Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha ben de burada görüp tanıdın zannettim:)Aaaa canim ben onceki yarismadan biliyom seni ya burda varmisin haberim yok yani
hmmm peki o zaman benim içinde bir yarışma açılsın o zamanyarışmada oylama başladı. katılım sona erdi. başka yarışmaya inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?categories/yarismalar.1299/hmmm peki o zaman benim içinde bir yarışma açılsın o zaman
teş.ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?categories/yarismalar.1299/
buradan sitedeki yarışmaları takip edebilirsiniz
Ciks. Hic tanir miyim yapmam ben oyle bisey. Kimligin ortaya cikar dimi amaAhaha ben de burada görüp tanıdın zannettim:)
değil..Oylama gizli mi
bence hafif olmalı ceylincim gelin makyajı..iki numaralı adayın gözleri çok güzel maaşallah ama göz makyajı fazla gibi..Hayirlisi olsun bakalim :)
Ben oy kullananları göremiyorum, telefondan yazıyorum o yüzden mi kideğil..
haklısın ama bir çok resimden eleme yapılmıştır kesin.kendi adıma bir sağa baktım bir sola bir aşağı bir yukarı biraz kameraya bir baktım resimlerde şaşı şaşı bakmaya başlamışım :) seçtim bir resim yolladım sorsan ki içine sindimi? hayır ama tam sınav dönemi anca bu kadar.yine hak eden kazansın bol eğlenceler :))Biraz da eleştiri yapasım geldi:)
Oy vermediklerimin çoğunu fazla sade bulduğumdan eledim. Kimisinde rimeli az buldum kimisi gözünün içine kalem çekse daha iyi olurdu falan dedim:)
6 numara fazla renkli geldi evet başarılı uygulama olmuş ama benlik değil. Yoksa far kullanımı, eyeliner falan güzel.
9 numara beyaz kalemi fazla kullanmış ya da fotoğraftan öyle çıkmış.
7 ve 10 numaranın göz kapakları görünmüyor, nasıl bir far kullanmış largöremedim. 7 numaranın fotoğrafı hoş ama net ve aydınlık :)
2 numara fazla karanlık geldi bana, kendisi de esmer olduğundan belki :)
8 numara dağınık geldi.
Diğer arkadaşları fazla sade buldum, daha doğrusu fotoğraflardan öyle çıktı biliyorum.
Aslında standart pozlar olup o şekilde çekilse belki değerlendirme daha kolay olurdu. Biri sadece yana bakan bir fotoğrafla değerlendirilirken diğeri gözleri kapalı, yana, yukarı falan bakan fotoğrafla dğerlendirilince pek adil olmuyor ama eğleniyorum yine de:)
ben görüyorum ama belkide cepten görülmüyor.Ben oy kullananları göremiyorum, telefondan yazıyorum o yüzden mi ki
Telefondan kaynaklı sanırım. Teşekkürler cevap için.ben görüyorum ama belkide ceptenmi görülmüyor.