- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
Kim dedi sana saygısız ay ?sen konuşkansın ben hem konuşkan hem cep mesajlarını gizlice okuyan saygısızım ben ne yapayım :)))
başka bir paylaşımda :)) neyse biz önümüze bakalım hediyesiz yarışsak acaba devamı gelir mi yarışmaların?kombin yarışması olacakmış ya ne bilim orda daha sert eleştiriler olur gibime geliyor.oje yarışması içinse tırnak yapım güzel değil kiKim dedi sana saygısız ay ?Bu arada 90 lı yıl meseleni okudum hiçde kırıcı değildin canım güZelce yorum yapmışın gayet doğal yani
Kombin yarışmasına katılsak ne elwştirilwr gelir " ayyy fakirr tarz değilsinler , çok havalısın kocanın parasıyla mı aldınlar "başka bir paylaşımda :)) neyse biz önümüze bakalım hediyesiz yarışsak acaba devamı gelir mi yarışmaların?kombin yarışması olacakmış ya ne bilim orda daha sert eleştiriler olur gibime geliyor.oje yarışması içinse tırnak yapım güzel değil ki
başka bir paylaşımda :)) neyse biz önümüze bakalım hediyesiz yarışsak acaba devamı gelir mi yarışmaların?kombin yarışması olacakmış ya ne bilim orda daha sert eleştiriler olur gibime geliyor.oje yarışması içinse tırnak yapım güzel değil ki
Kombin yarışmasına katılsak ne elwştirilwr gelir " ayyy fakirr tarz değilsinler , çok havalısın kocanın parasıyla mı aldınlar "Ahhh ahhh
Doğru vallahiçalışıyorum desen, maaşını bunlara mı yatırıyorsun derler
yok bişi tatlım hazmetmek için soda içiyok
kendi adıma asla olumsuz bulmadım hatta beğendiğimi de yazdım yorumlarını, tek tek madde madde uğraşmışsın ellerine sağlık tatlım...biz eleştiriye açığız dedik zaten ama direk genelleme yaparak özentisiz bulanlar varya hepimizi birden toplu katliam edenler
Hanımanne sonunda dayanamadım deşifre oldum ... Yarışma yapıyos şurdaa ya yok olmamışşş yok özensiz bilmem ne herkes yazıyo da yazıyo .. Beğenmeyen oylamaya dahi katılmaz çıkar beğenende beğendiğine oy verir diğerlerini yermek niye ? Biz yemek yarışmasında böyle ni yapıyoruz emek var ortada ya yazıktır
Kombin yarışmasına katılsak ne elwştirilwr gelir " ayyy fakirr tarz değilsinler , çok havalısın kocanın parasıyla mı aldınlar "Ahhh ahhh
aynen hanımannem öyle .. Nasılsın ? Kombin yarışmasına katılcan mııı sen harika bi rakibesinSoda rakıyla içilirboşverin yahu duymayın okumayın işte
Diloşş,boşver tatlım,isteyen oyunu verir çıkar,beğenmeyen yazmasın yani .
Kombine katılayım da yaşlı kombini nasıl olurmuş görün bakalım,ezer geçerim valla dermişimm
A
aynen hanımannem öyle .. Nasılsın ? Kombin yarışmasına katılcan mııı sen harika bi rakibesin
Ezersin valla kariZman yeterKombine katılayım da yaşlı kombini nasıl olurmuş görün bakalım,ezer geçerim valla dermişimm
vuuuuuuuu görüyon mu pek iddalıyız hadi bakem
göbek çıkmış,kalça büyük,silikon düşünmüyormusun,bacakların kalın,bilekleri yamuk yada belki tam tersiKombin yarışmasına katılsak ne elwştirilwr gelir " ayyy fakirr tarz değilsinler , çok havalısın kocanın parasıyla mı aldınlar "Ahhh ahhh
Severiz havanı hanımannem wuhhhhuuuuHavamı sevsinler demi
Ay ne güldümmmgöbek çıkmış,kalça büyük,silikon düşünmüyormusun,bacakların kalın,bilekleri yamuk yada belki tam tersi
ay ne incesin,nerden aldın,çok yakıştırmışsın,formunu nasıl koruyorsun,çok güzelsin,maşALLAH
ve tabi ki olmazsa olmaz bir soru yaş kaç :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?