Anlatamazsıngerçekten çok ilerii gidiliyor. burada kimse profesyonel değil. ayıp ediyorsunuz. gerçekten çok ayıp ediyorsunuz.
ellerinize sağlık demek bu kadarmı zor. bu kadarmı ağır eleştirmek zorundasınız. kkdaki yarışmalara katılımın artık olmamasınımı istiyorsunuz.
insanları inciterek mutlumu oluyorsunuz.
katılanlar yarışmadan çekilmek için bana yazıyorlar. haklılar evet. çok haklılar.
konuya bir daha asla katılmayacağım diyenler var. saygıyı biliyormusunuz. büyük harfle yazayımmmı SAYGI.
TDK baksın anlamını bilmeyen . emeğe saygı, katılan arkadaşlara saygı. yarışmaya saygı.
gerçekten işin eğlencesinini m ahvettiniz
gerçekten çok ilerii gidiliyor. burada kimse profesyonel değil. ayıp ediyorsunuz. gerçekten çok ayıp ediyorsunuz.
ellerinize sağlık demek bu kadarmı zor. bu kadarmı ağır eleştirmek zorundasınız. kkdaki yarışmalara katılımın artık olmamasınımı istiyorsunuz.
katılanlar yarışmadan çekilmek için bana yazıyorlar. haklılar evet. çok haklılar.
konuya bir daha asla katılmayacağım diyenler var. saygıyı biliyormusunuz. büyük harfle yazayımmmı SAYGI.
TDK baksın anlamını bilmeyen . emeğe saygı, katılan arkadaşlara saygı. yarışmaya saygı.
gerçekten çok ilerii gidiliyor. burada kimse profesyonel değil. ayıp ediyorsunuz. gerçekten çok ayıp ediyorsunuz.
göbek çıkmış,kalça büyük,silikon düşünmüyormusun,bacakların kalın,bilekleri yamuk yada belki tam tersi
ay ne incesin,nerden aldın,çok yakıştırmışsın,formunu nasıl koruyorsun,çok güzelsin,maşALLAH
ve tabi ki olmazsa olmaz bir soru yaş kaç :))
Eğlence kaldığı yerden devam etsin hadiiii bakalımyok gerçekten sinirim bozuldu. bu yarışmayı ben açtım. sizlerin bunu yaşaması beni çok üzdü.. sadece eğlenelim biraz hareket olsun vakit geçirelim demiştim. böyle eleştiriler olacağını bilseydim,sizi bu kadar inciteceklerini yeminle bu yarışma için kazenle konuşmazdım. sorumlu hissettim şimdi kendimi
iyiki sizde varsınız..çok duygulandım annemiz gelmişte bize destek oluyor gibi canım benim iyiki varsın
not...biz iyiyiz hazmettik eğlenceye devam
yok gerçekten sinirim bozuldu. bu yarışmayı ben açtım. sizlerin bunu yaşaması beni çok üzdü.. sadece eğlenelim biraz hareket olsun vakit geçirelim demiştim. böyle eleştiriler olacağını bilseydim,sizi bu kadar inciteceklerini yeminle bu yarışma için kazenle konuşmazdım. sorumlu hissettim şimdi kendimi
maalesef. çünkü katılım bitti. oylama aşamasındayızyarışmaya katılma şansımız varmı hala ?
üzüldüm ama inş bidahakinemaalesef. çünkü katılım bitti. oylama aşamasındayız
Onlar hiç katılmazlar :)bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış :))
yılmak yok eleştirip beğenmeyenleri bir sonra ki yarışmaya bekliyorum :)
Kaç kaç kimse anlamadı boşverDeşifre de olduğuma göre ben kaçıyım hanımlar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?