- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.982
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkeklere yasak. bende kararsız kaldım. ama konu o kadar hassas ki.Erkeklere yasak mi hat5a mi yapiyorum bilmiyorum ama ben burada olmak istedim sadece
Erkeklere yasak fakat sizinki farklı bir durum. Kusura bakmayın burada çok sahte konu açıldığı için insanlar inanmakta zorluk çekiyor.Erkeklere yasak mi hat5a mi yapiyorum bilmiyorum ama ben burada olmak istedim sadece
Erkeklere yasak tabiki ama sizin bir gerekçeniz var eşinize karşı son gorevlerden birini yapıyorum diyorsunuz. Konunuz Moderatör tarafından kapatilacaktir büyük ihtimalleErkeklere yasak mi hat5a mi yapiyorum bilmiyorum ama ben burada olmak istedim sadece
Konu silinmiyor,sadece yoruma kapatılimıs oluyor. Profilinde kalacak yani. Bence kapattırın konuyu siz. Profinine yazabilirsiniz durumuKapatmak silmek oluyor sanirim. Olabilir eger gereken oysa gorevinizi yapin. Kendi profilinden sevdigi birkac arkadasina haber vermek isterim isim olarak bilmiyorum ama var olduklarini biliyorum nasil yaabilirim.habersiz birakmazdi hicbir zaman
yok ..Kapatmak silmek oluyor sanirim. Olabilir eger gereken oysa gorevinizi yapin. Kendi profilinden sevdigi birkac arkadasina haber vermek isterim isim olarak bilmiyorum ama var olduklarini biliyorum nasil yaabilirim.habersiz birakmazdi hicbir zaman
kaza hangi gün oldu?
Erkeklere yasak mi hat5a mi yapiyorum bilmiyorum ama ben burada olmak istedim sadece