Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ladysubaru nar kullanıyorum bende iyi gelicek inş=) ama benden bi tavsiye olsun, -gerçi sadece bende de yapmış olabilirim malesef cildim çok hassas- ben duşta kullandım yüzüm için geçen gün artık sıcak sudan mı oldu bilmiyorum ama suratım gerçekten de nar gibi oldu =) 1-2 saat yanık gibi kırmızı kırmızı kaldı geçti allahtan soğuk suda yaşamadım ama bu problemi...

Hadi ya o zaman ozon da alayım ben bir de shea butter da alıcam canım.Dur uzun süredir okumuyorum burayı okuyayım soracagım soruların cevabını bulamazsam sorucam.Şimdi sorup laf kalabalıgı yapmayalım hem okuyup baska detaylar da ögrenmiş olurum

Tatlım yüksek ihtimal cildin hassaslaşmıştır birde sana tavsiye ne vücudunu ne yüzünü pek sıcak suyla yıkama hem daha dinç kalır hemde gözeneklerin açılma problemi sivilceden sonra sıcak sudan kaynaklanıyor e ciltte lastik değil neticede gevşe toparlan gevşe toparlan nereye kadar! Ilık su her zaman tercihin olsun

Tamam tatlım bak eğer bulamazsan sor bana elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Tamam tatlım bak eğer bulamazsan sor bana elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Ay oku oku içim çıktı
Bak şimdi benim yüzüm yağlı gözeneklerim var siyah noktalarım sivilcem cok yok nadir cıkar ama cıkınca da iz bırakır
Şimdi pirinç,nar çekirdeği,ozon kesin alıyorum.
Bir de bana sabun önerir misin cildime uygun?
Bir de bu ozon selülitlere de mi sürülüyor ?
Bir deeeeeeeeee katı parfümler nasıl bir tane de onlardan önerir misin
Çok mu sordum

AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU diyor bunu kullanan var mı varislere ve damarlara gerçekten etki eder mi

Nar, nane,kil, bal süt sabunu al işini görür canım lilyum çok güzel beğeneceğini düşünüyorum
Evet ozon selülitlere kullanılıyor ama onun için kullanacaksan 2 tane sipariş et çünkü gramajı küçük yetmez.

AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU diyor bunu kullanan var mı varislere ve damarlara gerçekten etki eder mi

Dene bakalım fiyatı çok uygun ben hiç denemedim hem bide senden öğrenmiş oluruz

Nane alasım cok geldi ferah ferahtır hemm
Şimdi yeni selülit kremim var şimdilik bir tane alayım da o bitince yine alırım zaten memnun kalcagıma eminim :)
Lilyum alayım o zaman canım.
Alıcam ya merak ettim fiyatı da uygun banyoda kullanırım diye düşünüyorum sonucları da paylasırım.
Bu arada bu ozunu havayla temas ettirmiyoruz sanırım iiçinden alıp hemen kapatıyoruz ve erimesin diye buzlukta saklıyoruz yanlıs mıyım ?

Ben sana ne kadar teşekkür etsem az biliyormusun,ilk sayfada yazdığın karışımları uygulayalı 20 gün kadar oldu sanırım benden önce erafımdakı insanların değişimimi anlamaları beni çok mutlu ediyor...eşimin banyo dolabında hayatım nerde senin şu yağlar kremler diye sorması komik olsada ve ben bazı özel eşyalarımı ürünlerimi paylaşmaktan pek hoşlanmıyor olsamda yinede bu durum bile çok hoşuma gidiyor...teşekkürlerrrr hayatım hersey için...pek zaman bulup tüm yazıları takip edemiyorum ama bir günümü ayırıp hepsini okuyup senin güzel işe yarar tecrübelerinden tekrar faydalanmak istiyorum...

Canım aslında ozonu sıcak ve sıcak hava ile temas ettirmiyoruz geldiğinde göreceksin zaten jel formunda bir yağ ve difrizde katı forma geçiyor, çay kaşığının ucu ile bir miktar çıkartıyoruz hooopp ozonu tekrar difrizdeki yerine
Ozonu ve tüm yağ bakımlarınızı temiz cilde ve 4-5dk parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın esas faydasını o zaman göreceksiniz
Sanırım selülitte ozon yağını ikinci kullanan arkadaşımız sen olacaksın, sayfa çok hızlı ilerlediği için takip edemedik, mutlaka yaz gelişmeleri diğer sorunu olan arkadaşlarıda haberdar edelim

En güzel günlerde kullan inşallah tatlım çok sevindim memnun olmana, düzenli yaptıkça çok daha güzel sonuçlar alacaksın

Son düzenleme:
ladysubaru öyle güzel anlatmışsınız ki hakikaten bir öğretmen gibi, teşekkürler oldukça istifade ettim. yalnız kafama bir şey takıldı biz bu kozmetiklere dünyanın parasını harcarken hata mı etmişiz ya(

Hemde nasıl hata etmişiz satın aldığımız silikon, vazelinden, petrol yan ürünleri ve vaatten pek başka birşey değilmiş

Merhaba ben geçen gün yeni forum açmıştım ama pek çare bulamadım. tesettürden dolayı yüzüm 2 renk. Üst kısımda bone den dolayı yukarısı beyaz onun dışındaki yerler daha esmer. bide tatile gittik. Üst kırmızı beyaz, diğer yerler.bronz. Bi çare bana.. 2 renk yüzle geziyordum. (

Bu arada çildim karma sanirsam.. Yoğunrt limon ve kurusoğan sirke yaptım cildime iyi geldi tavsiye ederim..

Üzgünüm peelingden başka bir önerim yok size, güneşten kaçınmalı yüksek faktörlü güneş kremi kullanmalıydınız.
Konuyu açtığım ilk mesajımı da dikkatli okumamışsınız
O yazdığınız ile şimdi kafa karıştırmış olacaksınız,
benim önerdiklerimin farklı kombinlerinden alınan neticeler dışında ekstra öneri yazılmamasını bunları yazabileceğiniz farklı topikler olduğunu belirtmiştim!!

Yok okumuştum canım ama maskeler hakkında fikrini öğrenmek için yazmıştım kusura bakma sende haklisin.

50 faktör tatildeyken kulandım ama normalde kullanmıyorum açıkçası.

Peeling ne önerirsin bana?

Ama o yazdığınız maske değil maske yapmak istiyorsanız kil maskesi öneririm.
Tanecikli olan herhangi bir peeling ürünü alabilirsiniz

Bu arada kızlar hafta sonları eğitimlerimden dolayı yoğunum geç cevap yazarsam lütfen yanlış anlamayın

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım çok sağol. sitede maske diye verilmiş o tarifler de bende ondan maske dedim.. işte adı her ne oluyosa :)

cnmm sabunu yeni aldım süt bal inci tozlu diye sabahları kullanıyorum bidaha alacam akşamları kullanmak için karanfil sabunun cilt sarkmalarında besleyici etkisi var zaten benim sarkmam var biliyorsun :)

cnmm sabunu yeni aldım süt bal inci tozlu diye sabahları kullanıyorum bidaha alacam akşamları kullanmak için karanfil sabunun cilt sarkmalarında besleyici etkisi var zaten benim sarkmam var biliyorsun :)

Canım sabun alacaksan doa ya bak oradan al muhteşemler şu ara nane sabunu ile aşk yaşıyorum resmen

lady subaru reçeteden ben de payıma düşeni aldım. dün aktara gittim, kil, buğday yağı ve kayısı çekirdeği yağını aldım. diğerleri yokmuş

eczaneden de evigen ampül aldım, ilk kez alıyordum eczacı ile de artık akraba olduk o da kendince bir öneri verdi. evigen ampülleri şampuanlara katıyorlarmış, saçları beslemek için. ilgilenen arkadaşlar olursa diye yazdım.

evigen ampülü nivea kremin içine kattım ve evet anında gördüm faydasını ama yüzümde değil, ayakkabı vurmuştu ayağıma sonra da hiç bakım yapamadım nasırlaşma başlamıştı. ben de dün ona sürdüm yumuşacık oldu gerçekten. evigen ampülün ilk faydasını gördüm.

sonra kil maskesi yaptım. ( rica etsem kil maskesini nasıl yaptığını yazar mısın? ) kremimi sürdüm yüzüm yumuşacık oldu.

acaba kremin içine buğday ve kayısı yağlarını da koysam daha mı iyi olur? bundan sonra ne yapmalıyım? kil maskesini de ne kadar sıklıkta yapmalıyım. yardımcı olursan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…