• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Göz makyajı yarışması oylaması ( Gelin makyajı )

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Göz makyajı yarışması oylaması ( gelin makyajı )

• Ankete Katılan
    516
  • Anket Kapalı .
haklısın ama bir çok resimden eleme yapılmıştır kesin.kendi adıma bir sağa baktım bir sola bir aşağı bir yukarı biraz kameraya bir baktım resimlerde şaşı şaşı bakmaya başlamışım :) seçtim bir resim yolladım sorsan ki içine sindimi? hayır ama tam sınav dönemi anca bu kadar.yine hak eden kazansın bol eğlenceler :))
Aynen , katılanlar birbirini anlar zaten kolay değil o fotoğraf çekimi:)

Yeni yarışma hayırlı olsun, katılan herkese başarılar dilerim, fotoğraflara göz attım ama oy vermeden teker teker inceleyip öyle karar vermek istiyorum, tekrar başarılar dilerim hepinize:KK66:
Mune senin profil fotografin beni korkutuyo ya. Bi de yazin kalin simsiyah. Aniden yorumlarda seni gorunce :KK17: eyvah noldu ki mune yazmis diye geciyo icimden. Sonra iyi dileklerini gorunce oh cekiyorum sanki icimden. Bilincaltima yerlesmissin.

Ben birine çektirdim de noldu:KK12:

hadi yaa:KK48: ben başkasına çektiremezdim açıkcası, normal şartlarda hiç bukadar çok makyaj yapmam tepkilerinden çekindim:KK70:normalde bir rimel bir kalemdir:KK22:

ben makyajımı yaptım fotolarımı çekindim pcde kırparken ablam gördü bununla mı yarışmaya katılacaksın dedi.bir sonra ki yarışmayı bekliyorum (fantastic :) )

Kizlar esime de gosterdim simdi, 3 numarayi begendi. Sadece o gelin komsepti yaratmis diyo. Digerlerinde hic gelin havasi yok dedi. Zaten hic zevklerimiz uymaz onunla

Oyumu 6 numaralı makyaja verdim aslında gelin makyajında sade severim bu biraz renkli ama sevdim :)

ben makyajımı yaptım fotolarımı çekindim pcde kırparken ablam gördü bununla mı yarışmaya katılacaksın dedi.bir sonra ki yarışmayı bekliyorum (fantastic :) )

ablan beğenmediği için mi yoksa uygun görmediği için mi öyle dedi canım..

Mune senin profil fotografin beni korkutuyo ya. Bi de yazin kalin simsiyah. Aniden yorumlarda seni gorunce :KK17: eyvah noldu ki mune yazmis diye geciyo icimden. Sonra iyi dileklerini gorunce oh cekiyorum sanki icimden. Bilincaltima yerlesmissin.
Birde profilimdeki cımbızları görseniz:-) Neyse konuyu dağıtmayayım:KK66:

Kizlarrr katilan herkese basarilar bu defa ben katilamadim ahh ahh bu tasinmak cok yordu beni bari bi girip oy wereyim dedim gecen yarismacinin 1.si olarak :) bir dahaki yarismaya yetisirim insallah :) bazi makyajlar yine cok hafif olmus gelin makyajina gore ben 6 numarayi begendim daha ozenli geldi bana oyum 6 numaraya

Kizlarrr katilan herkese basarilar bu defa ben katilamadim ahh ahh bu tasinmak cok yordu beni bari bi girip oy wereyim dedim gecen yarismacinin 1.si olarak :) bir dahaki yarismaya yetisirim insallah :) bazi makyajlar yine cok hafif olmus gelin makyajina gore ben 6 numarayi begendim daha ozenli geldi bana oyum 6 numaraya

tatlım sen katılsaydın hiçbirimizin şansı yoktu:KK70:

hadi yaa:KK48: ben başkasına çektiremezdim açıkcası, normal şartlarda hiç bukadar çok makyaj yapmam tepkilerinden çekindim:KK70:normalde bir rimel bir kalemdir:KK22:
Ben de eşimin yanında yaptım, makyajı yaparken de tip tip baktı bana:) Sonra baktı çekemiyorum kendisi el attı :D

Aaa ben 6 numarayi sen saniyordum. Yine bu kazanacak diyodum hatta. Benziyo ama sana

Ben de fantastik bekliyorum diğer türlü yapılan makyajlar belli olmuyor

gelin makyajı sadece gözde gösterilmeye uygun değil diye birde beğenmedi.daha iyilerini yapıyorsun renkler belli olmamış dedi.
.................................
hani nerede sürdüğüm o renkler
hani görünmüyor efektler
karanlıkta çekilse öcü gibi
aydınlıkta çekilse böcü gibi
karar vermesi 1 hafta
yapması 10 dakika
çekilmez ki çekim yapma çilesi
emeğimize sizden oy vermesi
.....................................

Back