Gelin makyajının kalıplı teması yokki. Kendim gelinken bile eyelinerden ibaret siyah bir makyaj yaptırmıştım.
evet arkadaşlar. oylama başlasın
nedenini bilemiyorum. kazen e mesaj yazarmısınızmerhaba ben resimleri göremiyorum resimlerin yerinde sadece img yazısı var bu sadece burda değil bi çok topikte böyle yardımcı olursanız sevinirim
merhaba ben resimleri göremiyorum resimlerin yerinde sadece img yazısı var bu sadece burda değil bi çok topikte böyle yardımcı olursanız sevinirim
nedenini bilemiyorum. kazen e mesaj yazarmısınız
Benim makyöz beni terslese de fena yapmadı yani en azından 60 liraya mac ürünleri kullanrak yaptı makyajımıHepimiz güzeliz sonuçta yani
Benim makyöz beni terslese de fena yapmadı yani en azından 60 liraya mac ürünleri kullanrak yaptı makyajımıve disko topuna çevirmedi, daha kötü bekliyordum ama olmadı
Neden kullanılmasın ki benim arkadaş sadece siyah kalın eyelinerla farsız allıksız gelin makyajı yaptırmıştı. Günlük makyajdan hiçbi farkı yoktu yani.
Artık gelin makyajının belirli bir konsepti yok herkes istediği gibi yaptırıyor.
Aynen.
Ha sizin zevkinize hitap etmez orasi ayri.
Bence gelin makyaji sade olmali diğerine gore abartili koyu renkler baskasina gore rengarenk.
Herkesin zevki farklı efenim.
Bundan gelin makyaji olmaz hiçbiri gelin makyaji değil denilemez.
"Sizce" öyle...[/Q
Kendi fikrimi söyledim sizi rahatsız eden ne anlamış değilim, Makyajların hiç biri bi gelinin en özel gununde isteyebileceği türden değil kendi adıma güzel ama en özel gün adına bana göre yeterli değil zevk dışı bi durum Zevkime kalsa hiçbirini kullanmam gelinliğimde elbette çok daha sade ve natural olanı makbuldıur adıma.. Gelin Makyajı diye bişey olmasaydı yarışma bunu konsept almazdı..Ve fikir beyanıda kendi adıma yani ben makyaj için yorum yaptım siz cevap verin diye yada birilerini kötülemedim savunun diye sizce fikirler sizindir :)
Ne celallenmesi ne inadından bahsediyorsunuz?yanlış anladınız sanırım Gelin makyajı ya sade olur ya da bi renk üzerinde gözleri vurgular makyözler...Gördüğüm makyajlarda hepsi kendince güzel ama gelin makyajı olabilecek gibi değil şahsen ,bi eyeliner çok daha fazla kurtarır...6 numara gelin makyajı değil vurguladım ama inat gider gibi cevap vermişsiniz sadece makyaj diğerlerine göre daha iyi renk geçişleri var göz üzerinde çoklu rengi kullanarak dağılımı bozmamış.Gelin makyajında konsept olmadığı içinmi kuaföre gidip yaptırıyoruz özenip bözeniyoruz sabahın köründen itibaren, dediğiniz gibi olsa herkez evde bi rimel sürüp çıkar..Kişinin en özel günü ve buda benim fikrim sizinkine ters düştü diye hemen celallenmek çokta doğru değil hiç bi makyajı ben yapmadım :) sadece dilediğimce kendimce doğru olanı söyledim..
1. Belli de 2. Kimneyse arkadaşlar hadi yarışmaya dönelim. kim önde bakiim.
dip not
konuyu değiştirmeye çalışan üye örneği : )
heyecan yapalım. o mu, bumuuuu : )1. Belli de 2. Kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?