Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iimiş yaa çok fazla morluk yok ama yorgun olunca acaip oluyolar.. canım bu karışım ilk kırışıklık belirtilerine ii gelir gibime geliyo ne dersin??
canm herkeste aynı etkiyi yapmıo xulaya çok teşekkür ederim ama bende ne etki yaptı die sorarsan hem daha morarttı hem kırıştırdı -ki daha 20 yaşındayım hemde cildim yağlı geç kırışır ve de torbalaştırdı hem de 1haftada. sana tavsiyem
önce c ve k vitaminini katma xulay sonradan katmış,
bi iki gün dene eğer ters etki yapmıosa kullan
ve gece yatmadan sürme,yani sürünce 20 dk beklet sil ;çünkü zaten yağ zararlı olabilio bide bekleince daha kötü olmasın.herbalistler silin dio.
ben geçen gün k ve c yi eklemeden tekrar yaptım 2 gün sanki kötü oldu GİBİ,korktum yapmadım patates koyuyom sabah akşam 20 30 dk bekletiom hafiften azaldı gibi bikaç günde... patates geçici çözüm ama olsun... napalım :gitme:
bu arada bende ters tepki yaptı die xulaya kızamam elbet ona çok teşekkür ediorm;çünkü biçok kişinin işine yaramış...turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Ben K vitaminine dört lira kadar bir şey vermiştim. Morluğun nedeni K vit. ile çinko eksikliğiymiş.