Gözde geçmeyen şişlik (it dirsegi)

Ayy benim bebegmde cikiyordu surekli biri geciyodu naska cikiyorfu kac kere doktora goturdum kremler verdiler sicak su ile dalinle yikamami soylediler . Bebeklere operasyon yapmiyoruz yapmamayi tercih ediyoruz buyuk olsa opetasyonla aliyoruz demislerdi. Kirpik basina bir adet cikabilirmis bizim cok uxun surmustu insallah sizin de gecer biran evvel...

Bu arada herkes sarimsak ve cay oneriyordu cayi basen demesemd bebegmn gozune sarimsak surmedim asla korkumdan yanls bisey olur diye.
sarımsak hem doğal antibiyotik hemde asidik olmasi nedeniyle cok faydali. kucukken cikti birkac defa annem hep sarimsak surdu. sarimsagi ikiye bolup sulu tarafini surmek gerekiyor. biraz yakar ama neticede geciriyor :) sarimsaktan zarar gelmez ;)

Merhaba arkadaşlar
Gözümün kapağında it dirseği dediğimiz sislikten oldu. Çok doktora gittim ama geçmedi sıcak pansuman dışında tavsiyesi olan var mı? Son aşamaya dayandık içinden alacaklar ama bundan önce yapabileceğim doğal bir yol var mıdır?
Ayy küçükken it dirseğine yabancı yani akraba olmayan birine tüküttürürlerdi bizde( hafif ıslaklık yani tükürük dediğimde):deli: :KK70: genelde komşumuz tükürürdü göze,ama hepte gecirirdi hea:KK70: allahm neler yaparlarmis:olamaz::KK70:

Ayy küçükken it dirseğine yabancı yani akraba olmayan birine tüküttürürlerdi bizde( hafif ıslaklık yani tükürük dediğimde):deli: :KK70: genelde komşumuz tükürürdü göze,ama hepte gecirirdi hea:KK70: allahm neler yaparlarmis:olamaz::KK70:
Bunun yerine operasyonunu secerim

Bence gözünüze bişeyler sürmek yerine alınacaksa aldırın gitsin. Allah korusun enfeksiyondu baska bişeydi gözünüze bişey olur yoksa. Benim oğlumun çok olurdu alındı. O bile dayandı düşünün ki çokta korkar iğneden doktordan. Şimdi de eczanelerde kirpik yıkama şampuanları var. Onlardan bulunduruyoruz evde. Haftada bir-iki onunla yıkıyoruz gözlerimizi. Kirpikdiplerinin açıldgını hiissediyosunuz.

sarımsak çok etkili başlamadan bitirir, yok şişken başlarsan iltihabını patlatıp çapak gibi biriktirir tam bir şifa. çok acı veriyor ama sonuç paha biçilemez bacım dene bi :KK14:

3 yıl öncesinde benim her iki göz kapağımin içinde sertlik vardı . Şalazyon deniyor. Birde kirpik dibinde vardı . Şişti , surekli kaşıntılıydi . Antibiyotik damla , krem doktorlar ne yazdiysa sürdüm . Kaç kez doktora gittim hatırlamiyorum. Sıcak pansuman, sarımsak , dalin ile yikadim surekli. Hic birseyin faydasi olmadı. Operasyonla alicaz dedi doktor. Sonra tayin çiktı oyle kaldı . Bende bir daha doktora falan gitmedim . Nasilsa hicbirseyin faydası olmadi diye, hicte dokunmadim . 7 8 ay içinde kendiliginden gecti. Bende şaşırdım .

sarımsak demeye geldim. ama sarımsağın her sürdüğünüzde sürdüğünüz kısmı kesip atın.

yaklaşık 1-1,5 sene uğraştım o illetle, doktor almalıyız dedi yanaşmadım ve ben bunu geçireceğim dedim, sabah akşam teramcyn merhem sürdüm, hattaa şu sırlaama ile yaptım;
önce sıcak su pansumanı (yaklasık 10 dk), hemen devamında merhemi sürüp kapadım gözlerimi,
deiğim gibi bunu ısrarla yaptım ve geçti, mutlaka deneyin, çok geçmiş olsun..

Merhaba arkadaşlar
Gözümün kapağında it dirseği dediğimiz sislikten oldu. Çok doktora gittim ama geçmedi sıcak pansuman dışında tavsiyesi olan var mı? Son aşamaya dayandık içinden alacaklar ama bundan önce yapabileceğim doğal bir yol var mıdır?

3 yıl öncesinde benim her iki göz kapağımin içinde sertlik vardı . Şalazyon deniyor. Birde kirpik dibinde vardı . Şişti , surekli kaşıntılıydi . Antibiyotik damla , krem doktorlar ne yazdiysa sürdüm . Kaç kez doktora gittim hatırlamiyorum. Sıcak pansuman, sarımsak , dalin ile yikadim surekli. Hic birseyin faydasi olmadı. Operasyonla alicaz dedi doktor. Sonra tayin çiktı oyle kaldı . Bende bir daha doktora falan gitmedim . Nasilsa hicbirseyin faydası olmadi diye, hicte dokunmadim . 7 8 ay içinde kendiliginden gecti. Bende şaşırdım .
Ayy umut oldunuz bana işte bendeki süreçte aynı böyle isliyor

Sizinkini bilemem tabii ama bende çıktığında hiç karışmam,bir şey sürmem ve o dönem gözümü yormam.Yani bir şey okumuyorum,ekrana bakmıyorum.Çok şükür genelde geçiyor.Bana göz yorgunluğundan oluyor gibi geldi.Ama kesin bilemiyorum tabii.Bir de Ya Basir,Ya Şafi ismini sürekli söyleyin.İnşaAllah şifa olur.

Back
X