- 11 Haziran 2011
- 774
- 8
- 96
- Konu Sahibi gozdegozdeg
-
inş canım inş. yıllarca sütyenlere bakamadım, dantelli çamaşırlara hep uzaktan baktım, bir kez olsun dokunmadım hiç birine. bu ameliyatı olmaya karar verdikten ve doktorumu da bulduktan sonra inceliyorum, beğeni oluşturuyorum, şunu denerim, şöyle şeyler giyebilirim. şu renk mutlaka almalıyım diye ben de içimden geçirdim hep. seni çok iyi anlıyorum. hepsini almasan da dene mutlaka içinde kalmasın. mutlu et kendini. bu bizim hakkımız. artık bundan sonra mutlu olalım değil mi ama................
Arzum , arzum ,aaarrzuuuum !çok mutluyum yahuu teşekkür ediyorum inşş bi sorun çıkmaz. Dayanıklı oldğm için mi bilmiyorum ama hiiiiç ağrım yok 2011-2012 hıı valla görünen o ki 2012 de senin senen o fizik ne öyle
inş canım inş. yıllarca sütyenlere bakamadım, dantelli çamaşırlara hep uzaktan baktım, bir kez olsun dokunmadım hiç birine. bu ameliyatı olmaya karar verdikten ve doktorumu da bulduktan sonra inceliyorum, beğeni oluşturuyorum, şunu denerim, şöyle şeyler giyebilirim. şu renk mutlaka almalıyım diye ben de içimden geçirdim hep. seni çok iyi anlıyorum. hepsini almasan da dene mutlaka içinde kalmasın. mutlu et kendini. bu bizim hakkımız. artık bundan sonra mutlu olalım değil mi ama................
ah ah aynen canımo sütyen kutularının üzerindeki kızlara bile imrenerek bakıyorum ben yaa
Yaprakcıgım,tugçecigim...Kızlar inşallah Allah bize uzun ömürler versinde tabi,sizinde burada ameliyat sonrası heyecanınızı,mutlulugunuzu hep beraber paylaşacagız inşallahAzdaha sabır,siznde hayalleriniz gerçekleşecek.O üçgen bikinileri,dantelli iç çamaşır takımlarını kabinde deneyipte kabin dışınde duran görevli
-Hanımefendi,nasıl oldu?Bakabilirmiyim...dediginde kapıyí büyük bir mutluluk ve özgüven duygusuyla açıp gururla,mutlulukla göstereceksiniz innnşallahhh...Yaşadıgınız bütún duyguları,üzüntüleri anlıyorum kızlar.Aynı şeyleri bende yaşadım çünkü...Ameliyat olupta narkozun verdigi o sıkıntıya ragmen ellerinizi gögsünüze zorla götürmeye çalışıp o çıkıntıyı,gögsünüzü hissettiginizde herşeyi unutacaksınız inşallah...Arzum demişti dersiniz bak unutmayın Herşey gönlünüzce olsun,kötüyü degil gelecek güzel gúnleri düşünün...Öpüyorun kocaman... [/QUO
çok sağol canım ya o kadar güzel moral veriyorsun ki , senin yazdığın cevapları okuyunca hemen yüzüm gülüyoriyki varsın
Yaprakcıgım,tugçecigim...Kızlar inşallah Allah bize uzun ömürler versinde tabi,sizinde burada ameliyat sonrası heyecanınızı,mutlulugunuzu hep beraber paylaşacagız inşallahAzdaha sabır,siznde hayalleriniz gerçekleşecek.O üçgen bikinileri,dantelli iç çamaşır takımlarını kabinde deneyipte kabin dışınde duran görevli
-Hanımefendi,nasıl oldu?Bakabilirmiyim...dediginde kapıyí büyük bir mutluluk ve özgüven duygusuyla açıp gururla,mutlulukla göstereceksiniz innnşallahhh...Yaşadıgınız bütún duyguları,üzüntüleri anlıyorum kızlar.Aynı şeyleri bende yaşadım çünkü...Ameliyat olupta narkozun verdigi o sıkıntıya ragmen ellerinizi gögsünüze zorla götürmeye çalışıp o çıkıntıyı,gögsünüzü hissettiginizde herşeyi unutacaksınız inşallah...Arzum demişti dersiniz bak unutmayın Herşey gönlünüzce olsun,kötüyü degil gelecek güzel gúnleri düşünün...Öpüyorun kocaman...
Ya arzum ben mayokini denemistim .satici kiz (ki satmak istemesi lazim ,yalan solemesi gerektigi halde) kabinden iceri bakinca yuzunu eksitmisti korkmustu resmen gorutuden hahah :) Iyy hic olmadi size demisti hahahhaha...Kizin tepkisini hic unutmayiz arkadasimla...O derece vahimdi durum yani....Ah ahhh ne gunlerdi,simdi ne istersek deniyoruz
Gozde tabi cildiriyo su an biran once iyilesip ic camasir denemek icin :)O zaman bu konusmalari daha iyi anliyacaksin fistik
-Hanımefendi,nasıl oldu?Bakabilirmiyim...dediginde kapıyí büyük bir mutluluk ve özgüven duygusuyla açıp gururla,mutlulukla göstereceksiniz innnşallahhh...Yaşadıgınız bütún duyguları,üzüntüleri anlıyorum kızlar.Aynı şeyleri bende yaşadım çünkü...Ameliyat olupta narkozun verdigi o sıkıntıya ragmen ellerinizi gögsünüze zorla götürmeye çalışıp o çıkıntıyı,gögsünüzü hissettiginizde herşeyi unutacaksınız inşallah...Arzum demişti dersiniz bak unutmayın Herşey gönlünüzce olsun,kötüyü degil gelecek güzel gúnleri düşünün...Öpüyorun kocaman...
yaprakcım lokal anestezi ile olan var mı ? :44: benim lokal olcakmış :44:
canım bana cc leri konuşurken sende yarı oturur pozisyonda olcaksın göreceksin denicez direk birini takmıcaz demişti doktor, anlamadığım için sormadım rezil olurum diyeyorgunluktan mesajını tam algılayamamışım tucecim. lokal olacak demişsin. ameliyatını hissedeceksin yani. ne hisesediyorsun? doktorun ne dedi?
ya geçtiğimiz hafta ameliyat olan kızlardan biri lokal oldu ama kimdi çıkaramadım şimdi
Canım benim ameliyatım lokal + sedasyon yontemiyle oldu doktorumun teknigi bu.Yani ole lokal diye herşeyi goreceksin duyacaksın ole degil guzelim.evet gogus bolgesi uyuşturuluyor sadece genel narkoz almıyorsun ama sedasyon ile de seni derin bir uyku haline sokuyorlar hiçbirşey hissetmiyor ve hatırlamıyorsun sanki uyuyup uyanmış gibisin o kadar rahat yani:)Artıları cok fazla narkozdan zor uyanma riski vardır bunda kuş gibi kalkıyorsun ole titreme kusma falan asla olmadı bende (bazı bunyelerde olabiliyormuş ama lokal olmasına ragmen çogu kişide olmazmış bende de olmadı)sigara kullanıyorsan bırakmana gerek yok ben bir gun once bile 3 adet sigaramı içtim hiçbir sıkıntı olmadı.Öyle yani merak ettigin başka birşey varsa sorabilirsin canım.Bu arada sana lokal yapalım diyen doktor kimdi canım?
hah gulezelmiş lokal olan
bu arada resimlerine baktım, süper olacaklar bandajlar açılınca bak gör
aaa çok sevindim valla tüm düşünmekten çatlardım benn, şakir ünal doktorum mersinde canım , sigara çok nadir kullanıyorum ben zaten , doktor bana ccleri denicez görüceksin gibi birşey söledi :44: uyuyor olcaksam nasıl görücem kafam karıştı :44: ama içimi rahattattın valla çok teşekkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?