benim de morluk var ama kansızlıktan olduğunu söyledi doktor..
tedavi oldum hala morluk var genetik diyo şimdi de..
peynir suyu açıyomuş rengini dedi bide doktor..
Allahım bende aynı durumdayım kapatıcıyla morluk kapansa da çöküklük varve banada kansızlıktan diyorlar 19 yaşındayım daha ama hep çöküktü göz altım morluklarda 13 yaşımdan beri falan var banada kansızlıktan diyorlar bende demir alamaya falan başlıycaktım ne yapsak ki (((
matmazelcim teşekkür ederim dermalojik kremler kullanıyım o zaman yada belki sırf göz altıma lazer uygulatıp rengini açtırırım ama aslında hiç bilmiyorum ne yapcağımı sürekli kapatıcıyla gezilmiyor sana da geçmiş olsun canım umarım yağ pütürcükleri geçer
Light Eyes Ultra olarak geçiyormuş .Ayyyyyy İzmirde var mıdır bunu yapan doktor ?
canım bu nasıl bir uygulamadır bilemiyorum. biraz araştırdım da sanırım türkiyede sadece istanbul'da yapılıyormuş. acaba vaad ettikleri gibi göz altı morluklarına kesin çare oluyor mu? keşke bu uygulamayı yaptıran birisini bulsak da sonuçlarını öğrensek. ben dermaroller ile göz altı morluğu mezoterapisi ve trombosit tedavisi yaptırdım. kırışıklıklarım birazcık geçti ama morluklara zerre etkisi olmadı. dünya kadar para döktüm! light eyes ultra uygulaması yapan ankarada bir yer bulursam bir de bunu denerim artık. hiç bişeyden eksik kalmıyorum ama sonuç hep hüsran oluyor
acaba bu uygulama sadece morlukjlara mı etkili torba ve kırısıklıklara da etkilimi bilginiz var mı?
ben göz mezoterapisini araştırmak için pervin dinçere gittim. oradaki hemşire hanım bana mezoterapinin fayda etmeyeceğini çünkü gözaltlarımda ödem olduğunu söyledi. gözlerimi görseniz 26 yaşındayım daha da küçük gözüküyorum ama bana uyuşturucu mu kullanıyosun diyorlartorbalar morluklar... çok fena. neyse işte bana Light EYES Ultra tavsiye etti. gözaltına iğneyle enjekte dedi ben de korktum. (aklıma hemen seda sayan geldi evlerden ırak) saç mezoterapisi için gittiğim estetik cerrah tek çarenin torbalarımı almak olduğunu söyledi ama ben iğneden bile korkuyorum bırak ameliyatı ( şu işe ağrısız bıçaksız bi çözüm bulacak birine ömür boyu dua edicem. mucize bi krem yok mu