- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana verilen oylarda inanılmaz bir artış olmuş : ) şaşkınım galiba ilk 11 içinde olucam : )
Kaldı 1 gün
Yemek yarışması da olacak galiba ona da katılalım bariburası bitiyor naapsak kombine mi katılsak azcıkda yarışmaların kamberi gibi olduk son zamanlarda ya da ben kendimi öyle hissediyorum
Yemek yarışması da olacak galiba ona da katılalım bari
Bwlki onlar da önem vermiştr de fotoğrafta öyle çıkmamıştır :)Bende saskınım valla bırdahakı yarısmaya acık renk farı surucem bıraz koyu renk kenarlara tmm hıc karıstırmaymıs gecısmıs onem vermıcem
olabılır tabı ben oyle demek ıstemedım begenılere bakılınca mıllet oyle sevıyo demekkı yarısmalarda bende arza gore sunum yapıcam demek ıstedımBwlki onlar da önem vermiştr de fotoğrafta öyle çıkmamıştır :)
Bence meeesaj küçümsemeek gibi olmuş. Bi tanee siyah bişey süreyim de dağıtmayayım vs.olabılır tabı ben oyle demek ıstemedım begenılere bakılınca mıllet oyle sevıyo demekkı yarısmalarda bende arza gore sunum yapıcam demek ıstedım
ben laf soylemedımkı arza gore sunum yapıcam ogrenmıs oldum talebı dedımBence meeesaj küçümsemeek gibi olmuş. Bi tanee siyah bişey süreyim de dağıtmayayım vs.
Biz de böyle yaparsak oy verenleree laf söylemeyelim.
hahaha beceriksizliğinde bu kadarı olur , bende öyleyimdir bir başkaısnı çekeceğim vakit elim titrer hep güzelliğinden olsa gerekkombin için de geçenlerde bir davete giderken ki kombinimle katılayım demiştim , çeken arkadaşım sağolsun on resmin onu da tiretilir mi yaaaya bulanık ya titrek
Teşekkürler:)1. numaralı aday
byzrn
2. numaralı aday
BayilanBayilana
3. numaralı aday
Dilaraginosss
4. numaralı aday
yaseminA
5.numaralı aday
Ceylinimdeceylinim
6. numaralı aday
Kakuleta