- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm tamam teşekkür ederimyarışma bitince açıklanacak
hımm tamam teşekkür ederim
henüz karar verilmedi. yine zamanı gelsin sizlerle konuşarak temaya karar veririzSaç yarışması olursa nasıl olacak acaba şekil mi verılecek topuz vs gibi yoksa kesim ve renkmi olur
En baygın bakan senmisin yoksaAma bu profesyonellerin yaptigi bisey degil ki
Kendimizce yaptik biseyler, emek var sonucta boyle demeyin.
Ben o kadar hastaydim ki bu makyaji yaparken, yine de katildim kadinlar kulubune bi destegim olsun diye. Bi saat burnumu ceke ceke makyaj yaptim.
Kotu bisey demiyorum sizi kirmak da istemiyorum, siz de yarismacilari kirmayin bence
6numara konusunda sana katılıyorum canım...ama garip olanda en çok oy alanlardan biri oBu defa benimde hah iste bu diyecegim bisi yok. Bilemedim ya. 6 numara gelin makyaji degil de brezilya karnavalina gidecekmis gibi olmus. Resimlerde cok iyi cekilmemis bu defa. Gecen yarismada daha iyilerdi.
Geçen sefer son katılım haftasonuna denk geliyordu ve gün ışığı yakalanabiliyordu.Bu defa benimde hah iste bu diyecegim bisi yok. Bilemedim ya. 6 numara gelin makyaji degil de brezilya karnavalina gidecekmis gibi olmus. Resimlerde cok iyi cekilmemis bu defa. Gecen yarismada daha iyilerdi.
Aslinda fotograflari baskasina cektirmeliydiniz. Hele ki uzman birini bulursaniz super olurdu. Sanirim bu yasak degildir yani olmamali. Makyajikendiniz yapip, fotografi bi uzmana cektirmek daha mantikli olurdu. Cunku gercekten fotograflar basarisiz.Geçen sefer son katılım haftasonuna denk geliyordu ve gün ışığı yakalanabiliyordu.
Bu sefer hafta sonu başladı hafta içi bitti, akşam 9'da falan yaptım ben mesela makyajı. Yok lambayı al yüzüne tut öyle çek falan :) Sonuçta yaptığım makyajla alakası olmayan bir şey çıktı ortaya...
Bu defa benimde hah iste bu diyecegim bisi yok. Bilemedim ya. 6 numara gelin makyaji degil de brezilya karnavalina gidecekmis gibi olmus. Resimlerde cok iyi cekilmemis bu defa. Gecen yarismada daha iyilerdi.