goz mezoterapisi

canım ben 8 seans mezoterapi yaptırdım. 1000tl para ödedim. ama zerre etkisini görmedim. doktora paramı da helal etmiyorum. bilmiyorum belki de benim gittiğim doktorun kullandığı ilaçlar yeterli gelmedi ya da dolandırıcı çıktı. çünkü teli kapatmış ve muayenehanesinden taşınmış. başka arkadaşında seansları daha bitmemişti parasını da peşin vermişti. şimdi kadına ulaşamıyoz kaçtı gitti sanırım.... artık doktorlara da güvenemeyeceksek vay halimize...

canım doktora kızma, bazı ılac bazısında çok etkili oluyor
bazısında sonuc sıfır

retinol krem bende hiçbi değişiklik yapmıyor, bir başkaına sürüyorum ertesi gün yüzü ütülenmiş gibi oluyor
lifting için bir krem aldım, başkasında mucizevi etki gösteren ürün bende zerre etki etmiyor

lovelycim sen gittin mi doktora? eğer henüz gitmediysen ari önce ve sorasını hiç olmazsa cep telinle çekip bizimle paylaşsan canım? bunu yaptıran pek kimse yok sonucu görürdük
sadece göz kısmı yeterli olur resim için
çok teşekkürler

evet canım doğru söylüyorsun belki de benim cildimde bir etkisi olmadı. şanssızlık da hep beni bulur :KK43:

Kesinlikle mezoterapiyi önermiyorum :KK45: gözaltı morluğuna hiçbir faydası yok :KK50: Ayrıca Derma roller tam bir fiyasko,çektiğiniz acıyla kalırsınız.Şu an araştırdığım kadarıyla en etkili yöntem Redensity II Göz Altı Işık Dolgusu

Son düzenleme:
Kesinlikle mezoterapiyi önermiyorum :KK45: gözaltı morluğuna hiçbir faydası yok :KK50: Ayrıca Derma roller tam bir fiyasko,çektiğiniz acıyla kalırsınız.Şu an araştırdığım kadarıyla en etkili yöntem Redensity II Göz Altı Işık Dolgusu

aynen canım ben de sana katılıyorum. peki çevrende göz altı ışık dolgusu yaptıran ve olumlu sonuç alan var mı?

Kızlar yenı fırsatım oldu nete gırmeye .
Isık dolgusunu deneyın hem cokukluk hem de morluk ıcın ıdeal bır uygulama .
Gıdın konusun doktorunuzla ona gore karar verın .

lovely merhaba

işlemi nerde kime yaptırdın? ve fiyatı neydi?

kutudan kaç enjektor cıkıyor? bunları bilelim çünkü bazı dolguda 3 enjektor ilaç çıkar

doktor tek enjektoru tum kutu fıyatına uygulayabilir, böyle şeyler duydum

ilk günler şişkinlik çok mu oluyor? morarma oldu mu iğne izleri nedeniyle?

bir de ben video izledim, bu dolguda doktor üst göz kapagına , gözün iris dediğimiz kısmına denk gelecek şekilde ,far sürdüğümüz eyeliner çektigimiz kapaga da dolgu enjekte etti

buna çok sasırdım
bu bölgeye enjeksiyon ilk kez gördüm; size de yaptılar mı? bu bölgeye yapılan enjeksiyonun amacı neymiş?

TEOSYAL Redensity [ II ] Göz altı Işık Dolgusu - Teosyal - Ürün (Sub Detay) - SEL-TEK
Arkadaslar bu yöntem geçici bi etki saglıyo faydalı olup olmadıgı hakkında bi bilgim yok ama fayda sagladıgında 1,5 ila 2 yıl arası yeniden tekrarlatmak gerekiyo.Bu tarz gecici tedavilerin dısında çökük ve morluklar için kalıcı bi yöntem öneren biri var mı acaba ?

bir yila yakin zaman once bilgi istemistim hala saglikli bilgi yok :KK53:
eninde sonunda yaptircam bunu kurban edip kendimi

X