- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
lady subaru reçeteden ben de payıma düşeni aldım. dün aktara gittim, kil, buğday yağı ve kayısı çekirdeği yağını aldım. diğerleri yokmuş
eczaneden de evigen ampül aldım, ilk kez alıyordum eczacı ile de artık akraba olduk o da kendince bir öneri verdi. evigen ampülleri şampuanlara katıyorlarmış, saçları beslemek için. ilgilenen arkadaşlar olursa diye yazdım.
evigen ampülü nivea kremin içine kattım ve evet anında gördüm faydasını ama yüzümde değil, ayakkabı vurmuştu ayağıma sonra da hiç bakım yapamadım nasırlaşma başlamıştı. ben de dün ona sürdüm yumuşacık oldu gerçekten. evigen ampülün ilk faydasını gördüm.
sonra kil maskesi yaptım. ( rica etsem kil maskesini nasıl yaptığını yazar mısın? ) kremimi sürdüm yüzüm yumuşacık oldu.
acaba kremin içine buğday ve kayısı yağlarını da koysam daha mı iyi olur? bundan sonra ne yapmalıyım? kil maskesini de ne kadar sıklıkta yapmalıyım. yardımcı olursan sevinirim.
Tatlım nivea yapı olarak yüksek oranda vazelin ve silikon içeriyor cildine uzun vadede tepki verir yüksek ihtimal.
Doa dan fesleğen yada melisa kremi alıp bence ona evigen ekle ve nemlendiricin o olsun.
Nivea yı vücut nemlendiricisi olarak kullanırsın.
Kremin içine yağ ekleme hiç gerek yok, gündüz kullanımda leke yapar. Yağ bakımlarınıda geceleri yapmalısın aynı şekilde gündüz lekelenme yapar ve lütfen en kısa zamanda 50+ faktörlü güneş koruyucu al sabah uyandığın gibi uygula
Kil maskesi: bir çay bardağı suya 2 tutam lavanta yada gül tomurcuğu ekler 1 dk kaynatır ılınmaya bırakırım. Bu su ile kili kıvama getiri kalın tabaka şeklinde gerekirse 2-3 kat sürerim biraz kuruyup ovularak çıkartılacak duruma geldiğinde de yıkarım Kullanacağım yağı cildime masaj yaparak sürüp uyurum. Haftada 1 defa normaldir ama cildin problemliyse 2 defa yapabilirsin.