wizardd Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2011 243 3 39 24 Temmuz 2014 Konu Sahibi camellia2 #61 izmirde göz altı ışık dolgusunu yapan bir yer varmı . yaptıran var mı bu işlemi yaşım 29 küçüklüğümden beri morluklarım var şimdilerde çöküklüklerde hissediyorum .kapatıcılar bile fayda etmiyor. bu işlemi yaptıran varsa bilgi verin lütfen ya.
izmirde göz altı ışık dolgusunu yapan bir yer varmı . yaptıran var mı bu işlemi yaşım 29 küçüklüğümden beri morluklarım var şimdilerde çöküklüklerde hissediyorum .kapatıcılar bile fayda etmiyor. bu işlemi yaptıran varsa bilgi verin lütfen ya.
FairyDaphne Guru Kayıtlı Üye 12 Kasım 2012 1.570 1.364 13 Nisan 2015 Konu Sahibi camellia2 #62 mustafa karataş'a mı yaptırsam göz altı çöküklerimi kime yaptırsam mezoterapi falan hikaye boşlukları nasıl dolduracağım bilmiyorum.
mustafa karataş'a mı yaptırsam göz altı çöküklerimi kime yaptırsam mezoterapi falan hikaye boşlukları nasıl dolduracağım bilmiyorum.
zumrudu-anka Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 13 1 21 Haziran 2018 Konu Sahibi camellia2 #63 Maritsa .!.: Öncesi ve sonrasına bakar mısınız Genişletmek için tıkla... Ne hikmetse sivilcesi aynı renk duruyor
Maritsa .!.: Öncesi ve sonrasına bakar mısınız Genişletmek için tıkla... Ne hikmetse sivilcesi aynı renk duruyor