Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Şimdi birde neyi hatırlıyoruz argan yağı mucize değildi, diğer yağlar gibi sadece nemlendirme özelliğine sahipti. (Bazı piyasa ürünlerine muhalif tavrımı korumaya devam ediyorum)
Hiç gerek yok sen mis gibi pirinç kepeği yağı+ nar çekirdeği yağı+ kara üzüm çekirdeği yağı'na devam et, bir kaç hafta sonrada laktik asitli tonik kullanmaya başla oh mis

Son düzenleme:

sevgili muhalif arkadaşım benim,sanırım İzmir de yaşıyorsun. Önümüzdeki sene tayin olarak İzmir e gelme ihtimalim var. Eğer gelirsem seni tanımayı çok isterim. O kremi nemlendirici olarak kullanamaz mıyız? Çünkü içinde nar çekirdeği var. Üzüm çekirdeği, kayısı çekirdeği var ya ondan dedim. Çünkü benim fesleğen kremim bitiyor. Evdeki stoklarla başka arkadaşlara da nemlendirici olarak verdim Acaba bize alternatif olur mu diye

Dayanamadım bu gece yine tonikten sürdüm :))))
Tabiki önceki gibi haşin ve hoyratça değil :)
Bu sefer nazik nazik kibar kibar sürdüm :)))

Gel arkadaşım gel keyifle
Evet içerik çok cezbedici ama ne oranda oldukları mühim, eser miktarda koydularsa kullanmanın hiç anlamı olmaz
Dayanamadım bu gece yine tonikten sürdüm :))))
Tabiki önceki gibi haşin ve hoyratça değil :)
Bu sefer nazik nazik kibar kibar sürdüm :)))

Çok güzel olacak olacak bende toniğimi kullanamıyorum bu ara yoğunluğum yüzünden

Kendi kremime devam etsem çok güzel olacak Arkadaşlarıma da yapıp verdim. Eşi bile dayanamamış, beraber kullanıyorlarmış :))

ladym benim aktardaki krem büyüktü ama 50 ml değildir , ozaman fiyat normal mi 18-20 demişti , almaya gitmedimde daha, 100 ml olabilir tam emin değilim

Son düzenleme:

Acı badem sütünü yüzümü temizlemek için kullanıyordum ama çenemde tüy çıktı siyah. Çenenize sürmemeye dikkat edin. Artık korkudan zaten kremleri çeneye yakın yere ve çeneye sürmüyorum.

Merhaba.
Mecidefendi'nin ürünlerini araştırırken aşağıdaki videoları buldum. Linkteki haberde alınan yağlarla ilgili uyarılar var. Önemli bilgiler izleyin lütfen.
Alacağınız markalara ve fiyatlara dikkat edin. Tabii bu markada ne kadar güvenilir bilmiyoruz. Herhangi bir organik sertifikaları yok galiba.
Nemlendiricilerini gündüz için kullansammı kararsızım, fiyatlar da uçuk değil alınabilir. Lady Subarru memnun kreminden onun için alabilirim, içeriğinde kimyasal yokmuş galiba.
Gece için de farklı birşey düşünüyorum ama tam bir bilgim yok maalesef. Lady Subarru konuya farklı ürünleri yazmamak için özel mesaj atmıştım. Yardımcı olabilirsen sevinirim. Yanlış uygulama yapmak istemiyorum. Lady Subarru Argan yağı'nın orjinalini getirtmek bu kadar kolaymı mecidefendi'nin çoğu ürününde argan yağı var.
Başka bir marka da geçen hafta gül yağını sorduğumda orjinalin 1 gr.'ı 30 lira. Ama orjinal olmayan fiyatı 5 lira olan ürünün üzerine de gül yağı yazıyorlar. Esansları yağ diye satıyorlarmış.
Lady Subarru bu bilgiyi paylaşmamın senin için sakıncası yoktur inşallah. Önemli olduğu için paylaşmak istedim.

mecitefendi bitkisel ürünler tanıtım (1) - Dailymotion video

Son düzenleme:
Acı badem sütünü yüzümü temizlemek için kullanıyordum ama çenemde tüy çıktı siyah. Çenenize sürmemeye dikkat edin. Artık korkudan zaten kremleri çeneye yakın yere ve çeneye sürmüyorum.

Ben ciltte kullanılan kremlerin, yağların tüy çıkışına etki edeceğine pek inanmıyorum açıkçasın.
Unutmayın ki tüyler ve kıllar, vücudumuzun hormon dengesi ve kılcal kan damarları vasıtasıyla beslenir gelişir uzar.
yüksek ihtimal hormon dengenizde oluşan bir dengesizlik sonucu çıkmıştır.

Kızlar, bu laktik asidi düş jellerine karıştırıp kullananlarda varmış.Deneyen oldu mu?

Ben tonik olarak kullanmayı seviyorum denemedim duş jelinde.

Elbette sakıncası yok tatlım çok doğru olur bu videonun izlenmesi.
Bence zaten esans nedir, soğuk pres yağ nedir, uçucu ve sabit yağ nedir gibi tanımları bilmeyen, hiç kalkışmasın doğal bakım yapacağım diye.
Kremlerinde kimyasal yok diyemem çünkü var ama miktarı diğerlerine göre daha daha düşük diyebilirim.
Son 2 aydır fesleğen kremime evigen ilave ettim ara ara onu kullanıyorum, kalan bakımımı ''pirinç kepeği yağı, nar çekirdeği yağı, kara üzüm çekirdeği yağı'' ile yapıyorum.
Organik lafını duyduğumda ben aynı zamanda gıda teknikeri de olduğum için ürperiyorum, çünkü bu tabir ne yetiştirmede ne üretime geçilirken doğru kullanılmıyor.
''Organik'' adı altında ciddi rant kavgaları olduğu için ben organik lafına aldığım eğitimden dolayıda ekimi, büyüme süreci, toplanması, ürünün son şeklini alması, bakanlık kontrolleri, vs... güvenmiyorum.
Bir diğer etken olarak bizim ülkemiz buna ne üretim ne denetim açısından yeterli ve hazır değil.
Organiklik sertifikası bir kenara şahsen analiz raporlarını veya ecocert sertifikalarını görmek isterim ki kullandığım pirinç kepeği yağı, nar çekirdeği yağı, kara üzüm çekirdeği yağı ve argan yağı bu rapor ve sertifikalara sahip.
Argan yağı pazara ilk girişinde yeniliğin ve daha önce duyulmamış olmasının etkisi, ülkeye gelişinde oluşan maliyetler ve miktarı sebebiyle aşırı fiyatlara satıldı.
Anlayacağın aslında şu an yaygın hale geldi (likit parafin, z. yağı, pamuk yağı vs ile seyreltilmiş ve taklit ürünleri dışarıda tutuyorum) ve maliyetlerde düştüğü için normal kabul edilebilecek fiyata döndü (hala aşırı kar ekleyen firmaları yine dışarıda tutuyorum).

Son düzenleme:
1) Tüm cilt tiplerine uygun nemlendirici:

Cildinize uygun memnun olduğunuz nemlendiriciniz varsa içine 2-3 ampul evigen ( E vitaminidir eczaneden alabilirsiniz) ekleyin öyle kullanın.
Layd Subaru ben nemlendiricimden memnun değilim ne alacağım ne yapacağım? diyorsanız (Ben aktarda gördüğüm mecitefendi'nin ''kayısı çekirdeği kremi '' ve ''kara üzüm çekirdeği kremi''nden aldım. Eski nemlendirici kabımı güzelce dezenfekte edip iki kremden 1 er çorba kaşığı ekleyip 2 ampul evigeni ilave ettim oldu bana nemlendirici)

Verdiğin nemlendirici tarifini göz altına süremiyoruz değilmi? Göz altı bakımını akşamları söylediğin yağ bakımlarıyla mı yapıyoruz. Çünkü ben yüzüstü yatıyorum yüzümde çizgiler oluşuyor ve cildim kuru olduğu için erken kırışıklar oluştu göz kenarlarımda. Önceden de hiç bakmıyordum cildime, nemlendirmiyordum. Nemlemdiriciyi güneş koruyucumuzu sürdükten sonramı sürmemiz gerekiyor. Hangi güneş koruyucu kremi kullanıyorsun, yazabilirmisin. (Güneş koruyucularını 6 ay sonra değiştirmek gerekiyormuş. Ben mecburen elimdekini atacağım, kullanamıyorum şu an geçen yaz almıştım. Zaten içeriğini de bilmiyorum. Mecidefendi'nin var ama spf30 içinde kakao yağı var, kakao yağı bronzlaşmak için kullanılmıyormu anlayamadım. Kafam iyice karıştı. Çok soru sordum. :) Ama artık oturtmak istiyorum neleri yapmam gerektiğini. Sıkılmamak pratik uygulamalarla yapmak istiyorum. Verdiğin krem tarifi onun için bana uygun. Krem alıp içine evigen ekleyeceğim sabahları kalkıp yüzümü gül suyuyla temizleyip sadece süreceğim. :) Tek bir krem alırsak. 2 ampule 4 kaşık kremmi eklemek gerekiyor. :)

ben buzdolabında soğuttuğum gülsuyu ile sabah akşam cildimi temizliyorum sabah kalkınca da buz kalıbında dondurduğum maden suyunu göz çevrem dahil tüm yüzüme sürüyorum

ladym gittim krem gelmemiş dedim 50 ml bir üzüm bir kayısı olsun dedim tamam dediler havuç 150 ml 12 lira diyor bakalım diğerleri ne kadar olacak , saç bakım yağlarım bitmişti onları aldım geldim bende

Kedicim aşk olsun, bu sorduklarının cevaplarını o kadar defa defa yazdımki senin gibi araştırmacı bir kişiliğin okumamış olmasına çok şaşırdım.
Göz çevreme ozon yağından başka yağ kullanmıyorum, elimde olay'ın göz çevresi bakım kremi vardı yarım ampul evigen ilave edip kullandım ve bitti şimdi ekstra bir krem kullanmıyorum.
Neden atıyorsun elindekini! Güneş kreminin kullanım tarihi dolmadıysa kullan, bitince yenisini alırsın.
Sadece şunlara cevap vereceğim, kakao yağı evet bronzlaştırır güneş koruyucularının içine koymaları ilginç olmuş gerçekten:44:
Acaba ayrıştırılmış şekilde mi koydular, ne desem bilemedim şimdi.
Önce güneş koruyucu sonra nemlendirici ve 4 kaşık kreme 2 evigen
Al bakalım sana ceza, oku bakalım konuyu bul cevapları bu yazdığına alıntı yap ve kendine cevapla bende yanlışların olursa düzelteyim

ben buzdolabında soğuttuğum gülsuyu ile sabah akşam cildimi temizliyorum sabah kalkınca da buz kalıbında dondurduğum maden suyunu göz çevrem dahil tüm yüzüme sürüyorum

Gül suyunun arkasına bak lütfen ve esans + deiyonize su yazıyorsa kullanma, çünkü bu bileşim sentetik olduğu anlamına gelir!
Maden suyunu buz kalıpları şeklinde dondurman güzel olmuş devam et, ara sıra kendin içerken bir miktar pamuğa dök ve sil cildini
ladym gittim krem gelmemiş dedim 50 ml bir üzüm bir kayısı olsun dedim tamam dediler havuç 150 ml 12 lira diyor bakalım diğerleri ne kadar olacak , saç bakım yağlarım bitmişti onları aldım geldim bende

Canım havuç kremi almasaydın keşke içindeki a vitamini lekelenmeye, ton farklılığına, leke renginde ilerlemeye sebep olabilir, almışsın artık o halde güneşten mümkün olduğunca uzak dur özellikle direkt maruz kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…