Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Aaaaaa canım sen de mi İzmir'desin Güneş koruyucusuna ihtiyaçım vardı :)bulabilirsem kapayım bir tane .
Ballı saç maskem bitmişti şu an fiyatı nedir canım ?

Kızlar bu solidin kokusu ne kadar hoş öldüm ,bittim kokusuna :)

Pirinç kepeğini yüzüme kullanıyorum .Kil sabunumu yüz temizlemesinde ,nane sabunumu vucut temizliğinde,yosun sabununu da selülitlerim için
Hmmmm bir de Shea butter bacağımdaki yara için tabii

Elimde melisa kremi ,susam yağım fln da var onları ne için kullansam ki :26: bir sonraki şiparişimde ozon yağı ve kakao yağı alacağım bunların dışında ne alsam ki kızlar ?

Son düzenleme:
Kızlar bu sabunları nerede saklıyorsunuz :44: hepsi için ayrı bir kap mı alsam ki :26:

Evet canım yanma oldu :) Böyle tahriş olmuşta kolonya basmış gibi bişeydi ama bi süre sonra geçti:)
evet ladycim cilt çok duru oluyor.Yani göz altlarımızada sürübiliriz dimi?
Göze kaçırmadan...

Canım tepkisini takip et eğer göz altında şişlik kızarıklık yapar ve uzun sürerse hemen yıka ve göz altına sürme, eğer bu belirtileri görmezsen (bende olmadı) sürebilirsin

Evet tatlım İzmir
Forum bornova ya gittim bu akşam maalesef yok ne rafta ne depolarında bıktı adamlar zaten bu ürünü sormamdan belki balçova kipa da ki mağazalarında vardır gitmeden önce aramanı tavsiye ederim 7 küsür canım ballı maskede aman aman indirim yapmamışlar esas indirimi yarı yarıya kışa doğru yapılır bekliyorum alıp stoklayacağım susam yağıyla kirpiklerine bakım yapabilirsin, laktik asit ve lavanta yada gül suyu al tonik yaparsın

Kızlar bu sabunları nerede saklıyorsunuz :44: hepsi için ayrı bir kap mı alsam ki :26:

Kullandıklarını için suyu sabundan hızla uzaklaştıran sabunluk al canım ki sabunun uzun ömürlü olsun japon pazarında çok uygun fiyatta var

Son düzenleme:
Çiğli kipaya ve balçovaya bir sorayım tatlım sana da haber veririm stok durumunu .
Olsun canım hiç yoktan iyidir uzun süre beni idare ediyor o maskeler zaten ,kapayım bir tane :)
Kullandıklarını için suyu sabundan hızla uzaklaştıran sabunluk al canım ki sabunun uzun ömürlü olsun japon pazarında çok uygun fiyatta var

Haklısın tatlım japon pazarına bir uğrayım en iyisi .Gül suyum var ,laktik asit ve lavanta alayım o zaman .

Ayyyyy ben bu kil sabununa resmen aşık oldum kızlar keşke 2 tane alsaymışım .

Son düzenleme:

Bende var ama kızlar araştırıyordu yaz tatlım en azından izmir de ikamet eden kk cılar alabilsin
Bende zencefil ve nane sabununu çok seviyorum

Canım bu güneş kremi nasil yağlı mi ben sebamed kullanıyorum yağsız ama kizlar yüzün ruh gibi oluyor dediler ve bana hawain mi nasil yazılıyor unuttum ondan otuz faktörlu aldılar yağsız ama sürdüğüm de yüzüm kırmızı olmuyor ama yaniyor resmen ya :-( niye ki acaba.

benim cildim müthiş soyulmaya başladı. o yüzden biraz çekindim göz çevreme sürmeye

Bende var ama kızlar araştırıyordu yaz tatlım en azından izmir de ikamet eden kk cılar alabilsin
Bende zencefil ve nane sabununu çok seviyorum

Güzelim ben sordum demin ,Çiğli kipada varmış :) İzmirde ikamet edenler ,oradan alabilirler .
Nanenin kokusuna ben de aşığım Birazlar Lushda ice blue sabun vardı kokusu ona benziyor .
Zencefili ben de deneyim bari tatlım .

Solait güzel canım pek yağlı görünüm vermiyor memnunun sabah önce onu kullanıyorum sonra bb krem sürüp çıkıyorum

benim cildim müthiş soyulmaya başladı. o yüzden biraz çekindim göz çevreme sürmeye

Cilt ölü deriyi atıyor

Nane sabununun ferahlığı yaz aylarında olduğumuz için pek işime yarıyor, uyandığımda onunla yüzümü yıkadığımda daha çabuk açılıyorum
Zencefilli sabun çok ilginç onunla yüzümü ne zaman yıkasam nemlendirici sürmüş gibi yumuşacık bir his bırakıyor

Canım göz altlarıma sürmeye cesaret edemedim.
Ama bugün kalktığımda çenemde hafif bi kırmızılık vardı şimdi de pütür pütür olmuş.

Canım göz altlarıma sürmeye cesaret edemedim.
Ama bugün kalktığımda çenemde hafif bi kırmızılık vardı şimdi de pütür pütür olmuş.

Deri atacak güzelim sorun yok toniği sürdükten 15-20 dk sonra nar çekirdeği yağı sürüp uyursan cildin deri atma süreci hızlanıyor

ladysabura tüm messaglara cevab veriyorsun cok titiz calisiyorsun maasallah ben ozan yagini ve kayisig cekirdegi kremi alcamda türkiye gelince ins suanlik programmmim söyle cildem gözenek var ama sadece ben fark ediyorum nasilsa...neyse böyle kirmizi kirmizi birtürlü gecmeyen sivilce izlerim var pekde derin degil sanirsam...simdilik programmim su yorumunu bekliyorum :) cildimi her gün zeytinyagli sabun/ defne sabunu yada kayisi cekirdegi sabunu biraz kararsiz kaldim defne sabunu sirtimdaki sivilceleri gecirmisti daha cok ona megilim var gibi....yüzüm icin kücük firca aldim yumusak onu sabunla köpürtük bir güzel temizliycem....sonra lavanta suyu kullanmak istiyorum yani yaklasik 1 cay bardagi su 2 cay kasigi lavantayi biraz kaynatip yada demlendirip sonra bu suyu yüzüme sürmek forumda faydasini gören arkadaslar varmis....lavanta suyunu bir gün önceden hazirlayip buzdolabina koysam sabah sogul soguk sürsem olurmu ? yüzüme uygun nemlendirici bulamiyorum ya türkiyede dogal birseyler bulmaya caliscam yada evde kendim yapmak icin tarfi arastircam...kimyasallli alkollü parfümleri vesaire nemlendiriciler cilde zararli diye biliyorum......haa birde taabiiki kil maskesi yesil kil + limon suyu yapmayi düsünüyorum....ayrica her gün contractubex sürmeyi düsünüyorum artik tüp bitine kadar...bu krem izler icin yani yüzeysel ins faydasini görürüm öyle ucuz birseyde degil nette cok okudum kirmizi cok derin olmaya izlerde hele tazelerinde kisa sürede iyilesme gözetleniyormus..... senin leke acici yag karisimin kizmiri sivilce lekelerinede iyi geliyormu? geliyorsa ne kadar süre kullanmak gerek...türkiyede eylüldede olsa 50 faktörlü güney koruyucu kullanmak gerekcek sanirim......kusura bakma cok soru sordum...ama bu konuyla gercekten titiz calisarak ilgileniyorsun.....taysiyelerini dinlemeye caliscam gecersede her namazimda dualarima senide katicam ins

Duştan çıktımda soyulmaya başlamışım ben ladycim ya yavaş yavaş değil jet hızıyla soyulcam sanırım...
%40 lık LA ile bu kadar çabuk sanırım...
Birde herhangi bi krem yerine pebanten mi sürsem ne yapsam yara falan olmasın diye..

Yine bennn :)
Ladycim bu soyulma sende nasıl oluyor ya ..
Benim alnım ve çenem tamamen pütürlü oldu sanki zımpara yapmışın gbi...Bu sabah duşta alnım biraz soyuldu inceden.

Ama sadece çenemde bi yer var orası soyulursa alacalı olmayım :)

Olmazsın kuzum cilt dengeliyor merak etme

Merhaba tatlım bilgim ve tecrübelerim dahilinde yardımcı olmaya gayret ediyorum işte
Canım defne sabunundan memnun kaldıysan cilt yapına uygun anladığım kadarıyla ona devam et ama lütfen o yüz yıkama fırçalarından kullanma onlar cilt gözeneklerini daha çok açıyor
Lavanta suyu cilde çok iyi geliyor elbette kullanabilirsin, 1 haftada bitirebileceğin miktarda yap dolapta muhafaza et.
Kil maskesine limon eklemek hımmm...
Limonda sitrik asit içeriği çok yüksek ben asla tavsiye etmiyorum hassas ciltlerin kullanabileceği bir birleşim olmaz, onun yerine lavanta suyu ile kil maskeni yapmanı tavsiye ederim.
Evet contractubex 70tl ameliyat, yanık ve yara sonrası kullanılıyor diye biliyorum ama var olan problemlerde nasıl etki eder bilemiyorum açıkçası kullan bakalım zararı olmaz elbette, bununla ilgili gelişmeleri de lütfen buraya bir süre sonra yaz pek merak ettim şimdiden
Yağ karışım evet iyi geliyor tatlım özellikle nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı ikilisinin başarısını tek geçiyorum, bunları kullanacaksan güneşlenmemeli ve güneş koruyucu kullanmalısın, unutmayalım ki lekeleri yağlardan faydalanarak açacaksak çok hızlı sonuç olmaz, sabırlı ve istikrarlı devam edilmeli ki yine cilt yapına göre ton açılma farkın belirlenecek.
Şöyle söyleyeyim benim leke rengim 4 ayda açıldıysa belkide senin 6 ayda bir başkasının 1 senede açılır.

Yine bennn :)
Ladycim bu soyulma sende nasıl oluyor ya ..
Benim alnım ve çenem tamamen pütürlü oldu sanki zımpara yapmışın gbi...Bu sabah duşta alnım biraz soyuldu inceden.

Benimde önce 2-3 gün pütür pütür yapıyor ama duşla yumuşayıp gidiyor canım o pütürler, haftada 2 defa (kil maskelerinin arası 4-5 gün olacak şekilde ayarla) kil maskesi yaptığında daha kolay atar cildin deriyi.
Canım bepanthen çok yağlı gelir cildine, elinde fesleğen kremi varsa içine 2 tane evigen ekle ve nemlendirici olarak kullan
Fesleğen kreminin içinde bepanthenol içeriği çok yüksek cildi yağlandırmadan toparlar

tskler cevabin icin ladysabura arkadas bu solüsyon ile cildinimi soyuyor bu yaz günlerinde ayrica bu solisyon tam olarak nedir yani websiteni gezerken gördüm sanirim ama asli asdari nedir merak ettim...artik dikkatliyim kücükken elime geceni sürüyordum cildim baktikca batiyordu baktikca batiyordu....yüzümün bir bölgesinde taze yani 2-3 haftalik kirmizi izler var..ins unutmazsam her 2 günde bir foto ceker contractubex etkisini örnek olarak görürürüz ins...ayricaaa efendimmmmmm contractubex 70 tl mi 30 gr icin massallah ben yurt disinda yasadigim icin yaklasik...55 liraya geliyor... yüz icin tavsiy ettigin bir güney koruyucusu varmi ??

Sağol canım ilk defa yapınca endişelendim ama bi süre sadece sivilce izlerinin üstüne sürücem bakalım nasıl bi etki olucak :)Fesleğen kremimdende bol bol var :)

Çok dışarı çıkan biri değilim yani gündüzleri bu sıcakta hiç çıkmam desem yeridir...
Eylülde yapmayı düşünüyordum ama işte sabırsızlık yaptım.
Bu asit yavaş yavaş cilde peeling yaparak cilt soyuyormuş ama artık oranından mı bilmem 2 günde cildim soyulmaya başladı aslında soyulma derken baştan küçük bi yer kızardı hafif sonra sertleşti pütürlü oldu ama bakılınca bişi yok sadece elleyince fark ediliyor duştada hafif bi soyulma oluyor...

Lady Subaru yahu sabura değil

Soyucu solisyon değil canım, aslında kullandığı karışım 'Tonik' ama evet leke rengi açmak ve cilt yenilemek (mikro kimyasal peeling) için bu tonik kullanılabiliyor hem tca gibi günlük hayata engel de olmuyor.
Ben ''Solait 50+ vrery high baby'' (100ml'lik beyaz ambalajda olan) kullanıyorum watsonsta satılıyor, fiyatı muadillerine göre hem uygun hem çok yağlı bir koruyucu değil.
Contractubex 100gr 70tl canım Türkiye'de 1 hafta önce sordum eczaneye sevgili kız kardeşim düşüp çenesini yardıda

O kısım ölü deri yoğun olan problemli kısım tatlım bende de önce o şekilde başladı daha sonra eşit ve düzenli soyulmaya devam edecek.
Dikkat edildiği sürece bu aylarda da kullanılabilir ama kesinlikle güneşlenmek ve +50 faktörsüz dışarıya çıkmamak koşulu ile ki sende bunlara dikkat ediyorsun zaten
Aklıma gelmişken lütfen pamuğu yüzüne bastırarak siler gibi sürme toniği ki cildini tahriş etmesin, yaraya pansuman yaparken bastırmadan tampon yapar gibi uygula.

Ben yanağımı tahriş ettim bile:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…