- 13 Ocak 2010
- 817
- 2
Ay yaptıralım bunu yaaaaa .
[video=youtube;yTGJZMHDv_A]http://www.youtube.com/watch?v=yTGJZMHDv_A[/video]
mezoterapi ve trombosit tedavisi dermoroller yapılarak hepsi birden 8 senans oldu ve 1000 tl ödedim. ama sonuç alamadım malesef...
göz altı ışık dolgusu light eyes ultra ile aynı işlem değil dimi?
kızlar bu ürün Türkiye’de Seltek İlaç tarafından temsil edilen ve 90’dan fazla ülkede ürünleriyle pazar lideri olan Teoxane Laboratuvarlarında geliştirilmiş.
Seltek firmasının web sitesinde ilaç hakkında çok daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. linki kopyalıyorum:
TEOSYAL Redensity [ II ] Göz altı Işık Dolgusu - Teosyal - Ürün (Sub Detay) - SEL-TEK
web sitesinde incelediğim Redensity 2 broşürü üzerinde bulunan resimleri kaydettim sizinle de paylaşmak istiyorum :)
Işık dolgusu ile light eyes aynı şeyler değil .
Işık dolgusu daha çok yeni ve çok fazla estetisyen bilmiyor .
Ben Selteke telf açtım almak için ,ne yazık kı olumsuz cevap verdiler .sadece doktora,estetisyenlere satıyorlarmış .
Lighteyes içinde bir güzellik merkezi seans başına 200 tl dedi :/ ayda 4 kez yapılıyormuş ,sonrada 2 ayda 1 ! yuh diyorum .
MATMAZELL;
Ben 2 senedir gözaltı morlukları için lazer tedavisi görüyorum az da olsa etkisini gördüm ancak son 7-8 seansdır etki etmiyormuş gibime geliyor.doktorumun asistanı ile konuştum mezoterapi ve dermaroller işlemlerinin etki edip etmemesi konusunda 1 ay sonra randevum var doktorumla konuşacak ona göre o işlemlere başlayacağız.Ancak senin yazdıklarını gördüm etkisi olmadığını yazmışsın şu anda tüm ümitlerim suya düştühiç mi etkisi olmadı gerçekten?
canım ben 8 seans mezoterapi yaptırdım. 1000tl para ödedim. ama zerre etkisini görmedim. doktora paramı da helal etmiyorum. bilmiyorum belki de benim gittiğim doktorun kullandığı ilaçlar yeterli gelmedi ya da dolandırıcı çıktı. çünkü teli kapatmış ve muayenehanesinden taşınmış. başka arkadaşında seansları daha bitmemişti parasını da peşin vermişti. şimdi kadına ulaşamıyoz kaçtı gitti sanırım.... artık doktorlara da güvenemeyeceksek vay halimize...
canım ben de seltek firmasına mail attım. ankarada Hakan Erbil adlı doktorun bu işlemi yani göz altıışık dolgusunu yaptığını yazmışlar ve iletişim nosunu vermişlerdi. ben de önce arayıp sekreterle konuştum seansı 500 tl dedi. genelde tek seans yeterli oluyormuş ama bazen doktor gerekli görürse iki seans da olabiliyormuş. sonra doktora mail attım fotomu istedi gönderdim. özel bir muayene hanesi varmış ve muayene ücretsiz oluyormuş. bu uygulamanın ücretini ve kaç seans olacağını bizzat yanına giderek belirleyeceğini söyledi. ve sonuç olarak da kesinlikle %100 morlukların kaybolur diyemem dedi. benim göz altım aşırı çökük ve mor çünkü.ama ben de fırsat bulup da bir gidemedim. zaten bir anda 500 tl verecek maddi gücüm de yok. erteledim yani. bol bol kapatıcı sürüyorum naapim..
canım ben de seltek firmasına mail attım. ankarada Hakan Erbil adlı doktorun bu işlemi yani göz altıışık dolgusunu yaptığını yazmışlar ve iletişim nosunu vermişlerdi. ben de önce arayıp sekreterle konuştum seansı 500 tl dedi. genelde tek seans yeterli oluyormuş ama bazen doktor gerekli görürse iki seans da olabiliyormuş. sonra doktora mail attım fotomu istedi gönderdim. özel bir muayene hanesi varmış ve muayene ücretsiz oluyormuş. bu uygulamanın ücretini ve kaç seans olacağını bizzat yanına giderek belirleyeceğini söyledi. ve sonuç olarak da kesinlikle %100 morlukların kaybolur diyemem dedi. benim göz altım aşırı çökük ve mor çünkü.ama ben de fırsat bulup da bir gidemedim. zaten bir anda 500 tl verecek maddi gücüm de yok. erteledim yani. bol bol kapatıcı sürüyorum naapim..
Çok üzüldüm gerçektenne biçim doktorlar var ya sonuçta sağlığımız söz konusu! ben doktorumdan memnunum ancak vaat ettikleri gibi bir sonuç alamadım malesef...bu morlukların çözümü yok bence ümidimi kestim artık
İyi yapmışsın hayatım .Ne yazık ki ben İzmirde ışık dolgusu yaptıracağım bir yer bulamadım
500 tl bana çok uygun geldi .Ben de bir seans yeterli olur diye düşünüyorum .Belki morlukların azalmaz ama çöküklük baya hafifler .
Keşke ankarada olsaydım ,kesin yaptırırdım
doğru söylüyorsun canım aslında 500 tl çok da bişey değil ama yeter ki sonuçtan emin olalım. yine boş yere gereksiz masrafa girmek istemiyorum. bir kere dilim yandı! ama sen çok kararlıysan gel ankaraya canım nolcak ameliyat değil bişey değil... işlemden sonra geri dönersin. hatta Ankarayı hiç bilmiyorsan istersen ben de seninle ilgilenebilirim. daha önce burun estetiği olmuştum buradan arkadaşlar sağolsunlar bana çok yardımcı olmuşlardı. buluşup hastane gezmiştik. ben de yardımcı olmak isterim tabi kesinlikle iyi niyetle. malum sanal ortam insan çekiniyor haklı olarak...
Hayatım ne kadar düşünceli naif bi insansın .
Ben uzun çabalarım sonunda buldum bir yer sonunda .
Girecegimiz hafta cumartesiye randv aldım hatta .
Sana doktor 500 tek seans için mi vermişti .Tek tüp mı yoksa iki tüp mü ?
Umarım memnun kalırım canım ya ,derdimize derman olur bu ışık dolgusu .
teşekkür ediyorum canım iltifatın için :) bana doktor ücret söylememişti doktorun muayenehanesini aramıştım sekreter kız 500TL olduğunu söyledi. ama tek tüp mü onu bilemiyorum. aslında fırsatım olursa doktorun yanına bir gitmeyi düşünüyorum. belki taksit imkanı tanırsa düşünebilirim. senin için de çok sevindim. şu bizim bahsettiğimiz seltek firmasının “Redensity II Göz altı Işık Dolgusu” işlemini yaptıracaksın dimi? hadi bakalım inşallah sonuçtan memnun kalırsın. sen fiyat aldın mı ve kaç seans olur dediler?
Evet hayatım ben de senin gibi seltek firmasını aradım oraya yönlendirdi .
İnş memnun kalırım .Benim yaptırmamı bekle istersen ,sen de ona göre yaptırırsın .
Cumartesi gittiğimde konuşacağım fiyat ve seansını :) inanılmaz heyecanlıyım canım ya .
Eğer çok fiyat verirlerse ,arkadaşıma doktoru 500 tl demiş diyeceğim :)
iyi bakalım canım ya çok sevindim senin adına. inşallah istediğin gibi olur her şey. ben de heyecanlandım şimdi :) cumartesi gideceğim demişsin 18'i geçti 25 mayıs cumartesi gideceksin herhalde değil mi? fiyat konusunda tabi ki 500 TL denildiğini söyleyebilirsin ancak ben doktordan fiyat alamadım ısrarla söylemedi gelince konuşalım dedi. ben de muayene hanesini arayıp sekreteriyle konuştuğumda fiyatı ona sormuştum o da 500 TL demişti. inşallah sana çok daha uygun derler :) haberlerini bekliyorum canım gelişmeleri buraya yazarsan çok sevineceğim canım teşekkür ediyorum ayrıca :)
Yeni gördüm yazdığınu tatlım .
Yarına gittiğimde fiyat ve deyatlarını konuşacağız .
İnş işe yarayan bir şey olur da sen de yaptırırsın tatlım .
Sana haber vereceğim sonuçlarını :)