Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen , katılanlar birbirini anlar zaten kolay değil o fotoğraf çekimi:)haklısın ama bir çok resimden eleme yapılmıştır kesin.kendi adıma bir sağa baktım bir sola bir aşağı bir yukarı biraz kameraya bir baktım resimlerde şaşı şaşı bakmaya başlamışım :) seçtim bir resim yolladım sorsan ki içine sindimi? hayır ama tam sınav dönemi anca bu kadar.yine hak eden kazansın bol eğlenceler :))
Aynen , katılanlar birbirini anlar zaten kolay değil o fotoğraf çekimi:)
Mune senin profil fotografin beni korkutuyo ya. Bi de yazin kalin simsiyah. Aniden yorumlarda seni gorunce eyvah noldu ki mune yazmis diye geciyo icimden. Sonra iyi dileklerini gorunce oh cekiyorum sanki icimden. Bilincaltima yerlesmissin.Yeni yarışma hayırlı olsun, katılan herkese başarılar dilerim, fotoğraflara göz attım ama oy vermeden teker teker inceleyip öyle karar vermek istiyorum, tekrar başarılar dilerim hepinize
Ben birine çektirdim de noldumakyaj yapmak keyifli de resimleri seçmek hazırlamak apayrı bişi yaa, aslında birini bulup çektirmek lazımmış
Ben birine çektirdim de noldu
ben makyajımı yaptım fotolarımı çekindim pcde kırparken ablam gördü bununla mı yarışmaya katılacaksın dedi.bir sonra ki yarışmayı bekliyorum (fantastic :) )
Birde profilimdeki cımbızları görseniz Neyse konuyu dağıtmayayımMune senin profil fotografin beni korkutuyo ya. Bi de yazin kalin simsiyah. Aniden yorumlarda seni gorunce eyvah noldu ki mune yazmis diye geciyo icimden. Sonra iyi dileklerini gorunce oh cekiyorum sanki icimden. Bilincaltima yerlesmissin.
Kizlarrr katilan herkese basarilar bu defa ben katilamadim ahh ahh bu tasinmak cok yordu beni bari bi girip oy wereyim dedim gecen yarismacinin 1.si olarak :) bir dahaki yarismaya yetisirim insallah :) bazi makyajlar yine cok hafif olmus gelin makyajina gore ben 6 numarayi begendim daha ozenli geldi bana oyum 6 numaraya
Ben de eşimin yanında yaptım, makyajı yaparken de tip tip baktı bana:) Sonra baktı çekemiyorum kendisi el attıhadi yaa ben başkasına çektiremezdim açıkcası, normal şartlarda hiç bukadar çok makyaj yapmam tepkilerinden çekindimnormalde bir rimel bir kalemdir
Kizlarrr katilan herkese basarilar bu defa ben katilamadim ahh ahh bu tasinmak cok yordu beni bari bi girip oy wereyim dedim gecen yarismacinin 1.si olarak :) bir dahaki yarismaya yetisirim insallah :) bazi makyajlar yine cok hafif olmus gelin makyajina gore ben 6 numarayi begendim daha ozenli geldi bana oyum 6 numaraya
Cnmmm cok saol yaaa ama gercekten 2 kisiyi begendin onlar guzel yapmis ben katilsam cok farkli bisey dusunuyodum walla kismett bi dahakine tabi konsepte goretatlım sen katılsaydın hiçbirimizin şansı yoktu
Ben de fantastik bekliyorum diğer türlü yapılan makyajlar belli olmuyorben makyajımı yaptım fotolarımı çekindim pcde kırparken ablam gördü bununla mı yarışmaya katılacaksın dedi.bir sonra ki yarışmayı bekliyorum (fantastic :) )
Yok tatlim ben tasiniyorum suan ew bomba dusmus gibi ondan katilamadim artik bir dahakine ama ben 6 numaranin kim oldugunu tahmin ettim bir onceki yarismadada wardi belli etmiyim bariAaa ben 6 numarayi sen saniyordum. Yine bu kazanacak diyodum hatta. Benziyo ama sana