- 12 Kasım 2011
- 4.185
- 25
- Konu Sahibi LadySubaru
Ah canım ya haklısın ama ben o kabı attımıştım ,tuh boş plastik bir kap bulabilirsem ,onun içine koyarım artıkEvet tatlım doğru yapmışsın, metal kutu plastik kutuya tekrar koyulup difrizde muhafaza edilecek ( metal kutu difrize yapışacağı için plastik kutuda koyulmalı birde onu sökmeye uğraşmayalım buzluktan )
Ah canım ya haklısın ama ben o kabı attımıştım ,tuh boş plastik bir kap bulabilirsem ,onun içine koyarım artık
Aaaah ah işte bu yüzden sizlere önermekten hep kaçınıyorum 2 gece üst üste %20'lik saf laktik asit sürmekte nedir yahu.
Tamam belki tca gibi değil ama lütfen elinizdekinin asit olduğunu unutmayın ve saf şekilde cildinize uygulamayın.
Hepimizin cilt tipi ve incelik/kalınlık yapısı, hassasiyeti çok farklı, oluşabilecek ters tepkileri biraz hesaplayın.
2. uygulamada cildin kızarmasaydı 3. uygulamayı da yapacaktın gibi hissettim nedense.
Ben tonik olarak her gece kullanıyorum pul pul minik soyulmaları kil maskesi ve peeling yaptığın için aman aman görmüyorum, saf şekilde kullanmayı düşünmüyorum, lütfen sizlerde tonik şekliyle kullanın saf olarak kullanmayın.
Ben de kızmadım desem yalan olur yarın bir gün yanlış uygulama sonucu birisinin başına birşey gelse ,aaaaa ben kkda gördüm, kendicimce tarifi değiştirip öyle yaptım, ondan oldu diyecekler diyecekler.
Son düzenleme: