• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz muayenesi

Doktora ulaşıp sorun istiyorsaniz. Biz normalde takipli hastayız, bizim bölümde kontrolleri hep iptal ettiler.

Konu ile alakasız olacak ama işte sokağa çıkarak devletin uyarılarını dinlemeyip salgının boyutunu arttıracklara tam da bu nedenle çok kızgınım.
Siz kıçınızı kırıp 2-3 hafta sosyal ortamlardan izole olamıyorsunuz diye bu virüs toplumda yayılacak ve sağlık sistemi şu anda pandemiye odaklanmış durumda, ve kanser, kalp hast, gibi ciddi hastalıkları olan insanların kontrolleri aksayacak.
Çok haklısınız..Bi yandan korkuyorum,kontrollerinin aksaması bi sıkıntıya yol açar mı ilerde diye.Ama demek durum o kadar vahim ki doktor gelmemizi istemedi.İnşallah ilerde bi sorun falan yaşamayız. Benim bi yandan da asıl düşündüğüm şu an aktif olarak kanser tedavisi görenler..Bu süreç öyle zor bi süreç ki normal bi grip bile ölümcül olabiliorken korona nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Keşke biraz empati kurup evde kal uyarılarına uyabilse insanlar..O kadar bencil bi toplumuz ki..Kendimizi umursamadığımız gibi başkalarına ne olacak die düşünen de yok. Allah akıl fikir empati versin.

Back