- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
-
- Konu Sahibi LadySubaru
ladysubaru nar kullanıyorum bende iyi gelicek inş=) ama benden bi tavsiye olsun, -gerçi sadece bende de yapmış olabilirim malesef cildim çok hassas- ben duşta kullandım yüzüm için geçen gün artık sıcak sudan mı oldu bilmiyorum ama suratım gerçekten de nar gibi oldu =) 1-2 saat yanık gibi kırmızı kırmızı kaldı geçti allahtan soğuk suda yaşamadım ama bu problemi...
Hadi ya o zaman ozon da alayım ben bir de shea butter da alıcam canım.Dur uzun süredir okumuyorum burayı okuyayım soracagım soruların cevabını bulamazsam sorucam.Şimdi sorup laf kalabalıgı yapmayalım hem okuyup baska detaylar da ögrenmiş olurum
Tamam tatlım bak eğer bulamazsan sor bana elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
Ay oku oku içim çıktı
Bak şimdi benim yüzüm yağlı gözeneklerim var siyah noktalarım sivilcem cok yok nadir cıkar ama cıkınca da iz bırakır
Şimdi pirinç,nar çekirdeği,ozon kesin alıyorum.
Bir de bana sabun önerir misin cildime uygun?
Bir de bu ozon selülitlere de mi sürülüyor ?
Bir deeeeeeeeee katı parfümler nasıl bir tane de onlardan önerir misin
Çok mu sordum
AT KESTANESİ & SUSAM & MENTOL SABUNU diyor bunu kullanan var mı varislere ve damarlara gerçekten etki eder mi
Nar, nane,kil, bal süt sabunu al işini görür canım lilyum çok güzel beğeneceğini düşünüyorum
Evet ozon selülitlere kullanılıyor ama onun için kullanacaksan 2 tane sipariş et çünkü gramajı küçük yetmez.
Dene bakalım fiyatı çok uygun ben hiç denemedim hem bide senden öğrenmiş oluruz
Nane alasım cok geldi ferah ferahtır hemm
Şimdi yeni selülit kremim var şimdilik bir tane alayım da o bitince yine alırım zaten memnun kalcagıma eminim :)
Lilyum alayım o zaman canım.
Alıcam ya merak ettim fiyatı da uygun banyoda kullanırım diye düşünüyorum sonucları da paylasırım.
Bu arada bu ozunu havayla temas ettirmiyoruz sanırım iiçinden alıp hemen kapatıyoruz ve erimesin diye buzlukta saklıyoruz yanlıs mıyım ?
Ben sana ne kadar teşekkür etsem az biliyormusun,ilk sayfada yazdığın karışımları uygulayalı 20 gün kadar oldu sanırım benden önce erafımdakı insanların değişimimi anlamaları beni çok mutlu ediyor...eşimin banyo dolabında hayatım nerde senin şu yağlar kremler diye sorması komik olsada ve ben bazı özel eşyalarımı ürünlerimi paylaşmaktan pek hoşlanmıyor olsamda yinede bu durum bile çok hoşuma gidiyor...teşekkürlerrrr hayatım hersey için...pek zaman bulup tüm yazıları takip edemiyorum ama bir günümü ayırıp hepsini okuyup senin güzel işe yarar tecrübelerinden tekrar faydalanmak istiyorum...
ladysubaru öyle güzel anlatmışsınız ki hakikaten bir öğretmen gibi, teşekkürler oldukça istifade ettim. yalnız kafama bir şey takıldı biz bu kozmetiklere dünyanın parasını harcarken hata mı etmişiz ya(
Merhaba ben geçen gün yeni forum açmıştım ama pek çare bulamadım. tesettürden dolayı yüzüm 2 renk. Üst kısımda bone den dolayı yukarısı beyaz onun dışındaki yerler daha esmer. bide tatile gittik. Üst kırmızı beyaz, diğer yerler.bronz. Bi çare bana.. 2 renk yüzle geziyordum.(
Bu arada çildim karma sanirsam.. Yoğunrt limon ve kurusoğan sirke yaptım cildime iyi geldi tavsiye ederim..
Yok okumuştum canım ama maskeler hakkında fikrini öğrenmek için yazmıştım kusura bakma sende haklisin.
50 faktör tatildeyken kulandım ama normalde kullanmıyorum açıkçası.
Peeling ne önerirsin bana?
cnmm sabunu yeni aldım süt bal inci tozlu diye sabahları kullanıyorum bidaha alacam akşamları kullanmak için karanfil sabunun cilt sarkmalarında besleyici etkisi var zaten benim sarkmam var biliyorsun :)