- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün falımı attım.. Fallaşalım mı demiştim. Şimdi konu açtığını görünce tekrar niyetlendim mesaja. Aşk olsun diycektim.. Kendimce trip işte.
Ben bu olayı hep düşündüm. Benim daha önce konuştuğum insanların kayboldupy oldu ortadan.. Hala merak ederim vefat mı ettiler diye... Hele de eşkerinize ne zaman rezil oldunuz konusundaki flocke var ya hani.. Hala merak ederim.. Girmiyor senelerdir..
İnşallah bizimle dalga geçiyosunuzdur. İnşallah nabız yokluyosunuzdur. Ben inanmak istemiyorum çünkü........
Ve trafik kazasını küçücük olarak nitelendirebildiyseniz nasıl vefat etti? Allah aşkına ölüm belgesitle kanıtlayın gerekirse. Ben buna inanmak istemiyorum ya. Genzim acıyo şuan. Hele de durumuna yazdığı yazı. Nolur fake ol
Ben hep geçirdim bunu aklımdan. Keşke şifrelerini birine söyleselerdi de girip yazsaydı yakınları diye.Benim falıma da bakmıştı tekrar bakacaktı hatta salı akşamı için görüşürüz demişti.. Sürekli girdiği için girmeyince noldu acaba diye düşünmüştüm. Garip oldum...
Ben hep geçirdim bunu aklımdan. Keşke şifrelerini birine söyleselerdi de girip yazsaydı yakınları diye.
Çok üzüldüm be. İnşallah kekleniyoruzdur.. Şuan var ya kafamı o duvar senin bu duvar benim vurasım var.
Valla netten baya baktım kaza haberi yok yakın zamanda. İsimlerle beraber düşüyo nete anında.Çok şaşırdım cidden ilk andan beri fake mi acaba diyorum...
Öyledir umarım...
Ben de uzun uzun araştordom. Nete düşerdi kaza olsa. Açıklar herhalde eşi...Umarım kötü bir sakadir.. İnanasim gelmedi.. haberlerde de yok..
doğru ise gerçekten; allah rahmet eylesin..
Yakınlarına da sabır versin..
Valla netten baya baktım kaza haberi yok yakın zamanda. İsimlerle beraber düşüyo nete anında.
Ölüm belgesiyle anca inanırım..
Ama inanmayı hiç istemem orası da ayrı....