Gözde geçmeyen şişlik (it dirsegi)

Çay posası iyi gelir it dirseğine , sallama çayı içer gibi normal demleyin hafif soğuduğunda gözünüzün üstüne koyun yarım saat bekletin. Ne çok sıcak olsun ne çok soğuk.

Ve sarımsak it dirseğine birebir. Çok yakar ama çok kısa sürede geçiriyor.

Koca karı ilaçları gibi oldu ama bana etki gösteren şeyleri belittim
👍sarımsak onun olayı kesinlikle

Merhaba arkadaşlar
Gözümün kapağında it dirseği dediğimiz sislikten oldu. Çok doktora gittim ama geçmedi sıcak pansuman dışında tavsiyesi olan var mı? Son aşamaya dayandık içinden alacaklar ama bundan önce yapabileceğim doğal bir yol var mıdır?

İt dirseği denilen şey arpacık mı?
Eğer öyleyse sarmısak sürün çok iyi geliyor
Birde annem üzerine hafifçe parmağıyla dokunarak 41 besmele çekerdi ertesi güne geçmiş olurdu kırklamak derlerdi ben küçükken

Merhaba arkadaşlar
Gözümün kapağında it dirseği dediğimiz sislikten oldu. Çok doktora gittim ama geçmedi sıcak pansuman dışında tavsiyesi olan var mı? Son aşamaya dayandık içinden alacaklar ama bundan önce yapabileceğim doğal bir yol var mıdır?
Okutun :)
Gerçekten deneyin eğer ehlini bulursaniz kesin geçer.

Merhaba arkadaşlar
Ucun verdiği kısıma sarımsak iyi gelir diye duydum, biraz yakıyor ama operasyondan iyidit bence, yine de doktorunuza danışın bunu yapmadan önce.

Ay size resmen kocakarı tarifi vereceğim ama yapar mısınız bilmem. Bende çok çıkıyor. Biri haberiniz olmadan çok sert olmayacak şekilde vursun. Ama sert değil. Korkup geçiyor. İlk duyduğumda yaptırmadım ama acısı çok oluyor arada çıkınca yapıştırıyorlar bir tane geçiyor 2-3 güne. Dalga da geçmiyorum valla.

Verilen tüm öneriler, internette okuduğunuz her şey yeni çıkan arpacıklar için. Büyük ihtimalle sizinki kist olmuş içeride almaktan başka çareleri kalmamış. Geçirmenin başka yolu olsaydı doktor bekletirdi sizi emin olun.

Herkese yarayan sarımsak bi bana yaramadı ya. Tüm göz kapağım şişti sarımsak yüzünden :KK70:

Operasyon çok kısa sürüyor. Canım acıdı ama biraz dişimi sıktım baktım bitmiş bile. 5 dakika dayanacağım sonra bitecek diye düşünün.

Hatta bir kere uyuşturmadan aldırdım yani kısa sürdüğü için dayandım hop bitti gitti hemencik.

Yıllardır peşimi bırakmayan kankam arpacıkla ile ilgili tüm sorularınızı bana sorabilirsiniz :KK70:

Şalazyon olmuşsunuz bende ameliyatla aldırdım zor bir süreç değil korkmayın şimdiden geçmiş olsun krem ilaç vs. Geçirmiyor yani bende hiç işe yaramamıştı

Merhaba arkadaşlar
Her şeyi denedim gitmeyince 4 kere operasyon oldum. 4 olmasının nedeni tekrar çıkması. En sonunda göz makyajını azalttım çünkü göz kapağındaki gözeneklerim hassasmış. Hemen tıkanıyormuş. Göz şampuanı aldım bol bol yıkadım. Ne yazık ki o kitle sertleşince operasyon şart oluyor

1 aydan fazladır var canim nasil yapacağım bu sarımsağı. Gözüne sok desen sokarim o kadar korkuyorum aldırmazsan:)
:) korkulacak bir şey yok. Ertesi gün sargıyı çıkarıyorsunuz zaten normal hayatınıza devam. Ilk gün biraz ağrı sızı olursa olur. Işlem sırasında da doktorla falan sohbet ederek geçtiği için rahattım. Sarımsak falan bana etki etmedi aylarca dolaştım öyle. Doktor sana çuval çuval ilaç da versem geçmez dedi. Tek çözüm alınmasıydı.

A Aylakkadin thiocilline göz pomadı deneyin derim.
kızımda çıkmıştı, dr. sıcak pansuman verdi, geçmezse ufak bir operasyonla alınır demişti. çok şey denedik ama kesin sonuç küçücük bir merhem sayesinde olmuştu.

A Aylakkadin thiocilline göz pomadı deneyin derim.
kızımda çıkmıştı, dr. sıcak pansuman verdi, geçmezse ufak bir operasyonla alınır demişti. çok şey denedik ama kesin sonuç küçücük bir merhem sayesinde olmuştu.
Hemen bugün alacağım insallah çok teşekkür ederim

👍sarımsak onun olayı kesinlikle
Ayy benim bebegmde cikiyordu surekli biri geciyodu naska cikiyorfu kac kere doktora goturdum kremler verdiler sicak su ile dalinle yikamami soylediler . Bebeklere operasyon yapmiyoruz yapmamayi tercih ediyoruz buyuk olsa opetasyonla aliyoruz demislerdi. Kirpik basina bir adet cikabilirmis bizim cok uxun surmustu insallah sizin de gecer biran evvel...

Bu arada herkes sarimsak ve cay oneriyordu cayi basen demesemd bebegmn gozune sarimsak surmedim asla korkumdan yanls bisey olur diye.

Verilen tüm öneriler, internette okuduğunuz her şey yeni çıkan arpacıklar için. Büyük ihtimalle sizinki kist olmuş içeride almaktan başka çareleri kalmamış. Geçirmenin başka yolu olsaydı doktor bekletirdi sizi emin olun.

Herkese yarayan sarımsak bi bana yaramadı ya. Tüm göz kapağım şişti sarımsak yüzünden :KK70:

Operasyon çok kısa sürüyor. Canım acıdı ama biraz dişimi sıktım baktım bitmiş bile. 5 dakika dayanacağım sonra bitecek diye düşünün.

Hatta bir kere uyuşturmadan aldırdım yani kısa sürdüğü için dayandım hop bitti gitti hemencik.

Yıllardır peşimi bırakmayan kankam arpacıkla ile ilgili tüm sorularınızı bana sorabilirsiniz :KK70:
Tabi benim ki artık bir aylık bir süreç. Acisi falan yok. Sadece şişlik kaldi

Back
X