Gözde geçmeyen şişlik (it dirsegi)

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.454
198
Merhaba arkadaşlar
Gözümün kapağında it dirseği dediğimiz sislikten oldu. Çok doktora gittim ama geçmedi sıcak pansuman dışında tavsiyesi olan var mı? Son aşamaya dayandık içinden alacaklar ama bundan önce yapabileceğim doğal bir yol var mıdır?

Şalazyon mu oldu? Yıllat evvel 3-4 operasyon geçirdim bunun yüzünden. İlaçla geçmediyse geçmiyor aldırmadan.
Ama operasyon çok korkutucu bir şey değil merak etmeyin.
Bana bebe şampuanıyla yıkamam önerilmişti, kirpik diplerindeki tıkanıklıkları açarsa diye ama açılmadı.

Çay posası iyi gelir it dirseğine , sallama çayı içer gibi normal demleyin hafif soğuduğunda gözünüzün üstüne koyun yarım saat bekletin. Ne çok sıcak olsun ne çok soğuk.

Ve sarımsak it dirseğine birebir. Çok yakar ama çok kısa sürede geçiriyor.

Koca karı ilaçları gibi oldu ama bana etki gösteren şeyleri belittim

1 aydan fazladır var canim nasil yapacağım bu sarımsağı. Gözüne sok desen sokarim o kadar korkuyorum aldırmazsan:)

Acımıyor mu? Gözüne iğne dedi

Acımıyor mu? Gözüne iğne dedi
Elbet acıyor da çok abartılı değil. Gözüne değil göz kapağına yapıyorlar iğneyi . Acıyı hissediyorsun ama aynı anda uyuşmaya başlıyor.
Bir seferinde uyuşturmadan aldılar hatta benimkini. Dayandım yani ona da.öyle ooğğ aaa çığlık çığlığa acı çekmiyorsun.

1 aydan fazladır var canim nasil yapacağım bu sarımsağı. Gözüne sok desen sokarim o kadar korkuyorum aldırmazsan:)

Ben it dirseğinden çok çektim bilirim o durumları. Sarımsağı ikiye bölün hafif sulu oluyo sıkınca. İt dirseğinin üzerine sürün iyice kuruyo sonra öylece bekletin hatta geceden sürün yatın sabah ılık suyla yıkayın

Bayat cay en az 2 saatlık bayat olsun posası yuz temizleme pamugunun arasina koyup bekletin ve ingiliz karbonat la silin insaAllah şifa niyetine diye niyet edersiniz yaparken

Çok saçma olacak bu soru ama, iç kısma sürülüyordur herhalde değil mi?
Çok korkutucu

Çok saçma olacak bu soru ama, iç kısma sürülüyordur herhalde değil mi?
Çok korkutucu
Tabi iç kısımlara sürülüyo it dirseği oralarda çıkıyo zaten
Dediğim gibi kör edici şekilde yakıyo belki sağlıkçılar falan okur bana küfreder bilemiyorum ama bana çok iyi geliyodu
Ben çok çektim bu illetten ama çözüm sarımsak oldu

Karanfilin ağrı azaltıcı özelliği var. Bende de olmuştu, karanfili suda bekletip sonra temiz bir tülbenti (pamuk da olur) o suya batırıp gözümün üstüne koymuştum. Su sıcak olacak.

Off kan var mı peki

O kör edici ağrıyı tahmin ettiğim için belki dışına sürülüyordur diye bir umut sorayım dedim
Bir dönem ben de çok çektim ve her seferinde operasyonla aldırmak zorunda kaldım. Uzun zamandır çıkmıyor şükür inşallah olmaz bir daha.

O iş bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…