Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Doadan ozon yağı aldım bugün geldi sparislerim.gelen kutunun icinde birde küçük bir kutu var,ilk defa kullanicagim için emin olamadım,nasıl kullanicam bilgi verebilirmisin:):26:

Tamam Cnm gecmis yorumları okuyunca anladım olayı,ama başka bir sorum var:)ozon yağını ne zaman kullanıyorsun.diğer yağ karışımını yüze ozon yağını göz altına uygulasak olurmu ki?

arkadaslar benim cildim cok yaglı ne yapmalıyım?sabah uyndıgımda sureklı kullandıgım garnier derinlemesine arındırıcı peeling yapıyorum sizce dogru mu bu yani zararlı mı ?birde ben gunes koruyucu krem almak ıstıyorum hangisini önerirsiniz ayrıca ben iğneli epilasyon yaptırıyorum cene me surekli merhem suruyorumız kalmasın dıye medacassol ve bepanten kullanıyrm izlerin cabuk gecmesi için onerebılecegınız merhem var mı???simdiden teskler...

Haklısın canım :KK50: epilasyon sonrası karşıntı çok oluyor :KK43: artık karışmayı bıraktım .

Shea butter
Buğday kepeği yağı
Badem yağı var elimde :KK31: ozon yağımı sepetime eklemeyi unuttuğum için, 2. bir sipariş vereceğim yakın zamanda .
Maritsa ek olarak şunu al dersen ,alırım :KK1:

Canım o yara yaptığın kısma shea butter sür yeterli gelir afrikada yerliler yara çizik vs darbe almış cilde tedavi edici özelliğinden dolayı bu yağı kullanıyorlar:KK34:

Benim çatlayan dudaklarımın kurtarıcısı:KK1:

Doadan ozon yağı aldım bugün geldi sparislerim.gelen kutunun icinde birde küçük bir kutu var,ilk defa kullanicagim için emin olamadım,nasıl kullanicam bilgi verebilirmisin:):26:

Tamam Cnm gecmis yorumları okuyunca anladım olayı,ama başka bir sorum var:)ozon yağını ne zaman kullanıyorsun.diğer yağ karışımını yüze ozon yağını göz altına uygulasak olurmu ki?

Ozon yağını ister tüm cilde ister göz altlarına uygulayabilirsin canım ama diğer yağları göz altlarına uygulama:KK34:

arkadaslar benim cildim cok yaglı ne yapmalıyım?sabah uyndıgımda sureklı kullandıgım garnier derinlemesine arındırıcı peeling yapıyorum sizce dogru mu bu yani zararlı mı ?birde ben gunes koruyucu krem almak ıstıyorum hangisini önerirsiniz ayrıca ben iğneli epilasyon yaptırıyorum cene me surekli merhem suruyorumız kalmasın dıye medacassol ve bepanten kullanıyrm izlerin cabuk gecmesi için onerebılecegınız merhem var mı???simdiden teskler...

Canım sana cildinin yağlanmasına kil maskesi yapmandan başka önerim olamaz ve konuyu açtığım ilk mesajda konu dışı soru ve öneri yazıp istememenizi başka konularda bunlara cevap alabileceğinizi yazmıştım:KK19::KK34:

Son düzenleme:
Lady'im hoş geldin.

Bir şey soracağım. İki gün üst üste maske yapılır mı?

Mesela bu gün başka maske yaptık, ertesi gün kil maskesi yapabilir miyim?

Lady'im hoş geldin.

Bir şey soracağım. İki gün üst üste maske yapılır mı?

Mesela bu gün başka maske yaptık, ertesi gün kil maskesi yapabilir miyim?

:KK3:Aynı yapıda maske yapmasan iyi olur canım ama bu cildinin hassasiyetiyle de alakalı aslında.
İkinci maske dediğinin?

Kızlar yüzümde bi kaç sivilce lekesi var demiştim onlar kahverengi ama bi tanesi kırmızımsı bişi oldu sivilce geçince ve ne yağ ne maske ne krem o lekenin rengini açmıyor zaman geçsin öyle yazayım dedim ama bayada zaman geçti renkte değişiklik yok :44::44:KK70:iğerlerinin rengi açıldı ama o banamısın demedi

Çok yoğun 4 gün geçirdim bakamadım konuya sorularınızı ve sizleri çok özlemişim:KK54::KK16:

Ov sabunlar super gozukuyor ozellıkle okyanus olan. :KK1:
Allahtan geçti sivilcelerim bakımlarıma geri dönüyorum bugünnn nane sabunum lavanta suyum ozon yağım pirinç kepeği yağım fesleğen kremim oyoyoy :KK16::KK16::KK16:

Kızlar yüzümde bi kaç sivilce lekesi var demiştim onlar kahverengi ama bi tanesi kırmızımsı bişi oldu sivilce geçince ve ne yağ ne maske ne krem o lekenin rengini açmıyor zaman geçsin öyle yazayım dedim ama bayada zaman geçti renkte değişiklik yok :44::44:KK70:iğerlerinin rengi açıldı ama o banamısın demedi

Renk tonları mantığında bakarsak (ki cildimizdeki her lekenin tonu pigmentasyonu aynı yoğunlukta değildir) kırmızımsı olması doğal bence doğru yoldasın:KK1:
Leke rengi açmanın sabır ve süre gerektirdiğini tekrar hatırlayalım:KK54:

ben de nerelerde ladym subarum diyordum.

Aah ah bir yandan misafirler bir yandan işler bir yandan belgeler aaa uykusuzluğu eklemeyi unutmuşum:KK1: :KK1:
Ov sabunlar super gozukuyor ozellıkle okyanus olan. :KK1:
Allahtan geçti sivilcelerim bakımlarıma geri dönüyorum bugünnn nane sabunum lavanta suyum ozon yağım pirinç kepeği yağım fesleğen kremim oyoyoy :KK16::KK16::KK16:

Kaliteli değiller canım sadece renk ve koku olarak albenisi vardı.
Satıcısıyla aramızda geçemeyen diyalog

'' Lds: sls doldurdunuz bol esans cici bici renkler oh ne ala!
Satıcı: :KK53: hııı ııımm
Lds: Teşekkürler! Kolay gelsin.:KK3: ''

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ozon yağına bir süre ağırlık verirsen ozon gazının dezenfekte edici ve sivilce kurutucu etkisi doping yapacaktır:KK16:

Son düzenleme:
Aah ah bir yandan misafirler bir yandan işler bir yandan belgeler aaa uykusuzluğu eklemeyi unutmuşum:KK1: :KK1:

Allah kolaylık versin o halde tatlım. Bu aralar benim misafirlerim pek bi anlyışlı :)) "Sen çalışıyorsun zahmet etme yemekleri biz yapar geliriz yeter ki muhabbet olsun" diyorlar :))

:KK3:Aynı yapıda maske yapmasan iyi olur canım ama bu cildinin hassasiyetiyle de alakalı aslında.
İkinci maske dediğinin?

Dermokozmetik maskeleri kastettim.Bu gün dermokozmetik bir marka maske yapsam yarın da kil maskesi yapsam ne olur ki?

Cilt hassassa tepki mi verir?

Dermokozmetik maskeleri kastettim.Bu gün dermokozmetik bir marka maske yapsam yarın da kil maskesi yapsam ne olur ki?

lady'nin bahsettiği aynı yapıda derken ikisi de peeling özelliğinde olmasın. Biri peeling yapıyorsa diğeri nemlendirici olabilir tabi bu cildinin yapısına bağlı. Ladym kusura bakma sana sormuşlar ama işim yoktu cevap yazayım dedim :KK66:)

Allah kolaylık versin o halde tatlım. Bu aralar benim misafirlerim pek bi anlyışlı :)) "Sen çalışıyorsun zahmet etme yemekleri biz yapar geliriz yeter ki muhabbet olsun" diyorlar :))

Amin. Ay ne güzel başka şehirden gelince çok zor oluyor helak oldum, aşık olduğum şehir İzmir ve etrafını gezmekten sıkıldım:KK1::KK1::KK1:

Canım açıkçası dermokozmetik bana bizlerin cebinden daha fazla ücret ödetip pazarın yenilik ihtiyacı ve çark döngü devamı için süslü bir kelime eklenip (''dermo''kozmetik ) sürülmüş hali gibi geliyor, arka etiketleri bunun kanıtı niteliğinde.:44:

Kızarma kaşıntı vs olarak tepki verecektir hatta cilt yapına uygun değilse sivilce kabarıklık şeklinde de tepki verebilir, doğal ürünler kullanmaya alıştırdık cildimizi kimyasal içermemesine dikkat edin kullanacağınız ürünlerin.

Aklıma gelmişken sıvı formda maskeler kullanmanızı tavsiye etmiyorum, kapağını açtığımız anda tam bir bakteri ve mikrop üreme besiyeri haline geliyor.
Ama merak ciddi etkendir biz kadınlara bunun için 1-2 kullanımda hızlı şekilde bitirebileceğiniz maskeleri tercih edin:KK9:
Lütfen kullandığınız krem, fondoten vs sıvı ürünlerin son kullanım tarihlerini takip edin, ambalajlarını temiz tutun düzenli temizleyin, kapaklarını sıkıca kapatıp güneş ışığına direkt maruz kalmayacak şekilde muhafaza edin ki bakteri oluşumu ve bozulma dönemine hızlı geçmesin

Canım yağ bakımı zaten yapıyorsun aslında başka birşey kullanmana pek gerek yok:KK34:

lady'nin bahsettiği aynı yapıda derken ikisi de peeling özelliğinde olmasın. Biri peeling yapıyorsa diğeri nemlendirici olabilir tabi bu cildinin yapısına bağlı. Ladym kusura bakma sana sormuşlar ama işim yoktu cevap yazayım dedim :KK66:)

Kesinlikle doğru anlamışsın tatlım biri peeking ise diğeri nem ve yumuşatma amaçlı olmalı ki cilt hırpalanmasın
Estağfurullah tatlım ne kusuru birbirinize yardımcı olmanızı çok seviyorum:KK54:

Canım nasıl ayarlıcaktık biz bu gülsuyu ve laktik asiti:)
Yani laktik asitin tamamını koyucaz tamamda ya gülsuyu?:)

tatlım 30 ml %20 lik LA ve 30 ml gülsuyunun içine 5 damla nar çekirdeği yağı, 5 damla kara üzüm çekirdeği yağı, 5 damla lavanta yağı damlatıyorsun. Kullanmadan güzelce çalkalıyorsun, göz çevresi ve çene hariç cildine güzelce yediriyorsun. Ben 20 ml %40 LA ve 40 ml gülsuyu ve yağları karıştırdım. Toniği sürdükten sonra 10 15 dk bekleyip nemlendiricimi öyle sürüyorum. :*

tatlım 30 ml %20 lik LA ve 30 ml gülsuyunun içine 5 damla nar çekirdeği yağı, 5 damla kara üzüm çekirdeği yağı, 5 damla lavanta yağı damlatıyorsun. Kullanmadan güzelce çalkalıyorsun, göz çevresi ve çene hariç cildine güzelce yediriyorsun. Ben 20 ml %40 LA ve 40 ml gülsuyu ve yağları karıştırdım. Toniği sürdükten sonra 10 15 dk bekleyip nemlendiricimi öyle sürüyorum. :*

merhaba mmelllcim ben akşam karışımı yaptım :KK43:
Ama 30 ml gülsuyuna %40lık LA ekledim birde çok az eşit miktarda yağ koydum.
Gözaltıma sürmedim ama çeneme sürüyorum ben :KK43:

Merhaba canım.. Cildinde yanma hissettin mi tatlım ben kendi karışımımı ilk sürdüğümde ciddi yanma hissetmiştim ve korkmuştum sonuçta asit. Ama ertesi gün böyle bi tepki olmadı cildimden. LA yı aldığım firmaya sorduğumda kendi cilt yapınıza göre kendiniz hazırlayabilirsiniz demişlerdi. Bence cildinde fazla bi problem yoksa ki yaz şartları da malum biraz daha gül suyu ekleyebilirsin.(tabi bence) Çene kısmını yanlış yazmışım canmcım. Göz çevresi hariç :KK43:((

Merhaba canım.. Cildinde yanma hissettin mi tatlım ben kendi karışımımı ilk sürdüğümde ciddi yanma hissetmiştim ve korkmuştum sonuçta asit. Ama ertesi gün böyle bi tepki olmadı cildimden. LA yı aldığım firmaya sorduğumda kendi cilt yapınıza göre kendiniz hazırlayabilirsiniz demişlerdi. Bence cildinde fazla bi problem yoksa ki yaz şartları da malum biraz daha gül suyu ekleyebilirsin.(tabi bence) Çene kısmını yanlış yazmışım canmcım. Göz çevresi hariç :KK43:((

Kızlar hafif yanla karıncalanma gibi bir his verebiliyor merak etmeyin bir süre sonra geçiyor ve ciltte alışıyor zaten.
Sürdükten bir 1 saat sonra aynaya bakmanızı tavsiye ederim:21: cildin nemli ve duru hali hemen belli oluyor.
Ben cildime önce 20lik ile başladım 20liğe eşit miktarda gül suyu veya lavanta suyu ilave ederseniz zaten tonik karışımınız 10luk karışım oranına geçiyor.
İkinci toniğimi 40lık ile yaptım şu ara onu kullanıyorum.
Göz çevresi hariç derken göze çok yaklaştırmayın göze kaçmasın manasında yazdım, cildinizin tepkisine göre sürebilirsiniz:KK54:

Kızlar watsons yine solait güneş koruyuculara %25 indirim yapmış haberiniz olsun sonra bana tüh kaçırdık demeyin umarım ''50+ baby'' ( beyaz ambalajda) olanı stokta vardır bulursunuz, geçen hafta forum bornovaya baktım yoktu:KK9:

Ballı ve biralı saç maskeleride indirimde:KK1:

Son düzenleme:
Evet canım yanma oldu :) Böyle tahriş olmuşta kolonya basmış gibi bişeydi ama bi süre sonra geçti:)

Kızlar hafif yanla karıncalanma gibi bir his verebiliyor merak etmeyin bir süre sonra geçiyor ve ciltte alışıyor zaten.
Sürdükten bir 1 saat sonra aynaya bakmanızı tavsiye ederim:21: cildin nemli ve duru hali hemen belli oluyor.
Ben cildime önce 20lik ile başladım 20liğe eşit miktarda gül suyu veya lavanta suyu ilave ederseniz zaten tonik karışımınız 10luk karışım oranına geçiyor.
İkinci toniğimi 40lık ile yaptım şu ara onu kullanıyorum.
Göz çevresi hariç derken göze çok yaklaştırmayın göze kaçmasın manasında yazdım, cildinizin tepkisine göre sürebilirsiniz:KK54:

evet ladycim cilt çok duru oluyor.Yani göz altlarımızada sürübiliriz dimi?
Göze kaçırmadan...

X