- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
Canım ya ben bu ozon yağını sürdüm yüzüme az önce.
Yağı cıkarırken cok zorlandım buzdolanbının alt tarafına koysam olur mu :26:
Bir de ellerimden bile cok zor arındı kokusu haala duruyor sabah yüzümden nasıl arıncak acaba
Ha bir de ne kadar miktar sürmek lazım cok sürdüm galiba parıl parıl parlıyorum suratıma dokunamıyorum bile :26:
Canım çay kaşığının ucuyla al parmak uçlarınla masaj yaparak yedir cildine
Anladım canım ben kaşığı doldrucak kadar aldım nerdeyseeeeeeee
Ay yerim seni
Kaşığın ucu tüm yüzüne yeter kuzum
canım bi sorum olcak yüz nemlendiricimizin içine evigen kırıyoruz ya kremin kullanım süresini kısaltır mı ve kremi buzdolabında mı yoksa normal bi dolapta mı saklamalıyız
öncelikle bu kadar güzel anlatıp, tek tek cevap verdiğiniz için teşekkürler.
benim bir kaç sorum var kremleri aldım vitamini karıştırdım bu kremi göz altına üstüne sürebilirmiyiz.
buğday yağını haftada kaç kere ve göz çevresine sürebilirmiyiz,bu yağ krem cildimde sivilce yapmaya başladı, bırakmak istemiyorum geçermi acaba.
ben daha önce bir çok çeşit sabun kullanmıştım san ki faydasını görmedim şimdi banyo sabunu kullanıyorum yalnışmı yapıyorum.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
kızlar bantlar çıkınca yağlara başlıcam eğer geçmezse tca uygulamayı düşünüyorum
yok beybi :)
burun estetiği yaptırdım :)
diğer lekelerim için tca düşünüyorum.
bide burnumun üstünde kocaman su çiçeği izi varbantlar çıkınca görücem nasıl olduğunu
Şuan yüzümde pirinç kepeği yağı varr
Nane sabununa aşığım galiba
Biliyordum naneyi çok seveceğinibende bayılıyorum ona
Nasıl ferah ferahh.
Bir de kurutmuyor böyle diğer sabunlar gibi değil yani.
Ya bir şey sorucam sabun bozulur muu?Ben eskiden nar sabunu almıştım ama başka bir firma.
Ama sabun böyle yumuşamış parmağım giriyo içine bastırınca falan.Buzluğa atsam düzelir mi,yoksa direk çöpe mi atayım bilemedim :44: