- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 34
- Konu Sahibi LadySubaru
Lady Subaru yahu sabura değil
Soyucu solisyon değil canım, aslında kullandığı karışım 'Tonik' ama evet leke rengi açmak ve cilt yenilemek (mikro kimyasal peeling) için bu tonik kullanılabiliyor hem tca gibi günlük hayata engel de olmuyor.
Ben ''Solait 50+ vrery high baby'' (100ml'lik beyaz ambalajda olan) kullanıyorum watsonsta satılıyor, fiyatı muadillerine göre hem uygun hem çok yağlı bir koruyucu değil.
Contractubex 100gr 70tl canım Türkiye'de 1 hafta önce sordum eczaneye sevgili kız kardeşim düşüp çenesini yardıda
O kısım ölü deri yoğun olan problemli kısım tatlım bende de önce o şekilde başladı daha sonra eşit ve düzenli soyulmaya devam edecek.
Dikkat edildiği sürece bu aylarda da kullanılabilir ama kesinlikle güneşlenmek ve +50 faktörsüz dışarıya çıkmamak koşulu ile ki sende bunlara dikkat ediyorsun zaten
Aklıma gelmişken lütfen pamuğu yüzüne bastırarak siler gibi sürme toniği ki cildini tahriş etmesin, yaraya pansuman yaparken bastırmadan tampon yapar gibi uygula.
aff buyur Lady Subaru dogrumu anladim bu sülüsyonu cildi soymak icin yani bir nevi kimyasal peeling gibi birsey...bunu aksam sürüyorsunuz yada gündüz ? bunun yani sira yaglari sürebiliyormuyuz yada sürebilirmiyiz ? yag demisken hangi markanin hangi yagini kullaniyorsunuz tecrübenizden dolayi soruyorum...bir ara doa markasini okudum gibi geliyor pirinc kepegi yagi icin...aktarlarda satisi varmi yada siparismi etmek gerekiyor :44:......soyucu seylerden korkuyorum biraz acnelyse saolsun tmm faydasini görmedim degil ama cildimi kup kuru yapti sadece dogru dürüst soyulmada olmadi sankin...tahris etti kizartti..doktorda sadece su ile yika dedi nemlendirici sürme dedi...sonra canima tak etti birakmistim....bu solüsyonu kullanirken nemlendiricinizide sonradan sürüyormusunuz yada kullanilmazmi ? cok soru sordum biliyorum