BASTAN SONA HEPSINI OKUDUM INANIN CADIARZUANLAMIYORUM BISEY DUNDE X-TRA JEL ICIN BUTUN FORMUN SAGINDAN GIRIP SOLUNDAN CIKTIMHIC NET BISEY YOK SEVGILI ARKADASLAR:sinifsinif:.BENCE BU TIP OLAYLARA BASLAMADAN ONCE BIR RESIMLE PEKISTIRELIM kaydirigubbakcemile5ICINDE BULUNDUGUMUZ DURUMU CUNKU HERKES UMUDUNU BAGLIYORfisfisfis VERDIGINIZ FORMULLERE GOZUMUZLE GORESEK FARKI YANİ ETKISI OLDUGUNDA HICBIR ETKISI YOK DEMEYIZ...:umursamaz:BIKTIM GOZUMUN ALTINDAKI MORLUKLARDAN FAKAT BEN HERHANGI BIR URUN KULLANMIYORUM VE BENCE BUNLAR YORGUNLUGA UYKUSUZLUGA KISACASI ICINDE BULUNDUGUMUZ DURUMA BAGLI :gitme:1 YIL ONCESINDE AMVAY AVON VS GIBI FIRMALARIN URUNLERINI KULLANDIM lmaz:VE KAZANAN YINE GOZ ALTI MORLUKLARIM OLDU :sinifsinif:MASALLAH HICBIR DEGISIKLIK YOK ZAMANA BIRAKTIM..:lepi:.DAHA AZ BAKIYORUM TELEFONA PCYE VS.DINLENDIRIYORUM KENDIMI FAZLACA GOZUMUN ALTI ARTIK YOK PEKI YA USTU?GOZ KAPAGIM KASIMIN ALTI NE OLACAK?CADIARZU
Ama göz altı kremim var yatmadan önce sürdüğüm :) Bakım kremi. İkisini birlikte süremem. Bu karışımı sürsem, beklesem, sonra silsem :)sonra kremimi sürsem. nasıl olur?
arkadaslar son durumumu açıklıyim sizlere..
7-8 ay oldu kullanmaya başlayalı ve bir gözüm normalleşti artık. diğerinin bir kısmının geçmesine ragmen göz pınarlarıma yakın olan yerlerde koyuluk var hala..
yani ikisine de, birbirinden ayırmadan, aynı oranda, aynı şekilde kullanmama ragmen biri pek yanıt vermedi tedaviye. gözlerin yapısının da etkisi var diye düşünüyorum.
arkadaslar son durumumu açıklıyim sizlere..
7-8 ay oldu kullanmaya başlayalı ve bir gözüm normalleşti artık. diğerinin bir kısmının geçmesine ragmen göz pınarlarıma yakın olan yerlerde koyuluk var hala..
yani ikisine de, birbirinden ayırmadan, aynı oranda, aynı şekilde kullanmama ragmen biri pek yanıt vermedi tedaviye. gözlerin yapısının da etkisi var diye düşünüyorum.
kızlaar noolur biri bana yardımcı oldn anneme yazdm verdm vitamnlern adını aldı eczaneden markalarını yazyrm nereye nasıl koyucam hepsinimi kırıcam bişey sölein =))
bemikskompoze 2 ml 5 ampul
evigen 2ml 5 ampul
epargriseovit 6 ampul tip 1, 6 ampul tip 2 (yazıo ne vitamini o yazmıo hangisini koyucam)
libavit K 5 ampul 2 ml
badem yağı da var ama zeytin yağı yok zeytin yağsız yapsam olurmu?
ama şimdi hepsini kırıpmı koyucam ne zaman sürücem lütfen biri sölesinn şimdiden teşekkürlerrr
heh bide şu epargriseovit farkedermii marka yüznden fln bide hangisini kurucam sarı olanımı kırmızı olanımı =)) ya kusura bakma böölede şişirdm ama seni :S
(GOZ ALTI MORLUKLARIM KAZANDI DEMEMIN SEBEBI ALTI GITTI USTU KALDI VE ICI PISMEMIS KEK GIBI IGRENCIM SU AN:sinifsinif:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?