- 26 Eylül 2010
- 17.473
- 32.634
Teşekkür ederim canım, çekişmeli geçti bu yarışma Ben de seni tebrik ederimaaa bitmiş oylama,misafir trafiğinden vaktim olmadı ki çooook tebrik ederim @Koalina devamını dilerim canım
yaşasın ben de ikinci oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, çekişmeli geçti bu yarışma Ben de seni tebrik ederimaaa bitmiş oylama,misafir trafiğinden vaktim olmadı ki çooook tebrik ederim @Koalina devamını dilerim canım
yaşasın ben de ikinci oldum
Teşekkür ederim canım, çekişmeli geçti bu yarışma Ben de seni tebrik ederim
Ay hayır ya bildiğin avize lambasını duya takarak yaklaştırdım yüzüme. Lamba sarı ışık olduğundan öyle çıktı ama yapacak bir şey yoktu:)teşekkür ederim güzel gözlü arkadaşım, yarışma bittiğine göre sorabilirim, ışıklandırmayı nasıl yaptın flaşlarla mı? sanki stüdyoda spotlar yüzüne vurmuş gibi çok hoş çıkmış resimlerin...merak ettim tiyo istiyorum
Ay hayır ya bildiğin avize lambasını duya takarak yaklaştırdım yüzüme. Lamba sarı ışık olduğundan öyle çıktı ama yapacak bir şey yoktu:)
mesela sıradan günlük bi makyajım özenmedim pektabi yükleyebilirsin merak ettim :)
oo çok hoş. bir dahaki yarışmaya katılın bence..mesela sıradan günlük bi makyajım özenmedim pek
5. aya girdik de benim göbek 9 aylık tşk ederm :)Ayy niye kiz? 4 aylik hamilesin sanirim dogru mu anladim? Bence hamileler cok seker oluyorlar. Sen de güzelsindir eminim zaten 4 aylik gobekten ne olacak? Neyse zorlama yok, bir dahakine katilirsin bebegin de hayirli olsun.:)
acemilik utansın bura da biraz karışık çözmeye çalışıyorum bida olursa nasıl haberim olur tabi oda ayrı bi olay neyse kısmet artıkın :* :)oo çok hoş. bir dahaki yarışmaya katılın bence..
mesela sıradan günlük bi makyajım özenmedim pek
:) bana haber edin bida olursa biraz özenip yaparımçok güzel olmuş
:) bana haber edin bida olursa biraz özenip yaparım
Ahaha teşekkür ediyorum egom iyi beslendiher haliyle güzel maşaallah Türkan Şoray gibisin tatlım
Katılmak istemiyorum:)aslında evet ışıklandırmayı masa lambalarıylada yapabilirdik, olmadı el feneri evde stüdyo havası süper olurdu bir daha kine kesinlikle şoklama yapacağım ne kadar ampul varsa suratıma abartıp piliç gibi kızarmam inşaallah
kombine katılacak mısın Koalina, aslında istiyorum ben nedense cesaret edemiyorum çok ağır eleştiri almaktan korkuyorum
şekerim hamileyim moda filan kalmadı bende koca göbekle de çok tarz olamıyorum malesef 5 ay sonra görüşürüz bu konuda inşallah doğum sonrası
bnce bu2. numaralı aday
10 numara lı aday kimdi ben ona vermiştim oyumu:)