Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Evet tatlım doğru yapmışsın, metal kutu plastik kutuya tekrar koyulup difrizde muhafaza edilecek ( metal kutu difrize yapışacağı için plastik kutuda koyulmalı birde onu sökmeye uğraşmayalım buzluktan:KK1: )
Ah canım ya haklısın :KK1: ama ben o kabı attımıştım ,tuh :KK50: boş plastik bir kap bulabilirsem ,onun içine koyarım artık :KK56:
Ah canım ya haklısın :KK1: ama ben o kabı attımıştım ,tuh :KK50: boş plastik bir kap bulabilirsem ,onun içine koyarım artık :KK56:
Aaaah ah işte bu yüzden sizlere önermekten hep kaçınıyorum 2 gece üst üste %20'lik saf laktik asit sürmekte nedir yahu.
Tamam belki tca gibi değil ama lütfen elinizdekinin asit olduğunu unutmayın ve saf şekilde cildinize uygulamayın.:KK20:
Hepimizin cilt tipi ve incelik/kalınlık yapısı, hassasiyeti çok farklı, oluşabilecek ters tepkileri biraz hesaplayın.:KK20:
2. uygulamada cildin kızarmasaydı 3. uygulamayı da yapacaktın gibi hissettim nedense.
Ben tonik olarak her gece kullanıyorum pul pul minik soyulmaları kil maskesi ve peeling yaptığın için aman aman görmüyorum, saf şekilde kullanmayı düşünmüyorum, lütfen sizlerde tonik şekliyle kullanın saf olarak kullanmayın.:KK34:

Ben de kızmadım desem yalan olur :KK30: yarın bir gün yanlış uygulama sonucu birisinin başına birşey gelse ,aaaaa ben kkda gördüm, kendicimce tarifi değiştirip öyle yaptım, ondan oldu diyecekler diyecekler.:KK20:

Son düzenleme:
Ben de kızmadım desem yalan olur :KK30: yarın bir gün yanlış uygulama sonucu birisinin başına birşey gelse ,aaaaa ben kkda gördüm, kendicimce tarifi değiştirip öyle yaptım, ondan oldu diyecekler diyecekler.:KK20:

En kötü ihtimal ucuz bir plastik kahvaltılık kabı al koy içine tatlım :KK1:
Kesinlikle bende bundan tedirginim, biz kadınlar bazen sonuca ulaşmak için kestirme düşünüp vuralım derken öldürebiliyoruz, tedbirli olmakta fayda var.
Diğer kısmı düşünelim Lady Subaru önerdi bende kullandım bla bla bla! Ama nasıl kullandın!:KK19::KK20:
Yardımcı olmaya çalışırken üzülmelerini asla istemem:18:

canım evet e vitaminine alerjim var sanırım yüzümde küçük bi kısma uyguladım orasıda kızardı pul pul oldu sonrada

Aslında pul pul olması kötü değil e vitamini yenileyici olduğu için ölü deri attırıyor, bunu ben özellikle nar çekirdeği, pirinç kepeği yağında gözlemliyorum.
Önemli olan ödem toplamaması, aşırı kaşıntı, aşırı kızarıklık ve aşırı hassasiyet oluşmaması (telöre edilemeyecek boyutta, uzun süreli yanma batma kızarıklık), tabi cilde alışması içinde zaman vermeliyiz. Elbette cilt tepki verecek:KK34:

Canım bak şöyle birşey okudum .Ben de triod var ,ozon onu tetikler mi ki ?

http://www.kadinlarkulubu.com/anti-...diklerimiz-deneyimleriniz-6.html#post22126375

O ozon tedavisi farklı güzelim (tedavi edilecek bölge kontrollü atmosferde düzenli ve periyodik sürelerde ozon gazına tabi tutuluyor ve bir örnek daha kan ozon gazıyla dezenfekte ediliyor gibi gibi) ben tetikleyeceğini düşünmüyorum ki cilde ozon yağını uyguladıktan en fazla 1,5-2 saat sonra ozon kokusu kalmıyor, ciltteki yağdan ozon oksijenin ve ısının etkisiyle ayrılıyor.:KK25::KK34:

Son düzenleme:
Herkes bayram tatilinde sanırım. İyi bayramlar kızlar. :)) Ladym ben 2 hafta sonra tatile gideceğim. Koruyamam belki diye geçen hafta LA toniğimi bıraktım. Fakat cildim öyle kuru ki. Soyulma falan da yok. Kötü de görünüyor. Sanki yaşlanmışım gibi çizgi çizgi görünüyor. Aylardır görmediğim arkadaşlarım yaşlanmış gibi olmuş cildin dediler. Çok üzüldüm. Sence bu geçici mi?

Selam kizlar bisey sorucam ben bu kara uzum ve kayisi kremini 24e aldim kaziklanmamisimdir ins:/ fiyatlari ne kadardi acaba bunlarin

Selam kizlar bisey sorucam ben bu kara uzum ve kayisi kremini 24e aldim kaziklanmamisimdir ins:/ fiyatlari ne kadardi acaba bunlarin

Almışsın artık tatlım. Ayrıca 2 tane krem almışsın bence iyi almışsın. Kazıklanmışım diye düşünüp üzme kendini. Markaları neydi?

Son düzenleme:
Herkes bayram tatilinde sanırım. İyi bayramlar kızlar. :)) Ladym ben 2 hafta sonra tatile gideceğim. Koruyamam belki diye geçen hafta LA toniğimi bıraktım. Fakat cildim öyle kuru ki. Soyulma falan da yok. Kötü de görünüyor. Sanki yaşlanmışım gibi çizgi çizgi görünüyor. Aylardır görmediğim arkadaşlarım yaşlanmış gibi olmuş cildin dediler. Çok üzüldüm. Sence bu geçici mi?

Tatlım merak etme bu görüntü gidecek soyulma aşamasında ölü deri belli ediyor kendisini:KK1::KK54:

Almışsın artık tatlım. Ayrıca 2 tane krem almışsın bence iyi almışsın. Kazıklanmışım diye düşünüp üzme kendini. Markaları neydi?

2 krem uygun bana aktarım mecit efendiyi 20 getirecek üzümü

:KK53: 24 tl mi! 20tl mi! Aaaa resmen soygun:KK20:
Ben 200ml'liği 15tl ye almıştım.
Kızlar size uygun fiyatla alabileceğiniz yer araştırırken bakın nasıl bir süpriz buldum:21: mecit efendi kendi sitesinde satışa başlamış, vücut bakımı bölümüne girip kremleri görebilirsiniz.
Sonrada lütfen bu kremleri 24-20 tl gibi rakamlara satan aktarınıza gidip ürünün fiyatını suratına vuruveriniz:KK19:
Acı badem ve hindistan cevizi kremi alan olursa lütfen etkisinden haberdar etsin elimde çok krem var bitirmeden almak istemiyorum :KK1:

Son düzenleme:
Ben İzmirdeyim artik mecburen gordugum ilk aktardan aldim mecitefendi kremlerimn markasi ladyi bunu onermisti gorunce hemen alayim dedim pazarlik yapmak hic aklima gelmedi valla bayram gunu bu fiyata sattilar napalim saglik olsun:/ evigenler ne kadar peki kizlar bare onlarin fiyatini bileyim ona gore alirim:)

Ben İzmirdeyim artik mecburen gordugum ilk aktardan aldim mecitefendi kremlerimn markasi ladyi bunu onermisti gorunce hemen alayim dedim pazarlik yapmak hic aklima gelmedi valla bayram gunu bu fiyata sattilar napalim saglik olsun:/ evigenler ne kadar peki kizlar bare onlarin fiyatini bileyim ona gore alirim:)

''Evigen'' vitamin (e vitamini) olduğu ve eczanede satıldığı için fiyatı kimse kendisi belirleyip değiştiremez tatlım 4,5 tl:KK34:

Tatlım merak etme bu görüntü gidecek soyulma aşamasında ölü deri belli ediyor kendisini:KK1::KK54:

Kızlar size uygun fiyatla alabileceğiniz yer araştırırken bakın nasıl bir süpriz buldum:21: mecit efendi kendi sitesinde satışa başlamış, vücut bakımı bölümüne girip kremleri görebilirsiniz.
Sonrada lütfen bu kremleri 24-20 tl gibi rakamlara satan aktarınıza gidip ürünün fiyatını suratına vuruveriniz:KK19:
Acı badem ve hindistan cevizi kremi alan olursa lütfen etkisinden haberdar etsin elimde çok krem var bitirmeden almak istemiyorum :KK1:

canım ben de mecit efendinin sitesinden baktım. kayısı 9.90 kara üzüm 9.90 ikisi 19.8 tl eder. bi de kargo olursa 24 iyi diye düşündüm. :KK66:)
Bir de ladycim 1 haftadır kullanmıyorum ya soyulma falan da kalmadı. O yüzden sana sorayım dedim. :KK66:) Dün watsons dan ballı saç kremini de aldım. Az önce kullandım mis oldu saçlarım :))

canım ben de mecit efendinin sitesinden baktım. kayısı 9.90 kara üzüm 9.90 ikisi 19.8 tl eder. bi de kargo olursa 24 iyi diye düşündüm. :KK66:)
Bir de ladycim 1 haftadır kullanmıyorum ya soyulma falan da kalmadı. O yüzden sana sorayım dedim. :KK66:) Dün watsons dan ballı saç kremini de aldım. Az önce kullandım mis oldu saçlarım :))

watsons ballı saç kremi kullanıyorum çok memnunum , kız biralısı veya ballısı iyi demişti :)

Son düzenleme:

ben acı badem sütünü makyaj temizlemek için kullanmıştım cildime sürmüş ama nasıl bir sonuç aldım hatırlamıyorum çok oldu , ama memnun kalsam unutmazdım demekki fayda etmemiş, sorucam aktara , havuç kremi vardı 12 lira dedi üzüm gelirse 18 20 dedi :KK43: çok ya

Son düzenleme:
''Evigen'' vitamin (e vitamini) olduğu ve eczanede satıldığı için fiyatı kimse kendisi belirleyip değiştiremez tatlım 4,5 tl:KK34:

Tamam cnm genede fiyatini bi ogrneym dedim tesekurler:) bu arada kremlerin kokusuna bayildim bir an once yapmak icin sabirsizlaniyorum yuzume iyi gelirse cok duaci olucam sana:)

Ama gözden neyi kaçırdın? 9,90 olan 50ml :KK1:

lady birşey daha soracağım. kakao yağı cilde esmerlik vermez mi?

Direkt güneş ışığına maruz kalırsan (güneşlenme ve güneşin altında oturma gibi) ve yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanmazsan esmerleştiriyor tatlım.
Ben bu yaz 1 defa güneşlendim alta koruyucu üstüne kakao yağı kullandım çiğ beyazdan 1 günde esmere geçiş yaptım:KK1:

watsons ballı saç kremi kullanıyorum çok memnunum , kız biralısı veya ballısı iyi demişti :)
Bende hem ballı hem biralısı var severek kullanıyorum:KK1:

ben acı badem sütünü makyaj temizlemek için kullanmıştım cildime sürmüş ama nasıl bir sonuç aldım hatırlamıyorum çok oldu , ama memnun kalsam unutmazdım demekki fayda etmemiş, sorucam aktara , havuç kremi vardı 12 lira dedi üzüm gelirse 18 20 dedi :KK43: çok ya

Sizin alışveriş yaptığınız aktarlar aşırı yüksek kar ekleyip satıyor, mecit efendinin kendi sitesinden alın daha iyi:KK34:

Tamam cnm genede fiyatini bi ogrneym dedim tesekurler:) bu arada kremlerin kokusuna bayildim bir an once yapmak icin sabirsizlaniyorum yuzume iyi gelirse cok duaci olucam sana:)

İki kremden de 2 şer yemek kaşığı olarak hesapla ve 2 tane evigen ekle homojen olana kadar karıştır tatlım gayet memnun kalırsın:21:

Ama gözden neyi kaçırdın? 9,90 olan 50ml :KK1:

Direkt güneş ışığına maruz kalırsan (güneşlenme ve güneşin altında oturma gibi) ve yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanmazsan esmerleştiriyor tatlım.
Ben bu yaz 1 defa güneşlendim alta koruyucu üstüne kakao yağı kullandım çiğ beyazdan 1 günde esmere geçiş yaptım:KK1:

Bende hem ballı hem biralısı var severek kullanıyorum:KK1:

Sizin alışveriş yaptığınız aktarlar aşırı yüksek kar ekleyip satıyor, mecit efendinin kendi sitesinden alın daha iyi:KK34:

İki kremden de 2 şer yemek kaşığı olarak hesapla ve 2 tane evigen ekle homojen olana kadar karıştır tatlım gayet memnun kalırsın:21:

niye yüzüme vuruyorsun ki kaçmış işte gözümden :)) mecit efendinin sitesinde argan yağlı bakım kremi var içeriği de şöyle; argan yağı,Sızma Zeytinyağı, Kayısı çekirdeği Yağı, Nar Çekirdeği Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Buğday Yağı, Kakao Yağı,Ada Çayı Suyu,HYALURONIC ACID ve E Vitamini. Kullanılabilir diye düşündüm. fiyatı 19.90 ama 50 ml :/

X