Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Canım pirinç kepeği yağı 3 firmadan mevcut biri bu başlıkta mevcut
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
google a yaz hepsi çıkacaktır direkt adres gösteremem firma sahibi ve kk forum sahibi ortak kararı ile konu kapatıldı.

Son düzenleme:
Gelmez canım çünkü bire bir oranda gül suyu yada lavanta suyu ekleyeceğin için laktik asit oranı %10a düşüyor

Sağol canım :) 2. siparişimi verdim kızlar :) ozon yağını çok merak ediyorum bir an önce geçer inş elime.

Bu arada ben yağları ,katı parfümleri vb. hepsini buzbolabında saklıyorum .Umarım yanlış birşey yapmıyorumdur .

Son düzenleme:
kızlar merhaba bakımlara devam edıyorum yazamadım buraya okul ve sınavlar yuzunden bugunde yenı sıparıslerım elıme gectı tum paramı bakıma yatırıyorum bu aralar
ladycım ozon yagını buzlukta mı saklamam gerekıyo bıde bu cok kotu kokuyor ya burnumun dıregı kırıldı resmennn cok mu surdum aceba
bı gece ozon yagımı ertesı gece de leke acıcı yag karısımımı kullanıyım mı nasıl yapıyım agır gelır mı aceba
kil maskemi de yaptım evdekıler bu halımı görünce cok dalga gectı ya ınsallah iii gelir de dillere düştüğüme değer
herkese mutlu mutlu güzelleşmeler

Ladycim kahverengilik gitti :)
Kırmızılıkta gitti kendi ten rengime döndü o tahriş olan yer.
O sivilce lekelerinin izide baya bi açıldı:)
Ama baştan çok korktum..
Gergin pütürlü tahriş olmuş bi cilt :)
Ama nihayet düzeldi:)

Sevgili lady benim bu burnumun üzerindeki siyah noktalar kil askerinden sonra gidiyor. Hemen sonra aynada bi bakıyorsun yeniden yüzüme karşı sırıtıyorlar. Kilden sonra burun bandı da kullanıyorum. Hergün düzenli olarak sabah akşam da yikiyorum. Ne yapacağım ben?

benim cildim karma gözeneklerim var ve kılcal damarlarım yüzeye yakın ne yapmam lazım 32 yaşındayım bu arada. şimdiden teşekkürler. herkesin kadir gecesi kutlu olsun

İlk önce ozonun kokusuna alışmakta çok zorlanacaksın hepimiz gibi bunun ozon gazının olağan kokusu olduğunu kendine sık sık hatırlatırsan aşman daha kolay olur diye düşünüyorum
Buzdolabı şartlarına çok gerek yok aslında (ozon yağı hariç) direkt güneş ışığı almayan bir çekmecede de muhafaza edebilirsin.

Tatlım umarım sınavların istediğin gibi geçer bende spk lisanslama sınavlarıma hazırlandığım için çok sık gelip sorularınızı yanıtlayamıyorum.
Evet tatlım ozon yağı difrizde muhafaza edilmeli amaç ısıyı görüp ozon gazının yağdan ayrılmasını engellemek. (Ozon yağı birleşimi: Zeytin yağı+ Ozon gazı)
Yapabilirsin ağır gelmez, haftanın 3-4 gecesi bakım gecesi olabilir.
Kil 1. sınıf bir kil herşeyden önce gönlün rahat olsun, bunu yaklaşık piyasada satılan 25 farklı marka çeşit kili kullandığım için kolaylıkla anlayıp gönül rahatlığıyla sizlere söyleyebiliyorum.

Ve sonuç nasıl tatlı ama değilmi şimdi yine pütürlensin biran önce sonra bebek cildime kavuşayım diye sabırsızlanacaksın benim gibi
Bu toniği kullanırken sadece pamuğu cildine bastırmamaya tahriş etmemeye özen göster yeter tatlım, hatta kompres yaparak sür benim gibi cilt ilk sürdüğünü içine çeksin 2-3 tur daha sür

Telefonla yazınca bazı yerleri yanlış yazmışım :-(

Yerim seni aslında hatan mantık olarak doğru kil maskesi bir nevi siyah nokta ve cilt sıkılığı için askerimiz
Cildini sabah akşam düzenli yıka ve kil maskeni aksatma tatlım ve kendine, cildine süre ver zamanla önce cildin yağ üretimini azaltacak sonra doğal olarak siyah noktaların oluşmayacak

benim cildim karma gözeneklerim var ve kılcal damarlarım yüzeye yakın ne yapmam lazım 32 yaşındayım bu arada. şimdiden teşekkürler. herkesin kadir gecesi kutlu olsun

Kesinlikle ilk önce nemlendirici kullanmalısınız, tarif ilk mesajımda.
Daha sonrası için lavanta demleyip buz kalıplarında dondurup her gün 1 tanesini cildinizde gezdirerek eritebilirsiniz.

Tatlım umarım sınavların istediğin gibi geçer bende spk lisanslama sınavlarıma hazırlandığım için çok sık gelip sorularınızı yanıtlayamıyorum.
Evet tatlım ozon yağı difrizde muhafaza edilmeli amaç ısıyı görüp ozon gazının yağdan ayrılmasını engellemek. (Ozon yağı birleşimi: Zeytin yağı+ Ozon gazı)
Yapabilirsin ağır gelmez, haftanın 3-4 gecesi bakım gecesi olabilir.
Kil 1. sınıf bir kil herşeyden önce gönlün rahat olsun, bunu yaklaşık piyasada satılan 25 farklı marka çeşit kili kullandığım için kolaylıkla anlayıp gönül rahatlığıyla sizlere söyleyebiliyorum.

cok tesekkur ederım cnm şükür bitirdim bugün inşallah sende kolaylıkla gecersın sınavını Allah yardımcın olsun anlayabılıyorum yogunlugunu

:))) inşallah ladycm. Sınavlarında başarılar dilerim.

tatlım çok tşklerr hemen ilk siparişlerimi verdim ozon yağı, pirinç kepeği yağı, süt bal sabunu ve shea butter ayrıca fesleğen kreminide hediye göndermişler :)) bu arada ilginç bişey oldu ben bu siparişleri verdim ptt çekiyle ödemeyi işaretledim ama gidemedim ptt ye bayramdan sonra gidebileceğim ancak o zaman yatırınca gönderirler siparişi dedim ve bugün geldi siparişim çok şaşırdım aradım, yetkili beyfendi bi ara gidip ödersiniz biz size güveniyoruz 30tlyle bizde zengin olmayız sizde zengin olmazsınız dedi. çok tşk ettim en kısa sürede gidip yatırıcam ama şaşırttılar beni :))
ladycim ben bu nemlendirici karışımını yaptım kayısı çekirdeği kremi ve karaüzüm çekirdeği kremi aldım ikisinde birer çorba kaşığı kaba koydum içinede iki tane evigen kırdım sürdüm akşama yüzüm böyle güneşte yanmışım gibi kızardı cildimi yaktı yani ( onu ya kullanamıycam yada etkisini azaltacak bişeyler yapmam lazım. ozon yağımıda bu akşam sürüp yatıcam yarın sabah da süt bal sabunumla yıkıycam umarım yüzümdeki kızarıklıklar geçer bayram malum ( yarın deneyimlerimi size yazarım :))

İlk önce ozonun kokusuna alışmakta çok zorlanacaksın hepimiz gibi bunun ozon gazının olağan kokusu olduğunu kendine sık sık hatırlatırsan aşman daha kolay olur diye düşünüyorum

Şipar,şilerim elime ulaştı birazdan kil maskemi yapıp ,gece de ozon yağımı sürüp yatacağım :)
Ozon yağı kabın içindeki su ile birlikte mi buzdolabında saklanacak canım :26:

Son düzenleme:
cok tesekkur ederım cnm şükür bitirdim bugün inşallah sende kolaylıkla gecersın sınavını Allah yardımcın olsun anlayabılıyorum yogunlugunu

:))) inşallah ladycm. Sınavlarında başarılar dilerim.
çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla atlatırım.

Aaaa evigen cildi bu şekilde yakmaz acaba e vitaminine hassasiyetin mi var:44: Evigeni cildine tek uygular mısın ancak bu şekilde anlayabiliriz.

Şipar,şilerim elime ulaştı birazdan kil maskemi yapıp ,gece de ozon yağımı sürüp yatacağım :)
Ozon yağı kabın içindeki su ile birlikte mi buzdolabında saklanacak canım :26:

Suyu döktükten sonra streç filmi çıkartıp aynı şekilde difrize koy tatlım

çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla atlatırım.

Aaaa evigen cildi bu şekilde yakmaz acaba e vitaminine hassasiyetin mi var:44: Evigeni cildine tek uygular mısın ancak bu şekilde anlayabiliriz.

bugün ozonu uygulayayım bi kaç gün sonrada onu deneyeceğim canım. benim cildim geneldede hassas pudra falan sürünce hemen alerji oluyorum ( ozon yağını anlamadım ben suyunu döktüm strecini çıkardım ozon yağının içinde olduğu metal kutuyu gönderdikleri kutunun içine koyup buzluğa attım doğrumu yapmışım?

arkadaşlar bu evigen tedavülden kalktı dio eczacılar siz evigen adıyla alıyosunuz demi e vitaminini nasıl bulcam ya tokattayım ben hep öyle diyolar :S

arkadaşlar bu evigen tedavülden kalktı dio eczacılar siz evigen adıyla alıyosunuz demi e vitaminini nasıl bulcam ya tokattayım ben hep öyle diyolar :S

Canım ben Ankara'dan aldım bir ay falan oldu. Bu süre icinde kalktı mı bilmiyorum. Bebanteninde e vitamini var onu da kullanabilirsin belki Lady ne dersin? :)

LadySubaru bir sey soracağım ben kafama takıldı yine. Ozon yagı bana ilk geldiginde hava çok sıcakti kırmızı kapaklı kaptanı su çok ısınmıştı acaba icteki ozon yagı senin bahsettigin gibi ısıyla temas ettigi icin bozulmuş olabilir mı? Az once bı mesajini oldum da isiyla temas etmemeli diye ordan tekrar aklıma takıldı :S

Aaaaaa öyle mi olacakmış ben metal kabı ile birlikte ,buzluk bölümüne koydum yani .

Canım eczaneden bulabilirsin civardaki başka eczanelere sor bence.

Kızlar herkes bence rutin bakımlarını yazsın ben haftada kaç kez, neyi kullandığınızı çok merak ediyorum .
Bu arada harbiden ozonun kokusu iğrenç ötesi yüzümü kil sabunum ile yıkadığım halde ,kokuyorum :26: tabii etkisi inanılmaz 1 günde cildim bebeksi oldu :)

Son düzenleme:

ya bi bende mi etkisi olmadı dün gece sürdüm yattım sabaha yüzümdeki alerjiler gitmemişti ama zaman vermek istiyorum ben cildime biraz haftada 2 kez kullancam ozon yağını umarım etkisi olur.
ozon yağını metal kabı onları gönderdiği kutu içinde buzluğa koydum öyle olması gerekiyor sanırım..

evet nihayet cildim soyuldu. üff o halde dolaşmak ne zormuş. insanların bakışlarından zannediyorum ki tamamaen kahverengi oldum 2. gün dışarı çıkmıştım da. 4 5 günümü harcadım ama değermiş. alttan süper bir cilt geldi. ama biraz pembe. o da geçer zannediyorum.

lady cim bununla ilgili birkaç sorum vardı sana zahmet olmazsa.
ben %20 laktik asiti karışım yapmadan sürdüm 1. gün kurudu 2. gece sürdüğümde ise maymun poposu gibi kıpkırmızı oldu yüzüm ama çok korktum. sonra daha da sürmedim şimdi soyulma bitti sayılır. cilt biraz toparladıktan sonra mı yapayım bi 5 10 gün sonra 2. soyulma işlemini? ya da hemen mi?

bir de sen soyulma başladıktan sonra da sürüyor musun? eğer sürüyorsan da hep o haldemi dolaşıyorsun dışarıda. kuru kırmızı kahverengi bir ciltle.

yani karışımını (laktik asitli olanı) hangi periyotlarla kullanıyorsun sendeki etkisi nasıl oldu soyulma ne zaman başlıyor kaç gün sürüyor. ve ne kadar zaman sonra tekrarlıyor?

biraz fazla oldu ama

Evet tatlım doğru yapmışsın, metal kutu plastik kutuya tekrar koyulup difrizde muhafaza edilecek ( metal kutu difrize yapışacağı için plastik kutuda koyulmalı birde onu sökmeye uğraşmayalım buzluktan )

Tatlım başka eczaneye bak ellerinde olmadığında ya bunu söylüyorlar yada muadili başka bir ürün öneriyorlar. İzmir'de gayette her eczaneden temin edebiliyorum ben.

Tatlım onu hiç kullanmadığım için yorum yapamıyorum, belki başka bir arkadaşımız kullandıysa bize deneyimini aktarabilir.
Hayır bozulmaz su ozon gazının yağdan ayrılıp serbest kalmasını önlemiştir. Benim ısıdan kastım sıcak hava (oda sıcaklığın da bu ısı kapsamına dahil, artık buzluk şartlarında saklamalısınız)

Kırmızı kapaklı kabıyla koyarsan tatlım daha iyi olur, soğuk kontrolde atmosfer muhafazası sağladığınız ve ambalaj metal olduğu için difrize yapışma ihtimali var, hem plastik kapla beraber 2 defa kontrollü atmosfer yaratmış oluyorsunuz.
Yaşamanı hiç istemem ama benim gibi uykusuz zamanlar geçirdiğinizde göz altı ve göz çevrenize uygulayın esas yorgunluk kızarıklık vs nasıl geçiyor seyredin esas mucizesi bence bu
Herkes kendi bakımını cildinin ihtiyaç durumuna ve hayat şartlarına göre planlamalı, haftanın 3-4 gecesini bakım gecesi ilan edebilirsiniz.

Ama alerji ciltte derin bir durumdur ki alerji ilaçlarının minimum 1 haftada iyileştirdiği bir şikayeti ozon yağından beklemek bence yanlış.
Hep söylüyorum yağlar sihirli değildir ama uzun vadede düzenli kullanımında içerdikleri yağ asitleri vs içeriklerinden dolayı cilt kusurlarını geçirir

Aaaah ah işte bu yüzden sizlere önermekten hep kaçınıyorum 2 gece üst üste %20'lik saf laktik asit sürmekte nedir yahu.
Tamam belki tca gibi değil ama lütfen elinizdekinin asit olduğunu unutmayın ve saf şekilde cildinize uygulamayın.
Hepimizin cilt tipi ve incelik/kalınlık yapısı, hassasiyeti çok farklı, oluşabilecek ters tepkileri biraz hesaplayın.
2. uygulamada cildin kızarmasaydı 3. uygulamayı da yapacaktın gibi hissettim nedense.
Ben tonik olarak her gece kullanıyorum pul pul minik soyulmaları kil maskesi ve peeling yaptığın için aman aman görmüyorum, saf şekilde kullanmayı düşünmüyorum, lütfen sizlerde tonik şekliyle kullanın saf olarak kullanmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…