Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ladysubaru hodan yağının gamzelerini doldurduğunu yazmışsın..botoks görevi mi görüyor bu.tek başına kullanabilirim demi..kaşlarımın arasına lazım da

hatta dudaklarıma bile kullanabilirim belki doldunluk verir:)) sonuçtan haber ederim işe yararsa..ben aktara gidiyorum şimdi:)

Canım gamze yağ dokusu eksikliğidir evet yağ dokusu eksikliğini tamamlıyor ama botoks gibi bir etkisi tok.
Maalesef mimik kırışıklığı yada yaşla beraber gelen kırışıklığa etkisi olacağını düşünmüyorum :KK50:
Ama dene bakalım tersi durum olursa haberimiz olsun:KK9::KK16:

yapmış olduğumuz kremi ve buğday yağını genital bölgeye uygulanılırmı

Tabi uygulayabilirsin ama miktarı düşük tut ve düzenli uygulama yapmalısın hatta pirinç kepeği yağınıda tavsiye ederim renk açmada pek iyi:KK34:

çok güzel bir konu okudum faydalı buldum canım ellerine sağlık ilgilisin de herkesle şimdi ben de kısaca sana cilt tipimi anlatsam bana da yardımcı olur musun? cildim beyaz güneş lekelerim var cilt tipim karma gözeneklerim var sivilceye meyilli bir cildim var kırmızı kırmızı izlerim var yüzümde ama çok belli olmuyor cildimi garnierle temizliyordum çok memnumdum ondan şimdi senin bu tariflerini denemeye karar verdim canım yaşım 19 bu arada. lekeler için hangi yağı kullanmalıyım sence bir de sivilcelerden kalma minik kızarıklara da iyi gelir mi ki bu tarifler canım. bir de merak ettiğim şey şu senin cildin önceden nasıldı şu anda nasıl şimdiden çok teşekkür ederim :KK16:

hodan yağını nerden bulabilirim ????

Aktardan:KK34:

çok güzel bir konu okudum faydalı buldum canım ellerine sağlık ilgilisin de herkesle şimdi ben de kısaca sana cilt tipimi anlatsam bana da yardımcı olur musun? cildim beyaz güneş lekelerim var cilt tipim karma gözeneklerim var sivilceye meyilli bir cildim var kırmızı kırmızı izlerim var yüzümde ama çok belli olmuyor cildimi garnierle temizliyordum çok memnumdum ondan şimdi senin bu tariflerini denemeye karar verdim canım yaşım 19 bu arada. lekeler için hangi yağı kullanmalıyım sence bir de sivilcelerden kalma minik kızarıklara da iyi gelir mi ki bu tarifler canım. bir de merak ettiğim şey şu senin cildin önceden nasıldı şu anda nasıl şimdiden çok teşekkür ederim :KK16:

Öncelikle 50+ faktörlü güneş koruyucu kullanmalısın.
Pirinç kepeği yağı ve kara üzüm çekirdeği yağı ikilisini kullanabilirisin lekelerin için.
Tabii cildinin peelinge de ihtiyacı var bunun içinde kil maskesi yap haftada 2 defa kil cildindeki yağlanmayı dengeler içindeki minerallerde bakım yapıp toksin attırır.
Cilt yapımız aynı karma:KK34:

hodan yağı ve pirinçkepeği yağı bulamadım..
bir sürü yağ aldım ama başka şeyler için..şimdi cilde uygulanabilecek ozon yağı var elimde bi de kayısı çekirdeği yağı..bunlar tek başına işe yarar mı dersin?

hodan yağı ve pirinçkepeği yağı bulamadım..
bir sürü yağ aldım ama başka şeyler için..şimdi cilde uygulanabilecek ozon yağı var elimde bi de kayısı çekirdeği yağı..bunlar tek başına işe yarar mı dersin?

Hodan 2 marka şeklinde var demek her şehirde veya her aktarda bulunmuyor demek pek bilinmiyor ya birde:44:
Elbette işe yarar kullan güzelim onlar bitince pirinç kepeği de her yerde yok doa ya bak tatlım:KK34:

Hodan 2 marka şeklinde var demek her şehirde veya her aktarda bulunmuyor demek pek bilinmiyor ya birde:44:
Elbette işe yarar kullan güzelim onlar bitince pirinç kepeği de her yerde yok doa ya bak tatlım:KK34:

ladysubaru benim yüzümdeki tek sorun isilik.arama yapıyorum bebeklerde çıkar diyor tüm makalelerde..ben bunlardan nasıl kurtulucam bu konuyla ilgili bilgin var mı.cildim fazla hassas o yüzden kullandığım yağlar yakıyo biraz..bi de nemlendirmedi dee daha çok kuruttu sanki..devam etsem mi acep???

ladysubaru benim yüzümdeki tek sorun isilik.arama yapıyorum bebeklerde çıkar diyor tüm makalelerde..ben bunlardan nasıl kurtulucam bu konuyla ilgili bilgin var mı.cildim fazla hassas o yüzden kullandığım yağlar yakıyo biraz..bi de nemlendirmedi dee daha çok kuruttu sanki..devam etsem mi acep???

Tatlım ancak limon, portakal, biberiye, yada kekik gibi yağlar cildi kurutur ve yanma hissi yapar:44:
Bir cildiye uzmanına görünsen daha doğru olur, onun dışında önerdiğim nemlendiriciyi kullan ve kil maskesi yap ama hafif kuruduğunda cildini bol suyla yıka.

Canım olmaz ama mesela bir hafta her gece sür (kür gibi) sonra haftada 2 ye indir, ki ozonun kokusuna pek alışabilenimiz olmadı henüz :KK9:

Tamam canım bi hafta her gece süreyim sonra haftada 2 kere sürerim.
Tatilden yeni geldim bi hafta boyunca yüzüme bir şey sürmedim...(bakım falan yapmadım)
Geciktirici kullanıncada adet olmadığımdan kocaman iki sivilce çıktı ve patlattım onu iki izim var malesef yüzümü biraz düzene sokmaya çalışıyorum :)

Tamam canım bi hafta her gece süreyim sonra haftada 2 kere sürerim.
Tatilden yeni geldim bi hafta boyunca yüzüme bir şey sürmedim...(bakım falan yapmadım)
Geciktirici kullanıncada adet olmadığımdan kocaman iki sivilce çıktı ve patlattım onu iki izim var malesef yüzümü biraz düzene sokmaya çalışıyorum :)

Geçer tatlım aklına takma kil maskeside yap ölü deriyi atsın:KK34:
Yada türk kahvesi içince telvesini cildine sür kurusun dairesel hareketlerle cildinden ovarak çıkart o da pek iyi geliyor:KK9:

X