Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
:KK53:Lady Subaru yahu sabura değil:KK4::KK9:

Soyucu solisyon değil canım, aslında kullandığı karışım 'Tonik' ama evet leke rengi açmak ve cilt yenilemek (mikro kimyasal peeling) için bu tonik kullanılabiliyor hem tca gibi günlük hayata engel de olmuyor.
Ben ''Solait 50+ vrery high baby'' (100ml'lik beyaz ambalajda olan) kullanıyorum watsonsta satılıyor, fiyatı muadillerine göre hem uygun hem çok yağlı bir koruyucu değil.
Contractubex 100gr 70tl canım Türkiye'de 1 hafta önce sordum eczaneye sevgili kız kardeşim düşüp çenesini yardıda:KK19::nazar:

O kısım ölü deri yoğun olan problemli kısım tatlım bende de önce o şekilde başladı daha sonra eşit ve düzenli soyulmaya devam edecek.
Dikkat edildiği sürece bu aylarda da kullanılabilir ama kesinlikle güneşlenmek ve +50 faktörsüz dışarıya çıkmamak koşulu ile ki sende bunlara dikkat ediyorsun zaten:KK34:
Aklıma gelmişken lütfen pamuğu yüzüne bastırarak siler gibi sürme toniği ki cildini tahriş etmesin, yaraya pansuman yaparken bastırmadan tampon yapar gibi uygula.

aff buyur Lady Subaru :KK16: dogrumu anladim bu sülüsyonu cildi soymak icin yani bir nevi kimyasal peeling gibi birsey...bunu aksam sürüyorsunuz yada gündüz ? bunun yani sira yaglari sürebiliyormuyuz yada sürebilirmiyiz ? yag demisken hangi markanin hangi yagini kullaniyorsunuz tecrübenizden dolayi soruyorum...bir ara doa markasini okudum gibi geliyor pirinc kepegi yagi icin...aktarlarda satisi varmi yada siparismi etmek gerekiyor :44:......soyucu seylerden korkuyorum biraz acnelyse saolsun tmm faydasini görmedim degil ama cildimi kup kuru yapti sadece dogru dürüst soyulmada olmadi sankin...tahris etti kizartti..doktorda sadece su ile yika dedi nemlendirici sürme dedi...sonra canima tak etti birakmistim....bu solüsyonu kullanirken nemlendiricinizide sonradan sürüyormusunuz yada kullanilmazmi ? cok soru sordum biliyorum :KK17:

Benimde lekelrim çok fazla yağ kullanmaktan çekiniyorum kullanmıyorum ama kil maskesi yapıorum onun dışında doadan aldığım şampuanlarımla fesleğen kremi hediye geldi onuda evigenle karıştırıp nemlendirici olarak kullancam :)

Bugün watson dan jasmine bb aldim. Başka bb lerde vardı ama bunun kokusu güzel di rengi de acıktı. Son kalan iki paketi aldim ama simdi baktım ki biri benden önce açmış :-( bir de solaıt 50 spf kırmızı paketde 50 ml aldim . 6 liraya gelmiş oldu bana 25 liradan fazla alışveriş yaptım diye. Kokusu cok hoş bunun ve yağsız yazıyor arkasında.

doa dan şiparilerim geldi ozon yagı nın kokusu çok agır süremedimm ama buzdolabına koyan bişe var mı ozon yag lastik asit we lavanta suyu...buarada feslegen kremi hediye yolladılar :)))

Ben yanağımı tahriş ettim bile:26::KK43:

Geçer güzelim cildini bastırarak silmemeye özen göster:KK54:

Bugün watson dan jasmine bb aldim. Başka bb lerde vardı ama bunun kokusu güzel di rengi de acıktı. Son kalan iki paketi aldim ama simdi baktım ki biri benden önce açmış :-( bir de solaıt 50 spf kırmızı paketde 50 ml aldim . 6 liraya gelmiş oldu bana 25 liradan fazla alışveriş yaptım diye. Kokusu cok hoş bunun ve yağsız yazıyor arkasında.

Bende jasmine bb kullanıyorum cilt rengim açık olduğu için renk uyum sorunum olmuyor yapısı ve kokusunu bende seviyorum:KK9:

aff buyur Lady Subaru :KK16: dogrumu anladim bu sülüsyonu cildi soymak icin yani bir nevi kimyasal peeling gibi birsey...bunu aksam sürüyorsunuz yada gündüz ? bunun yani sira yaglari sürebiliyormuyuz yada sürebilirmiyiz ? yag demisken hangi markanin hangi yagini kullaniyorsunuz tecrübenizden dolayi soruyorum...bir ara doa markasini okudum gibi geliyor pirinc kepegi yagi icin...aktarlarda satisi varmi yada siparismi etmek gerekiyor :44:......soyucu seylerden korkuyorum biraz acnelyse saolsun tmm faydasini görmedim degil ama cildimi kup kuru yapti sadece dogru dürüst soyulmada olmadi sankin...tahris etti kizartti..doktorda sadece su ile yika dedi nemlendirici sürme dedi...sonra canima tak etti birakmistim....bu solüsyonu kullanirken nemlendiricinizide sonradan sürüyormusunuz yada kullanilmazmi ? cok soru sordum biliyorum :KK17:
Mikro kimyasal peeling diyelim bu toniğe.

Solisyon mantığıyla bakarsan elbette kafan karışır. Tonik kullanımına paralel nemlendirici ve yağ bakımları kullanılabiliyor:KK34:

Evet pirinç kepeği yağı, nar çekirdeği yağı, laktik asit gibi kullandığım ürünler doa markasının ama lütfen isim geçirmeyin sadece tecrübe soru ve sorunlarınızı paylaşın zira marka ismi geçmemesi forum sahibi ve doa firma sahibinin ortak kararıdır.

Benimde lekelrim çok fazla yağ kullanmaktan çekiniyorum kullanmıyorum ama kil maskesi yapıorum onun dışında doadan aldığım şampuanlarımla fesleğen kremi hediye geldi onuda evigenle karıştırıp nemlendirici olarak kullancam :)

doa dan şiparilerim geldi ozon yagı nın kokusu çok agır süremedimm ama buzdolabına koyan bişe var mı ozon yag lastik asit we lavanta suyu...buarada feslegen kremi hediye yolladılar :)))

Forumda yaşanan tartışma ve çıkan problemleri bile bile lütfen isim geçirmeyin sadece tecrübe soru ve sorunlarınızı paylaşın zira marka ismi geçmemesi forum sahibi ve doa firma sahibinin ortak kararıdır!

Son düzenleme:
bb dediğiniz şeyler fondoten gibi bişey okuduğum kadarıyla, ben cildim çok güzel olsun kapatıcı özelliği olan hiçbi şey sürmiyim istiyorum :KK43:
bu arada gerçekten güzel bi paylaşım olmuş batmanda yaşıyorum ilk kez çarşıya çıkıcam inşallah iyi bi aktar bulurum, bu arada cilt tonunu düzeltmek ve günlük bakım için dermalogica daily microfoliant tavsiyemdir, tabi fiyatı uçuk ama söylemek istedim

Alnımdaki yanaklarımdaki ve çenemdeki pütürler azaldı ama tam olarak geçmedi:)
Karşıdan bakıldığında herhangi bi sorun yok tabi yanağımdaki üç sivilce izinin olduğu yer hariç:KK43:
Çünkü orası kocaman kahverengi olmuştu çok tahriş oldu orası ve bugün soyuldubi kısmı hafif pembe bi deri çıktı... bende kalkan yerleri tırnağımın ucuyla çekiyorum...Neyse ama elimle ellediğimde pütürlük var tabi böyle zımparalanmış gibi...
Neyse bende ilk defa böyle bir şey denediğim için tabi panik oldum ya kahverengilik böyle devam ederse ya pemde deri normal rengine dönmezse aman pütürlükler ne zaman gidicek vs diye merak içindeyim.
bundan sonraki deneyimlerimde sadece izlerin üzerine sürücem:)
Çünkü böyle olunca ben 2 gün kullanıp bıraktım :)

Karşıdan bakıldığında herhangi bi sorun yok tabi yanağımdaki üç sivilce izinin olduğu yer hariç:KK43:
Çünkü orası kocaman kahverengi olmuştu çok tahriş oldu orası ve bugün soyuldubi kısmı hafif pembe bi deri çıktı... bende kalkan yerleri tırnağımın ucuyla çekiyorum...Neyse ama elimle ellediğimde pütürlük var tabi böyle zımparalanmış gibi...
Neyse bende ilk defa böyle bir şey denediğim için tabi panik oldum ya kahverengilik böyle devam ederse ya pemde deri normal rengine dönmezse aman pütürlükler ne zaman gidicek vs diye merak içindeyim.

Canım ya sen ne sürüyordun :) ben kaçırdım galiba.

Kızlar ozon yağı acaba yanakları dolgulaştıtırır mı :)bu arada geçen gün aldığım jasmine bb kreminin, neredeyse yarısı boş çıktı .Sizinkilerde mi öyle kızlar ?
Fişinide attım :KK43: değişim yapamam galiba offff .Ayrıca yağlı ciltlere pek tavsiye etmiyorum .

Son düzenleme:

Kızlar ozon yağı acaba yanakları dolgulaştıtırır mı :)bu arada geçen gün aldığım jasmine bb kreminin, neredeyse yarısı boş çıktı .Sizinkilerde mi öyle kızlar ?
Fişinide attım :KK43: değişim yapamam galiba offff .Ayrıca yağlı ciltlere pek tavsiye etmiyorum .

Laktik asitle tonik yaptım canım :26:

Aynen canım ambalaja aldanma yarısi boş boş :-(

Ya evet canım aynen öyle :KK50: verdiğim paraya acıdım resmen .

Sen kaçlığını aldın canım :26: ben de alacağım ama kaçlığını alsam ki bilemedim .

Ben %40 lık aldım :)
30mllik gülsuyuyla karıştırdım birde biraz yağlardan koydum.
Ama jet hızıyla soyuluyorum

canim %40 laktik asitin gulsuyu ile orani nedir acaba? ben de %20 lik olani karisim yapmadan surdum 2 gun ust uste dun butnumun ustu yanlari ve gozlerimin alti hafif kizarmisti. bugun surdugumde tamsmen kirmizi oldum ve cok yandim insallah soyulunca bu kirmozilik kalmaz. bide kahverengi kabuk olmakram korkuyorum iftar davetleromiz bar o hade cikamam bi yere

canim %40 laktik asitin gulsuyu ile orani nedir acaba? ben de %20 lik olani karisim yapmadan surdum 2 gun ust uste dun butnumun ustu yanlari ve gozlerimin alti hafif kizarmisti. bugun surdugumde tamsmen kirmizi oldum ve cok yandim insallah soyulunca bu kirmozilik kalmaz. bide kahverengi kabuk olmakram korkuyorum iftar davetleromiz bar o hade cikamam bi yere

Valla canım ben %40lık LA ya 30ml lik gülsuyu koydum ...Ladysubarı 30mllik yazmıştı bende öyle yaptım...

Valla canım ben %40lık LA ya 30ml lik gülsuyu koydum ...Ladysubarı 30mllik yazmıştı bende öyle yaptım...

senin hazirladigin tonigin orani da %20 lik olmus canim benim kullandigim gibi. lady %20 lik laktik asit icin 30 mlt. gulsuyu demidti.oran bu durumda %10 iluyir. demekki %20lik orana sahip laktik asit yavas degil hizli soyulma yapacak.

2) 1.Cilt besleyici lekeleri açıcı yağ karışımı :

''pirinç kepeği yağı + hodan yağı + nar çekirdeği yağı+ üzüm çekirdeği yağı'' ( buğday yağını çıkarıp 'pirinç kepeği yağı' kayısı çekirdeği yağını çıkartıp nar çekirdeği yağı ekledim):nazar:
bunları da başka bir şişede ''hodan yağını 3 kapak'', ''pirinç kepeği 2 kapak'' ve diğerlerini bir kapak koyarak başka bir şişede karıştırın düzenli olarak
(cildinizin ihtiyaç durumuna göre sizler belirleyebilirsiniz ben şu ara haftada 1 gece karışımı ve 1 gece nar çekirdeği 1 gece pirinç kepeği yağı sürüp yatıyorum ''elimdeki karışımın bitmesini bekliyorum yakında buğday yağını bırakıp 2 gece sadece pirinç kepeği yağı ile yapacağım, buğday yağı biraz yapışkan bir his bırakıyor, pirinç kepeği yağı buğday yağından daha üstün özelliklere sahip amaç leke rengi açmak ve cilt tonunu dengelemek'') gece temiz cilde masaj yaparak veya nemli pamuğa damlatarak sürüp yatın.

2. Cilt besleyici lekeleri açan Yağ karışımım (Artık bunu kullanıyorum):

Kara üzüm çekirdeği yağı, Nar çekirdeği yağı, Pirinç kepeği yağı, hepsinden 2şer kapak başka bir şişede karıştırdım haftada 2 gece uygulayıp uyuyorum

Ozon yağına başladım kızlar hem ciltteki dolaşımı hızlandırıyor hem lekelerde de etkili, özellikle göz altı morluklarından şikayeti olanlara tavsiyemdir, yorgunluğuda silip atıyor:21:

canım çokk tşk ederiz tarifler için bende bi kaç soru sormak istiyorum:
1.bu yağ karışımlarından 2.sinin yapmaya karar verdim bunu haftada 2 gece uyguluyoruz ve başka bişey uygulamıyoruz değil mi?
2.ozon yağını nasıl kullanıyorsun?
3.e vitamini koyduğumuz nemlendiricimizi her gün sabah kullanıyoruz deil mi? onu gece kullanmıyoruz.

bende yarın alıp denemeye başlıcam tekrar çok tşkler :)))

bb dediğiniz şeyler fondoten gibi bişey okuduğum kadarıyla, ben cildim çok güzel olsun kapatıcı özelliği olan hiçbi şey sürmiyim istiyorum :KK43:
bu arada gerçekten güzel bi paylaşım olmuş batmanda yaşıyorum ilk kez çarşıya çıkıcam inşallah iyi bi aktar bulurum, bu arada cilt tonunu düzeltmek ve günlük bakım için dermalogica daily microfoliant tavsiyemdir, tabi fiyatı uçuk ama söylemek istedim

Bizim hedefimiz o ürünlere avuç dolusu para vermedin cilt sorunlarını düzeltmek tatlım, ürünleri kullanmayı bıraktığında cilt sorunları tekrar yüzeye çıkıyor o ürünlerde.

Karışımının oranı bire bir olduğu için aslında 40lık kullanmıyorsun canım yaptığın karışım gül suyuyla eşit olduğu için 20lik oluyor.
Lütfen laktik asitli tonik kullanırken tonikte asit olduğunu unutmadan (cildinize bastırmadan, hırpalamadan) sürün:KK34:
Demek cildin 20lik oranla soyuluyormuş ama birde sen cildine bastırarak uyguladın panikleme cilt toparlıyor ne kahverengilik ne ton farkı kalmıyor:KK9:

Oran bire bir tatlım laktik asit 30ml olduğu için 30ml de gül suyu:KK34:
Ya evet canım aynen öyle :KK50: verdiğim paraya acıdım resmen .

Sen kaçlığını aldın canım :26: ben de alacağım ama kaçlığını alsam ki bilemedim .
20lik alıp başlaman daha uygun, gül suyunu bire bir eklediğinde oranın 10luk olacak:KK34:

2) 1.Cilt besleyici lekeleri açıcı yağ karışımı :

''pirinç kepeği yağı + hodan yağı + nar çekirdeği yağı+ üzüm çekirdeği yağı'' ( buğday yağını çıkarıp 'pirinç kepeği yağı' kayısı çekirdeği yağını çıkartıp nar çekirdeği yağı ekledim):nazar:
bunları da başka bir şişede ''hodan yağını 3 kapak'', ''pirinç kepeği 2 kapak'' ve diğerlerini bir kapak koyarak başka bir şişede karıştırın düzenli olarak
(cildinizin ihtiyaç durumuna göre sizler belirleyebilirsiniz ben şu ara haftada 1 gece karışımı ve 1 gece nar çekirdeği 1 gece pirinç kepeği yağı sürüp yatıyorum ''elimdeki karışımın bitmesini bekliyorum yakında buğday yağını bırakıp 2 gece sadece pirinç kepeği yağı ile yapacağım, buğday yağı biraz yapışkan bir his bırakıyor, pirinç kepeği yağı buğday yağından daha üstün özelliklere sahip amaç leke rengi açmak ve cilt tonunu dengelemek'') gece temiz cilde masaj yaparak veya nemli pamuğa damlatarak sürüp yatın.

2. Cilt besleyici lekeleri açan Yağ karışımım (Artık bunu kullanıyorum):

Kara üzüm çekirdeği yağı, Nar çekirdeği yağı, Pirinç kepeği yağı, hepsinden 2şer kapak başka bir şişede karıştırdım haftada 2 gece uygulayıp uyuyorum

Ozon yağına başladım kızlar hem ciltteki dolaşımı hızlandırıyor hem lekelerde de etkili, özellikle göz altı morluklarından şikayeti olanlara tavsiyemdir, yorgunluğuda silip atıyor:21:

canım çokk tşk ederiz tarifler için bende bi kaç soru sormak istiyorum:
1.bu yağ karışımlarından 2.sinin yapmaya karar verdim bunu haftada 2 gece uyguluyoruz ve başka bişey uygulamıyoruz değil mi?
2.ozon yağını nasıl kullanıyorsun?
3.e vitamini koyduğumuz nemlendiricimizi her gün sabah kullanıyoruz deil mi? onu gece kullanmıyoruz.

bende yarın alıp denemeye başlıcam tekrar çok tşkler :)))

Gece cilt daha iyi absorbe ediyor yağ bakımlarını gece kullanılmalı cildine parmak uçlarınla masaj yaparak uygulayıp uyuyacaksın ekstraya gerek yok.
Ozon yağı gece kullanılıyor masaj yaparak sürüp sabah yıkanıyor.
Nemlendiricini cildinin ihtiyaç durumuna göre kullanım zamanını belirleyebilirsin tatlım.
Rica ederim tatlım şimdiden güle güle kullan bakımlı günler dilerim:KK17:

Son düzenleme:
Canım benim cildim inanılmaz beyaz ve çok hassas bir yapısı var :KK50: 20 lik bana fazla gelmez mi ?

Gece cilt daha iyi absorbe ediyor yağ bakımlarını gece kullanılmalı cildine parmak uçlarınla masaj yaparak uygulayıp uyuyacaksın ekstraya gerek yok.
Ozon yağı gece kullanılıyor masaj yaparak sürüp sabah yıkanıyor.
Nemlendiricini cildinin ihtiyaç durumuna göre kullanım zamanını belirleyebilirsin tatlım.
Rica ederim tatlım şimdiden güle güle kullan bakımlı günler dilerim:KK17:[/QUOTE]

çok tşk ederiiizz :)) bide ben pirinç kepeği yağını bulamadım bir sürü aktara sordum öyle bi yağ yok dediler bana onun yerine kullanabileceğim bişey var mı? aktardaki bayan yosun yağı kullanabilirsin yerine dedi ama ben sana sormadan almadım yinede :))

X