- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
1 aydan fazladır var canim nasil yapacağım bu sarımsağı. Gözüne sok desen sokarim o kadar korkuyorum aldırmazsan:)Çay posası iyi gelir it dirseğine , sallama çayı içer gibi normal demleyin hafif soğuduğunda gözünüzün üstüne koyun yarım saat bekletin. Ne çok sıcak olsun ne çok soğuk.
Ve sarımsak it dirseğine birebir. Çok yakar ama çok kısa sürede geçiriyor.
Koca karı ilaçları gibi oldu ama bana etki gösteren şeyleri belittim
Acımıyor mu? Gözüne iğne dediŞalazyon mu oldu? Yıllat evvel 3-4 operasyon geçirdim bunun yüzünden. İlaçla geçmediyse geçmiyor aldırmadan.
Ama operasyon çok korkutucu bir şey değil merak etmeyin.
Bana bebe şampuanıyla yıkamam önerilmişti, kirpik diplerindeki tıkanıklıkları açarsa diye ama açılmadı.
Evet kullandimTobrased merhem var onu kullandınız mı
Yok yok başka kullandimTobrased merhem var onu kullandınız mı
Elbet acıyor da çok abartılı değil. Gözüne değil göz kapağına yapıyorlar iğneyi . Acıyı hissediyorsun ama aynı anda uyuşmaya başlıyor.Acımıyor mu? Gözüne iğne dedi
1 aydan fazladır var canim nasil yapacağım bu sarımsağı. Gözüne sok desen sokarim o kadar korkuyorum aldırmazsan:)
Çok saçma olacak bu soru ama, iç kısma sürülüyordur herhalde değil mi?Ben it dirseğinden çok çektim bilirim o durumları. Sarımsağı ikiye bölün hafif sulu oluyo sıkınca. İt dirseğinin üzerine sürün iyice kuruyo sonra öylece bekletin hatta geceden sürün yatın sabah ılık suyla yıkayın
Tabi iç kısımlara sürülüyo it dirseği oralarda çıkıyo zatenÇok saçma olacak bu soru ama, iç kısma sürülüyordur herhalde değil mi?
Çok korkutucu
Off kan var mı pekiElbet acıyor da çok abartılı değil. Gözüne değil göz kapağına yapıyorlar iğneyi . Acıyı hissediyorsun ama aynı anda uyuşmaya başlıyor.
Bir seferinde uyuşturmadan aldılar hatta benimkini. Dayandım yani ona da.öyle ooğğ aaa çığlık çığlığa acı çekmiyorsun.
Ağrı kısmı bitti bende sislik kaldiKaranfilin ağrı azaltıcı özelliği var. Bende de olmuştu, karanfili suda bekletip sonra temiz bir tülbenti (pamuk da olur) o suya batırıp gözümün üstüne koymuştum. Su sıcak olacak.
O kör edici ağrıyı tahmin ettiğim için belki dışına sürülüyordur diye bir umut sorayım dedimTabi iç kısımlara sürülüyo it dirseği oralarda çıkıyo zaten
Dediğim gibi kör edici şekilde yakıyo belki sağlıkçılar falan okur bana küfreder bilemiyorumama bana çok iyi geliyodu
Ben çok çektim bu illetten ama çözüm sarımsak oldu
O iş bendeBen it dirseğinden çok çektim bilirim o durumları. Sarımsağı ikiye bölün hafif sulu oluyo sıkınca. İt dirseğinin üzerine sürün iyice kuruyo sonra öylece bekletin hatta geceden sürün yatın sabah ılık suyla yıkayın
Vardır elbet ama sen görmüyorsun zaten.Off kan var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?