- 8 Kasım 2014
- 22
- 15
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayyyy tebrik ederim canım, sen olduğunu hiç tahmin etmedim şaşırdım o yüzden kutlarım canım seniTeşekkürler:)
Katılan herkesi tebrik ederim, diğer yarışmalarda buluşmak üzere
yeni üyeyim ama yarışmaya bende katılmak istiyorum nasıl oluyor bilgi alabilirimiyim ?
Teşekkür ederim canım:)Vayyyy tebrik ederim canım, sen olduğunu hiç tahmin etmedim şaşırdım o yüzden kutlarım canım seni
Evet oy için teşekkür ederimTeşekkür ederim canım:)
Benim oy da sana gitmiş, tahmn etmiştim gerçi:)
Teşekkür ediyorum:)Öncelikle tebrikler
Koalina
Senden rşica etsem adresini bana özel mesaj ile yollayabilir misin ?
Teşekkürler:)
valla tam benlik bir yarışmaymış makyaj delisi olarak yinede resim yüklemek isterim yaptığım makyajın görünmesi için :)hoşgeldin :) üzgünüm ama yarışma bitti sıra oylamaya geldi. tekrar böyle bir yarışma olursa o zaman katılırsın
tabi yükleyebilirsin merak ettim :)valla tam benlik bir yarışmaymış makyaj delisi olarak yinede resim yüklemek isterim yaptığım makyajın görünmesi için :)
Makyaj yarismalarina bir donem ara verilecekti diye hatirliyorum ama kombin yarismasi var. Sokak modasi. Ona katilabilirsin icinde kaldiysa. :)valla tam benlik bir yarışmaymış makyaj delisi olarak yinede resim yüklemek isterim yaptığım makyajın görünmesi için :)
şekerim hamileyim moda filan kalmadı bende koca göbekle de çok tarz olamıyorum malesef 5 ay sonra görüşürüz bu konuda inşallah doğum sonrasıMakyaj yarismalarina bir donem ara verilecekti diye hatirliyorum ama kombin yarismasi var. Sokak modasi. Ona katilabilirsin icinde kaldiysa. :)
Ayy niye kiz? 4 aylik hamilesin sanirim dogru mu anladim? Bence hamileler cok seker oluyorlar. Sen de güzelsindir eminim zaten 4 aylik gobekten ne olacak? Neyse zorlama yok, bir dahakine katilirsin bebegin de hayirli olsun.:)şekerim hamileyim moda filan kalmadı bende koca göbekle de çok tarz olamıyorum malesef 5 ay sonra görüşürüz bu konuda inşallah doğum sonrası
Teşekkürler:)Koalina tebrik ederim .. Katıan tüm arkadaşlarım sizleride emeğiniZden ötürü kutluyorum...