goz mezoterapisi

kızlar dün haberleri izlerken göz altı morlukları için Göz altı ışık dolgusu diye bir uygulamadan bahsedildiğini gördüm. “Redensity II Göz altı Işık Dolgusu”nu Türk doktorlarına tanıtmak üzere İstanbul’a gelen ünlü Fransız Plastik Cerrah Dr. Patrick Trevidic, gözaltı şişliklerine ve morluklarına çözüm sunan “Redensity II”yi devrimsel bir ürün olarak nitelendirerek, ürün ve gözaltı sorunları hakkında bilgi verdi. konu ile ilgili video için linki tıklayabilirsiniz:
Göz altı ışık dolgusu haberi - Kanaltürk Haber

haberin detaylarını kopyalıyorum:

Gözaltı torbalarının nedeni nedir?
Trevidic, her iki kişiden birinin yaşadığı gözaltı torbalanması ve morluğunun nedeninin genetik olduğunu belirten Dr. Trevidic; alerjik reaksiyonlar, alkollü içecekler, yatış pozisyonu (karnınızın üzerine yatmak gibi) veya uyku düzensizliklerinin, bu durumu arttırıcı unsurlar olduğuna dikkat çekti.

Gözaltı torbası nasıl oluşur?
Trevidic “Göz bölgemiz her yöne kolayca gidebilen özel bir yağla çevrilidir ve bu yağ olan bölge “septum” adı verilen doğal bir bariyer sayesinde konumunu muhafaza edebilmektedir. Septum, genetik nedenlerle ve yaşa bağlı bir artışla, yağ torbası tarafından ileri doğru itilir. Yaşımız ilerledikçe yüzümüzün kemik yapısı inceldiğinden, kemik de doğal olarak bu durumda geriye doğru hareket eder. Bunun sonucunda da göz bölgemizin altında boşluk ve gölgeler oluşur" dedi.

Gözaltı torbaları ve gözaltındaki gölgeler nasıl tedavi edilir?
Bugüne kadar tek işlemle tüm bu sorunları kapsayabilecek bir çözüm bulunamamıştı. Ancak, Redensity II göz altı şişlik ve morluk problemi çözümüne tek seferde yardımcı olan ilk ve tek dolgu ürünü olma özelliğine sahip. Redensity II'nin içeriğinde, cildin yapı taşlarından hyalüronik asit, cildi yeniden yapılandırma kompleksi, 8 amino asit, 3 antioksidan, mineral ve vitaminler ile hasta konforu için lidokain bulunmaktadır.

Ürünün içeriğinde bulunan hyalüronik asit nedir?
Hyalüronik asit vücudumuzda doğal olarak bulunmakta ve derin tabakalarında su tutarak cildimizin hidrasyonunu iyi bir düzeye getirmeye hizmet etmektedir. Bu güçlü nemlendirici ajan, yaş almayla birlikte azalmaya başlar. Bu nedenle, cilt kurur, zayıflar ve birinci kırışıklıklar ortaya çıkar. Redensity II işte bu zamanla azalan hyalüronik asiti ciltte geri verir. Ayrıca çalıştığı bölge, giderdiği problemler ve uzun süre kalıcılığı ile de farklılık yaratmaktadır Teosyal ürünleri tamamen doğal olup insan vücudunda bulunan bir bakteriden elde edilmektedir. Yani insan vücuduna tam uyumludur. Bu da “Redensity II” yi diğer tüm piyasada bulunan dolgu maddelerinden ayırmaktadır” dedi.

Bu kalıcı bir tedavi midir? Uygulamanın yan etkileri nelerdir?
Dr. Trevidic, kalıcılığı 1 ile 3 yıl arasında değişen “Redensity II”nin etkisi kaybolduğundan tekrarlanabileceğini, Teoxane Laboratuvarı tarafından yapılan klinik araştırmalarında 600.000 üzerinde enjeksiyon uygulandığını, sadece 15.000 uygulamada 1 kişide hafif kızarıklık ve morarma görüldüğünü ancak bu durumun 72 saat sonra kaybolduğu bilgisini verdi.

gerçi daha çok yeni ama siz bu uygulama hakkında bir şeyler duydunuz mu? acaba kaça mal olur??? ilk yaptıranlar arasında ben de olmak isterdim :KK52:

Son düzenleme:
kızlar bu ürün Türkiye’de Seltek İlaç tarafından temsil edilen ve 90’dan fazla ülkede ürünleriyle pazar lideri olan Teoxane Laboratuvarlarında geliştirilmiş.

Seltek firmasının web sitesinde ilaç hakkında çok daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. linki kopyalıyorum:
TEOSYAL Redensity [ II ] Göz altı Işık Dolgusu - Teosyal - Ürün (Sub Detay) - SEL-TEK

web sitesinde incelediğim Redensity 2 broşürü üzerinde bulunan resimleri kaydettim sizinle de paylaşmak istiyorum :)

Eklentiler

• $broþür.jpg
    $broþür.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 2.862
  • $redensity2.jpg
    $redensity2.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 353
Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
Ben de dun bu islemi nette gordum ve cok ilgimi cekti...
33 yasimdayim, goz alttlarim hafif mor ve cokuk...
Bu islem tam bana gore sanirim:)
Botox ve normal dolgu nasil igreti duruyor, nasil anormal bir goruntu veriyor ama bu cok dogal...
Yasadigim ulkede guvenilir bir yer ariyorum yaptirmak için...
Ogrendigim kadariyla 150€ ile 300€ arasiymis bir seansi...

Lutfen yaptiran varsa bilgi verebilir mi?
Ankara'da yaptiran var mi?
Olmazsa Turkiye'de yaptirayim...

mezoterapi ve trombosit tedavisi dermoroller yapılarak hepsi birden 8 senans oldu ve 1000 tl ödedim. ama sonuç alamadım malesef...

MATMAZELL;

Ben 2 senedir gözaltı morlukları için lazer tedavisi görüyorum az da olsa etkisini gördüm ancak son 7-8 seansdır etki etmiyormuş gibime geliyor.doktorumun asistanı ile konuştum mezoterapi ve dermaroller işlemlerinin etki edip etmemesi konusunda 1 ay sonra randevum var doktorumla konuşacak ona göre o işlemlere başlayacağız.Ancak senin yazdıklarını gördüm etkisi olmadığını yazmışsın şu anda tüm ümitlerim suya düştü :KK43: hiç mi etkisi olmadı gerçekten?

Sanirim bu yontem henuz cok duyulmadi ve taninmiyor...
Hala bilgiye ve destege ihtiyacim var :KK9:
Yaptiran, yaptirani taniyan, yapilan yerlerden haberdar olan
arkadaslar bilgilerinizi bekliyorum :KK3:
Bakin bir gun yaptirirsam denyimimi ve sonucu paylasmam ha :KK1:

göz altı ışık dolgusu light eyes ultra ile aynı işlem değil dimi?

kızlar bu ürün Türkiye’de Seltek İlaç tarafından temsil edilen ve 90’dan fazla ülkede ürünleriyle pazar lideri olan Teoxane Laboratuvarlarında geliştirilmiş.

Seltek firmasının web sitesinde ilaç hakkında çok daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. linki kopyalıyorum:
TEOSYAL Redensity [ II ] Göz altı Işık Dolgusu - Teosyal - Ürün (Sub Detay) - SEL-TEK

web sitesinde incelediğim Redensity 2 broşürü üzerinde bulunan resimleri kaydettim sizinle de paylaşmak istiyorum :)

Işık dolgusu ile light eyes aynı şeyler değil .

Işık dolgusu daha çok yeni ve çok fazla estetisyen bilmiyor .
Ben Selteke telf açtım almak için ,ne yazık kı olumsuz cevap verdiler .sadece doktora,estetisyenlere satıyorlarmış .

Lighteyes içinde bir güzellik merkezi seans başına 200 tl dedi :/ ayda 4 kez yapılıyormuş ,sonrada 2 ayda 1 ! yuh diyorum .

Son düzenleme:
Işık dolgusu ile light eyes aynı şeyler değil .

Işık dolgusu daha çok yeni ve çok fazla estetisyen bilmiyor .
Ben Selteke telf açtım almak için ,ne yazık kı olumsuz cevap verdiler .sadece doktora,estetisyenlere satıyorlarmış .

Lighteyes içinde bir güzellik merkezi seans başına 200 tl dedi :/ ayda 4 kez yapılıyormuş ,sonrada 2 ayda 1 ! yuh diyorum .

canım ben de seltek firmasına mail attım. ankarada Hakan Erbil adlı doktorun bu işlemi yani göz altıışık dolgusunu yaptığını yazmışlar ve iletişim nosunu vermişlerdi. ben de önce arayıp sekreterle konuştum seansı 500 tl dedi. genelde tek seans yeterli oluyormuş ama bazen doktor gerekli görürse iki seans da olabiliyormuş. sonra doktora mail attım fotomu istedi gönderdim. özel bir muayene hanesi varmış ve muayene ücretsiz oluyormuş. bu uygulamanın ücretini ve kaç seans olacağını bizzat yanına giderek belirleyeceğini söyledi. ve sonuç olarak da kesinlikle %100 morlukların kaybolur diyemem dedi. benim göz altım aşırı çökük ve mor çünkü. :KK43: ama ben de fırsat bulup da bir gidemedim. zaten bir anda 500 tl verecek maddi gücüm de yok. erteledim yani. bol bol kapatıcı sürüyorum naapim..

MATMAZELL;

Ben 2 senedir gözaltı morlukları için lazer tedavisi görüyorum az da olsa etkisini gördüm ancak son 7-8 seansdır etki etmiyormuş gibime geliyor.doktorumun asistanı ile konuştum mezoterapi ve dermaroller işlemlerinin etki edip etmemesi konusunda 1 ay sonra randevum var doktorumla konuşacak ona göre o işlemlere başlayacağız.Ancak senin yazdıklarını gördüm etkisi olmadığını yazmışsın şu anda tüm ümitlerim suya düştü :KK43: hiç mi etkisi olmadı gerçekten?

canım ben 8 seans mezoterapi yaptırdım. 1000tl para ödedim. ama zerre etkisini görmedim. doktora paramı da helal etmiyorum. bilmiyorum belki de benim gittiğim doktorun kullandığı ilaçlar yeterli gelmedi ya da dolandırıcı çıktı. çünkü teli kapatmış ve muayenehanesinden taşınmış. başka arkadaşında seansları daha bitmemişti parasını da peşin vermişti. şimdi kadına ulaşamıyoz kaçtı gitti sanırım.... artık doktorlara da güvenemeyeceksek vay halimize...

canım ben 8 seans mezoterapi yaptırdım. 1000tl para ödedim. ama zerre etkisini görmedim. doktora paramı da helal etmiyorum. bilmiyorum belki de benim gittiğim doktorun kullandığı ilaçlar yeterli gelmedi ya da dolandırıcı çıktı. çünkü teli kapatmış ve muayenehanesinden taşınmış. başka arkadaşında seansları daha bitmemişti parasını da peşin vermişti. şimdi kadına ulaşamıyoz kaçtı gitti sanırım.... artık doktorlara da güvenemeyeceksek vay halimize...

Çok üzüldüm gerçekten :KK43: ne biçim doktorlar var ya sonuçta sağlığımız söz konusu! ben doktorumdan memnunum ancak vaat ettikleri gibi bir sonuç alamadım malesef...bu morlukların çözümü yok bence ümidimi kestim artık :KK43:

canım ben de seltek firmasına mail attım. ankarada Hakan Erbil adlı doktorun bu işlemi yani göz altıışık dolgusunu yaptığını yazmışlar ve iletişim nosunu vermişlerdi. ben de önce arayıp sekreterle konuştum seansı 500 tl dedi. genelde tek seans yeterli oluyormuş ama bazen doktor gerekli görürse iki seans da olabiliyormuş. sonra doktora mail attım fotomu istedi gönderdim. özel bir muayene hanesi varmış ve muayene ücretsiz oluyormuş. bu uygulamanın ücretini ve kaç seans olacağını bizzat yanına giderek belirleyeceğini söyledi. ve sonuç olarak da kesinlikle %100 morlukların kaybolur diyemem dedi. benim göz altım aşırı çökük ve mor çünkü. :KK43: ama ben de fırsat bulup da bir gidemedim. zaten bir anda 500 tl verecek maddi gücüm de yok. erteledim yani. bol bol kapatıcı sürüyorum naapim..

%100 geçecek garantisini hiçbir yöntemde vermiyorlar malesef cnm :KK43: lazere 750 tl para ödedim istediğim sonucu alamadım bu yönteme de garanti verilmedikçe 500 tl verecek durumum kalmadı artık :KK43: keşke yaptıran birileri olsa da biz de ona göre cesaret edebilsek...

İyi yapmışsın hayatım .Ne yazık ki ben İzmirde ışık dolgusu yaptıracağım bir yer bulamadım :KK43:

500 tl bana çok uygun geldi .Ben de bir seans yeterli olur diye düşünüyorum .Belki morlukların azalmaz ama çöküklük baya hafifler .
Keşke ankarada olsaydım ,kesin yaptırırdım :KK43:

Son düzenleme:
Çok üzüldüm gerçekten :KK43: ne biçim doktorlar var ya sonuçta sağlığımız söz konusu! ben doktorumdan memnunum ancak vaat ettikleri gibi bir sonuç alamadım malesef...bu morlukların çözümü yok bence ümidimi kestim artık :KK43:

canım valla ben de doktorumdan çok memnundum. nasıl kibar tatlı dilli ve acayip ilgili bir hanımdı. mezoterapinin haricinde kolumdan kan alarak trombosit uygulaması bile yapmıştı bana. ama dediğim gibi sonuç fos çıktı. ve o kadar da emin konuşuyordu ki kesinlikle geçecek hiç merak etme sen hatta şimdiden bütün kapatıcıları çöpe at felan diyordu. neymiş sonuç hemen belli olmuyormuş 3- 6 ay sonra sonuç alıyormuşuz gibi gibi laflarla salladı durdu yani. valla 6 ay geçti ama uygulama yapmadan önceki halimden hiç farkım yok. boşuna o kadar acıyı çektim. bir ton iğne yedim yüzüme yanaklarıma kanlar içinde kaldım. iki gün kıp kırmızı dolaştım. milletin şaşkın bakışlarına maruz kaldım! ne çektim ben yaaa offf :KK43:

İyi yapmışsın hayatım .Ne yazık ki ben İzmirde ışık dolgusu yaptıracağım bir yer bulamadım :KK43:

500 tl bana çok uygun geldi .Ben de bir seans yeterli olur diye düşünüyorum .Belki morlukların azalmaz ama çöküklük baya hafifler .
Keşke ankarada olsaydım ,kesin yaptırırdım :KK43:

doğru söylüyorsun canım aslında 500 tl çok da bişey değil ama yeter ki sonuçtan emin olalım. yine boş yere gereksiz masrafa girmek istemiyorum. bir kere dilim yandı! ama sen çok kararlıysan gel ankaraya canım nolcak ameliyat değil bişey değil... işlemden sonra geri dönersin. hatta Ankarayı hiç bilmiyorsan istersen ben de seninle ilgilenebilirim. daha önce burun estetiği olmuştum buradan arkadaşlar sağolsunlar bana çok yardımcı olmuşlardı. buluşup hastane gezmiştik. ben de yardımcı olmak isterim tabi kesinlikle iyi niyetle. malum sanal ortam insan çekiniyor haklı olarak...

doğru söylüyorsun canım aslında 500 tl çok da bişey değil ama yeter ki sonuçtan emin olalım. yine boş yere gereksiz masrafa girmek istemiyorum. bir kere dilim yandı! ama sen çok kararlıysan gel ankaraya canım nolcak ameliyat değil bişey değil... işlemden sonra geri dönersin. hatta Ankarayı hiç bilmiyorsan istersen ben de seninle ilgilenebilirim. daha önce burun estetiği olmuştum buradan arkadaşlar sağolsunlar bana çok yardımcı olmuşlardı. buluşup hastane gezmiştik. ben de yardımcı olmak isterim tabi kesinlikle iyi niyetle. malum sanal ortam insan çekiniyor haklı olarak...

Hayatım ne kadar düşünceli naif bi insansın .
Ben uzun çabalarım sonunda buldum bir yer sonunda .
Girecegimiz hafta cumartesiye randv aldım hatta .

Sana doktor 500 tek seans için mi vermişti .Tek tüp mı yoksa iki tüp mü ?

Umarım memnun kalırım canım ya ,derdimize derman olur bu ışık dolgusu .

Hayatım ne kadar düşünceli naif bi insansın .
Ben uzun çabalarım sonunda buldum bir yer sonunda .
Girecegimiz hafta cumartesiye randv aldım hatta .

Sana doktor 500 tek seans için mi vermişti .Tek tüp mı yoksa iki tüp mü ?

Umarım memnun kalırım canım ya ,derdimize derman olur bu ışık dolgusu .

teşekkür ediyorum canım iltifatın için :) bana doktor ücret söylememişti doktorun muayenehanesini aramıştım sekreter kız 500TL olduğunu söyledi. ama tek tüp mü onu bilemiyorum. aslında fırsatım olursa doktorun yanına bir gitmeyi düşünüyorum. belki taksit imkanı tanırsa düşünebilirim. senin için de çok sevindim. şu bizim bahsettiğimiz seltek firmasının “Redensity II Göz altı Işık Dolgusu” işlemini yaptıracaksın dimi? hadi bakalım inşallah sonuçtan memnun kalırsın. sen fiyat aldın mı ve kaç seans olur dediler?

teşekkür ediyorum canım iltifatın için :) bana doktor ücret söylememişti doktorun muayenehanesini aramıştım sekreter kız 500TL olduğunu söyledi. ama tek tüp mü onu bilemiyorum. aslında fırsatım olursa doktorun yanına bir gitmeyi düşünüyorum. belki taksit imkanı tanırsa düşünebilirim. senin için de çok sevindim. şu bizim bahsettiğimiz seltek firmasının “Redensity II Göz altı Işık Dolgusu” işlemini yaptıracaksın dimi? hadi bakalım inşallah sonuçtan memnun kalırsın. sen fiyat aldın mı ve kaç seans olur dediler?

Evet hayatım ben de senin gibi seltek firmasını aradım oraya yönlendirdi .
İnş memnun kalırım .Benim yaptırmamı bekle istersen ,sen de ona göre yaptırırsın .

Cumartesi gittiğimde konuşacağım fiyat ve seansını :) inanılmaz heyecanlıyım canım ya .
Eğer çok fiyat verirlerse ,arkadaşıma doktoru 500 tl demiş diyeceğim :)

Evet hayatım ben de senin gibi seltek firmasını aradım oraya yönlendirdi .
İnş memnun kalırım .Benim yaptırmamı bekle istersen ,sen de ona göre yaptırırsın .

Cumartesi gittiğimde konuşacağım fiyat ve seansını :) inanılmaz heyecanlıyım canım ya .
Eğer çok fiyat verirlerse ,arkadaşıma doktoru 500 tl demiş diyeceğim :)

iyi bakalım canım ya çok sevindim senin adına. inşallah istediğin gibi olur her şey. ben de heyecanlandım şimdi :) cumartesi gideceğim demişsin 18'i geçti 25 mayıs cumartesi gideceksin herhalde değil mi? fiyat konusunda tabi ki 500 TL denildiğini söyleyebilirsin ancak ben doktordan fiyat alamadım ısrarla söylemedi gelince konuşalım dedi. ben de muayene hanesini arayıp sekreteriyle konuştuğumda fiyatı ona sormuştum o da 500 TL demişti. inşallah sana çok daha uygun derler :) haberlerini bekliyorum canım gelişmeleri buraya yazarsan çok sevineceğim canım teşekkür ediyorum ayrıca :)

iyi bakalım canım ya çok sevindim senin adına. inşallah istediğin gibi olur her şey. ben de heyecanlandım şimdi :) cumartesi gideceğim demişsin 18'i geçti 25 mayıs cumartesi gideceksin herhalde değil mi? fiyat konusunda tabi ki 500 TL denildiğini söyleyebilirsin ancak ben doktordan fiyat alamadım ısrarla söylemedi gelince konuşalım dedi. ben de muayene hanesini arayıp sekreteriyle konuştuğumda fiyatı ona sormuştum o da 500 TL demişti. inşallah sana çok daha uygun derler :) haberlerini bekliyorum canım gelişmeleri buraya yazarsan çok sevineceğim canım teşekkür ediyorum ayrıca :)

Yeni gördüm yazdığınu tatlım .

Yarına gittiğimde fiyat ve deyatlarını konuşacağız .
İnş işe yarayan bir şey olur da sen de yaptırırsın tatlım .
Sana haber vereceğim sonuçlarını :)

X