- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
''Canım bir parçayı ikiye bölüyorum, parçayı ya benmari usulü eritiyorum ve cilde sürüyorum sonra sıcak suda yumuşatıp fazla suyunu sıktığım kabak lifiyle masaj yapıyorum 10-15 dk kadar.''
teşekkür ederim canım.
Rica ederim
O kadar uzun zamandır yaglarımı kullanmıyorum ki
Suratım sivilce dolu aynaya bakamıyorum bile hiçbir şey yapmak icimden gelmiyor
Bir kaç gün farklı bir marka sabun kullandım hep ondan oldu ya
ladym benim bu kara üzüm çekirdeği yağım biraz farklı kokuyor seninkinin kokusu nasıl birde yağ alabileceğim marka öneriirmisin ben aktarlar klasik bulunan tal.. ve kar.. alıyorum
Kara üzüm çekirdeği değil de nar çekirdeği yağının kokusu çok ağır geliyor bana...
kızlar üzüm çekirdeği de nar çekirdeği de biraz kötü kokar. bozuk gibi bile gelebilir kokusu.
Ya gerçekten öyle ilk yarım saat bayılacak gibi oluyorum.
Sonra koku uçup gidiyor,ya da burnum alışıyor kokuya:))
ben alışıyorum kokuya ama eşim ozon yağı da dahil ifrit oluyor benim yağların kokusuna :))) ya da kendime bakmamı çekemiyor)
ben çok durduramadım hemen yıkadım , başım döndü resmen :) evet eşler kokulara dayanamıyor ama bakımlıda olmamızı istiyorlar napalım güzellik kokuyla oluyor
Kendi ile uğraşan başka bir kadın var mıdır ya bir tek sen mi böylesin merak ediyorum , saç ayrı cilt ayrı dert , iyiki annem kız doğurmamış beni diyor eşim bana.
Ozon yağını eşim yatınca sürüyorum
herkes gibi ben de çok soru soruyorum umarım yıldırmayız seni. :) laktik asitli toniği ben 20 cc %40 lık LA ve 40 cc gül suyu ile yaptım. içine senin dediğin yağlardan damlattım. Daha önce de bahsetmiştim. Şu heryerin yanıp kavrulduğu dönemde biz en fazla 28 derece sıcaklık gördük. O yüzden cildimi koruyabileceğimi düşünüyorum. Ama ilk defa dün gece uyguladım bu toniği, cildimde yanma ve batma hissettim. 10-15 dk sürdü bu rahatsızlık. Sence seyreltmeli miyim toniğimi yoksa bu hissettiklerim normal mi? :*
ladym benim bu kara üzüm çekirdeği yağım biraz farklı kokuyor seninkinin kokusu nasıl birde yağ alabileceğim marka öneriirmisin ben aktarlar klasik bulunan tal.. ve kar.. alıyorum
Sepetime ozan yağını eklemeyi unutmuşumbunu farkettiğimde ,kargom yola çoktan çıkmıştı
LadySubarucığım benim bacağımda ,kaşımaktan oluşan bir iz varonun geçirmek için ne sürebilirim ki :26: izin boyutu yaklaşık 3 cm kadar
O kadar uzun zamandır yaglarımı kullanmıyorum ki
Suratım sivilce dolu aynaya bakamıyorum bile hiçbir şey yapmak icimden gelmiyor
Bir kaç gün farklı bir marka sabun kullandım hep ondan oldu ya
Kara üzüm çekirdeği değil de nar çekirdeği yağının kokusu çok ağır geliyor bana...
ben çok durduramadım hemen yıkadım , başım döndü resmen :) evet eşler kokulara dayanamıyor ama bakımlıda olmamızı istiyorlar napalım güzellik kokuyla oluyor
bakımlara devam...
laktikli gülsuyu,haftada 2 kil, 2-3 yağ.. bunlar olmadğı zaman evigenli nemlendirici.. bittabi gündüzleri 50+ faktör güneş kremi..
ama yanağımda çıkan kocaman sivilceye engel olamadım..
regl öncesi dönem, düğün öncesi dönem... stres stresss..
ve yine sorular
* şu malum şampuanımıza sarımsak katmamızda sorun olur mu? önceleri yapardım ben, sütte kaynatıp atıyordum şampuana kokusu gitsin diye.. saç çıkarmada etkili diyorlar,sanırım etkisini de gördüm.. meşhur şampiyonumuza da katabilir miyiz acaba? :26:
* bir deee hani kremle bakım yağını karıştırıyoruz ya, her yapımda malum vitamin ampüllerinden de kırsak mı ki içine, nasıl olur
Haklısın canımCanım ilk olarak kaşımayı bırakmalısın gerekirse 2-3 yara bandını birleştir ve oraya yapıştır kaşımaktan oluşan el alışkanlığın gitsin, hangi yağlar var elinde?:
Çok yoğun 4 gün geçirdim bakamadım konuya sorularınızı ve sizleri çok özlemişim