GÖZDEM.

Ben arada sizlanmaktan baska hicbir zaman karsi cikmadim burada olmasina. Hicbir sosyal medya hesabini kllanmiyordu. Aylardir burdadaydi. Inanin bana hicbir iknsan evladi boyle bir konuda sahtekarlik yapacak kadar asagilik olamaz. Lutfen bu ithamlarda bulunmayin. Hesap acikta kalabilir kapanabilir de ben sadece bu geceyi onun hep oldugu yerde gecirmek ve bildirmek istedim.

KONU HASSAS ANCAK İNANDIRICI BULMADIM
ALLAH IN RAHMETİNİ DİLEMEK ZARAR GETİRMEZ
SONUÇTA O RAHMET SONSUZ
YİNE DE RAHATSIZ OLDUM BU KONUDAN

Kapatmak silmek oluyor sanirim. Olabilir eger gereken oysa gorevinizi yapin. Kendi profilinden sevdigi birkac arkadasina haber vermek isterim isim olarak bilmiyorum ama var olduklarini biliyorum nasil yaabilirim.habersiz birakmazdi hicbir zaman

başınız saolsun..
Ölümün yaşı zamanı yoktur derler bu konuda da bu sözü derinden hissettim :KK43:
rabbim sabır versin size..

Başınız sağolsun.
Burada o kadar çok sahte ,yalan şeyler okuduk ki artık inanma yetimizi kaybettik.
yalandan kanserim diyenden tutun da ....
o yüzden bazı yorumların böyle olması.
Allah rahmet eylesin ama sizin şuan cenaze işleriyle uğraşmanız gerekmiyor mu ? Evinizin taziye ile dolup taşarken telefonda buraya yazabilmeniz de şaşırttı. O yüzden inandırıcı gelmedi yorumları da var lütfen yanlış anlamayın.

Kapatmak silmek oluyor sanirim. Olabilir eger gereken oysa gorevinizi yapin. Kendi profilinden sevdigi birkac arkadasina haber vermek isterim isim olarak bilmiyorum ama var olduklarini biliyorum nasil yaabilirim.habersiz birakmazdi hicbir zaman
Konu silinmiyor,sadece yoruma kapatılimıs oluyor. Profilinde kalacak yani. Bence kapattırın konuyu siz. Profinine yazabilirsiniz durumu

yok ..
açtığınız konuyu kapatmak.
üyeliği silmek adminlerin yapacağı şey.
adminler gelene kadar arkadaşlarına haber verebilirsiniz.
şöyle.
eşinizin profiline yazın. onlar profile girince okuyacaklardır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/aybalhatun.641971/
buraya yazablirsiniz

eğer gerçekse başınız sağolsun..
ama eşinizin eski mesajlarına şöyle bir göz attım da hem siz hem de o "ı" harfi yerine "i" tercih ediyorsunuz.
ama her yerde değil demek ki bu klavyenizden kaynaklanan bir problem değil sadece el alışkanlığı...
aklımda deli sorular.

Son düzenleme:
Erkeklere yasak mi hat5a mi yapiyorum bilmiyorum ama ben burada olmak istedim sadece

tabiki yasak
ayrıca eşin de hayatta olsaydı ???????????
bunca kadının arasında konu ne olursa olsun sohbete oturmana hoş bakmazdı sanırım

evet bizler duygusal yaratıklarız
acı çeken romantik gözyaşları içinde bir erkeğe duyarsız kalmayız
ama alıp ta bağrımıza da basacak değiliz
kapiş :KK66:

kardeş tamam başın sagolsun da bunca derdın arasında siteye de erkek üyenin girip girmeyeceğini sen düşünme. kapı gibi kazen var o düşünür.

X