kil maskesini sürsem cildimde iz kalırmı sana sormadan yapmamayayım dedim

Ladyciğiimm :) mükemmelsin gerçekten epey faydalandık bilgilerinden, kesinlikle seni güzellikten sorumlu bakan yapmaları gerek :))) çok teşekkürleer :))

:KK1:Teşekkür ederim:KK16:

canım ben cildimi cilt doktorunun verdiği biodermanın yıkama jeliyle temizliyordum ama gözlerime zararı old bende bebe şapuanıyla yıkıyorum aslında cildime sanki faydası bile oluyor
canım bende zaten adet öncesinde sivilceler çıkıyordu ama bir süre sonra geçiyordu bu sıra saçlarımda dökülüyor diye günde en fazla 2 avuç kuruyemiş yedim herhalde ondan sivilcelerimde artış oldu şimdi ben sivilcelerin üzerinede kil maskesini sürsem cildimde iz kalırmı sana sormadan yapmamayayım dedim

Kil maskesi yap tatlım zararı olmaz :KK34:

off bnm cildimde de gözenekler kocaman ... cilt tipim de....ben anlamadım bi gün kuru bi gün yağlı bi gün hassass kafasına göre takılıyo yha :KK70: ben ne ediyim:KK70:

off bnm cildimde de gözenekler kocaman ... cilt tipim de....ben anlamadım bi gün kuru bi gün yağlı bi gün hassass kafasına göre takılıyo yha :KK70: ben ne ediyim:KK70:

Tatlım konunun en başında ''konu dışına çıkılmaması için'' ricada bulundum.
Senin yazdığın ne bir fikir alma ne de yaşadığın çözümünü aradığın problem mesajı!
Lütfen şimdi dalga geçer gibi yazdığın mesajına bir bak ve tekrar etme!:KK19::KK20:

X