- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
lady subaru reçeteden ben de payıma düşeni aldım. dün aktara gittim, kil, buğday yağı ve kayısı çekirdeği yağını aldım. diğerleri yokmuş
eczaneden de evigen ampül aldım, ilk kez alıyordum eczacı ile de artık akraba olduk o da kendince bir öneri verdi. evigen ampülleri şampuanlara katıyorlarmış, saçları beslemek için. ilgilenen arkadaşlar olursa diye yazdım.
evigen ampülü nivea kremin içine kattım ve evet anında gördüm faydasını ama yüzümde değil, ayakkabı vurmuştu ayağıma sonra da hiç bakım yapamadım nasırlaşma başlamıştı. ben de dün ona sürdüm yumuşacık oldu gerçekten. evigen ampülün ilk faydasını gördüm.
sonra kil maskesi yaptım. ( rica etsem kil maskesini nasıl yaptığını yazar mısın? ) kremimi sürdüm yüzüm yumuşacık oldu.
acaba kremin içine buğday ve kayısı yağlarını da koysam daha mı iyi olur? bundan sonra ne yapmalıyım? kil maskesini de ne kadar sıklıkta yapmalıyım. yardımcı olursan sevinirim.
ben geçen gece yüzüme buğday yağı, çilek yağı, biraz gliserin ve gül suyu katıp sürdüm. uyumaya çalıştım ama cildim çekmedi bi türlü! pamuğu batırıp batırıp sürdüm ama acaba çok mu fazla sürdüm? bende sinir oldum pamukla ıslatıp çıkardım. bu yağlar çok fazla etkili sanki.. acaba yüze bu tarz şeyler sürmemelimiyiz?
Üzgünüm peelingden başka bir önerim yok size, güneşten kaçınmalı yüksek faktörlü güneş kremi kullanmalıydınız.
Konuyu açtığım ilk mesajımı da dikkatli okumamışsınız
O yazdığınız ile şimdi kafa karıştırmış olacaksınız, benim önerdiklerimin farklı kombinlerinden alınan neticeler dışında ekstra öneri yazılmamasını bunları yazabileceğiniz farklı topikler olduğunu belirtmiştim!!
merhaba bende cildime sürekli bakım yaparım fakat benim sorunum 25 sonra gelen sivilcelerim alnım leke dolu , şuan yaz aylarındayız lekelerle ilgili birşey yapamam,yine bir öneriniz varmı ladysubaru cildim karma alın ve çene yağlı, aslında svilce çıkmıyor kabarıyor ve ben onlarla oynuyorum
Tamam argan yağına kanmayalım, yüzde yüz haklısınız da pirincin kepeğinin yağının çıkarılıp bir de şişelenip satılacak kadar endüstriyelleştiğine nasıl inanalım? Nerede üretiloymuş bu pirinç kepeğinden yağ? İnsanlar son yıllarda kozmetikçiler tarafından sömürülmekten bıkıp doğal ürünlere ve aktarlara yöneldiler de bence şimdi o sömürme misyonunu aktarlar üstlendi. Bir aktara giriyorsun bin çeşit yağ bin çeşit esans, hepsi bilinmedik merdivenaltı firmalarca üretilmiş. Nasıl güveneceğiz?
Bir de merak ettim ismi lazım değil bir markanın ürünlerini önermişsiniz bu başlıkta sık sık. Bir de ayrıca marka ismi vererek başlık açmışsınız. Acaba reklam kokusu geliyor mu burnumuza?
Kil maskesi yapın peeling sağlamış ölü hücrelerden cildinizi arındırmış olursunuz, tabi en kısa zamanda 50+ faktörlü bir koruyucu edinmekle başlayabilirsiniz
evet kil maskesi uyguluyorum, bundan sonra sizin verdiğiniz tarifi kullanayım zaten lavanta suyu cilde iyi geliyor, güneş koruyucum var ama hiç kullanmıyorum ,şuan yaşadığım yerde güneş fazla etkili acaba ondan mı artıyor kullanmaya başlasam iyi olacak galiba teşekkür ederim
Bir de merak ettim ismi lazım değil bir markanın ürünlerini önermişsiniz bu başlıkta sık sık. Bir de ayrıca marka ismi vererek başlık açmışsınız. Acaba reklam kokusu geliyor mu burnumuza?
Kil maskesi yapın peeling sağlamış ölü hücrelerden cildinizi arındırmış olursunuz, tabi en kısa zamanda 50+ faktörlü bir koruyucu edinmekle başlayabilirsiniz
evet kil maskesi uyguluyorum, bundan sonra sizin verdiğiniz tarifi kullanayım zaten lavanta suyu cilde iyi geliyor, güneş koruyucum var ama hiç kullanmıyorum ,şuan yaşadığım yerde güneş fazla etkili acaba ondan mı artıyor kullanmaya başlasam iyi olacak galiba teşekkür ederim
Evet güneş lekelere baş etkendir lütfen güneş koruyucunu sabah yüzünü yıkadığın gibi kullanmayı alışkanlık haline getir.
Bende izmirde yaşıyorum +50 faktörden asla şaşmam
Bahsettiğiniz ürünler kozmetik markaları forumunda mevcut zaten konu olarak..
Avonun saç maskesini kullanıyorum ve memnunum dediğinizde reklam yapmış mı oluyorsunuz?
Bu tip suçlamalar yöneltmeden önce, kendinize böyle bir şey yapıldığını düşünün..
Kız yardımcı olmak adına bir konu açmış, reklamcılıkla suçlanmış..
kızlar lavantalı kili uyguladım ama temizlmesi çok zor pratik bir yolu varmı bunun, artan lavanta suyunu yüzüme sürdüm :)
Canım yüzünden ovarak çıkartacak sonra kalan olursa onları su ile yıkayarak çıkartacaksın
tatlım ama çok kuruyor ve canım yanıyor ovamıyorum ayrıca lavanta suyuyla yapınca cildim çok kurudu ,kaşınıyor biraz . bepanten kullanıyorum içine evigen ampül karıştırarak onu sürdüm olurmu :) genelde gece sürerim yüzüme yanlışsa kullanmayı bırakayım
merhabla.ozon yağlarına internetten baktım.aynı marka görüntü de aynı 8.50 tlye de var 37 tl ye de..anlamadım kimden alayım şimdi ben bunu?
ayrıca kil maskelerinin de bi sürü çeşidi var..yosun özlüsü de var..hangisini tavsıye edersiniz..
Birincisi ilk eğitimimden dolayı hangi yağın nasıl çıkarılıdığını iyi bilirim!
Güven probleminiz varsa kullanmazsınız olur biter
Evet aktarlardan sonra o firmayı keşfettim ve ürünlerin belgeleri var saf yağları, likit parafin ilavesi yada pamuk yağı eklediler mi acaba diye tedirgin değilim!
Buyrun ilk keşfettiğim başlık
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/504319-doa-kozmetik-urunleri.html
Ve başlık 13.02.2012 tarihinde açılmış!
Bende ürünleri 1 ay deneyip 05.06.2012 tarihinde
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
bu başlığı açmışım! Pek iyi bir dedektiflik yapamamışsınız ki kimseye illa bunları kullanacaksınız diye nerede baskı kurmuşum? Ayrıca başlığı açtığım yer cilt bakımında firma ''cilt bakımı ürün tavsiyeleri'' ürün önerebildiğimiz alan!!!!
Reklam mı!
Hanımefendi ben bu tarz küçük hesaplar peşine düşecek yapısı ve vakti olan biri değilim ki o başlığı açma mesajımı okursanız sadece kullanıp, memnun olduğumu reklam gibi suçlamalara kırıcı cevaplar yazacağımı yada foruma kayıt tarihime beni resmen suçladığınız için kendinizden utanırsınız. İnsan yaftalamadan önce defa düşünün!!!!
Şimdi sizden hem suçladığınız hemde başlığım ile alakası olmayan yorumlar için özür dilemenizi bekliyorum.
Bahsettiğiniz ürünler kozmetik markaları forumunda mevcut zaten konu olarak..
Avonun saç maskesini kullanıyorum ve memnunum dediğinizde reklam yapmış mı oluyorsunuz?
Bu tip suçlamalar yöneltmeden önce, kendinize böyle bir şey yapıldığını düşünün..
Kız yardımcı olmak adına bir konu açmış, reklamcılıkla suçlanmış..