Geçmiş zamanda yapılan bir olay için gelip, şimdi yapılan bir yarışmaya balta vurmaya hakkınız yok diye düşünüyorumAmacım ödül değil zaten kimsenin verdiği iki üç şeye ihtiyacım yok eğer amacım öyle olsaydı olay yaşandığında çirkeflik yapar sorun çıkarırdım ama bana özelden kusura bakmayın sadece birinciye veriliyomuş ödül dendiğinde tamam sorun değil deyip konuyuda kapatmazdım yine söylemezdim ama bazı şeyleri gördüğümde kendimrde yediremiyorum
Tabiki degil burdaki hiç kimsenin başkasından gelecek bir şeye ihtiyacı yok benimde öyle ama sadece yapılanlar birsz kırıcı oluyor
Bahsettiğim yemek yarışması değilde kimseden bir beklentim yok benim derdim tutulmayan sözler sadece
kazen bey bir site yöneticisi olarak dahabsakin olmalısınız bunun sizin için söylüyorum karşınzdaki kişinin haklı olduğu ortaya çıktığında mahçup olmayın yaklaşık iki yada üç yıl önce sizin bilginiz dahilinde dadlu cadı nickli bir üyenin gerçekleştirdiği en güzel yüz tarzında bir yarışmaydı birinci seçilen kişinin hesabını daha önce başka bir arkadaşının kullandığı konularında başka resimler olduğu hakkındada bir problem çıkmıştı birinci olan arkadaşta şuan pro üye birinciliği sebebiyle sanırım adını tam olarak hatırlamıyorum benim amacım ödül yada maddi bir şey değil çok şükür ihtiyacımda yok fakat verilen sözler tutulmuyorsa bu benim için önemlidir konu öylece gözüme çarptı ve içimde kaldığı için yazdım 2 3 yıl geçmiş bir seyin ödülünde olsam arkadaşın bana özelden yazdığı mesajda kusura bakmayın yanlış olmuş size birşey veremiyoruz lafına uygun cevaplar verir çarşaf çarşaf her yerede yazardım şimdi isterseniz beni fazla haklı olmaktan cezalandırabilirsiniz
20.11.2014de,saat 18.00 de sona erecekfoto göndermek için son gün ne zaman?
şu yarışma resmen şu an baltalanıyor.Geçmiş zamanda yapılan bir olay için gelip, şimdi yapılan bir yarışmaya balta vurmaya hakkınız yok diye düşünüyorumBu yarışmayı düzenleyen arkadaşımıza çok büyük ayıp bence
KK da yapılan yarışmalar dediğiniz için ben cevap verme hakı duydum
Konunuzu sabote ettiğim için üzgünüm 2 3 yıl önce en güzel yüz diye bir yarışmaydı benim çekinecek bir şeyim yok elossa mı elona mı o nickli arkadaşımız pro üye ve o yarışmanın birincisi kendisine sorabilirsiniz yarışmayla ilgili bir kanıt bulamıyorum tartışmalar çıktğı için konu silinmiştiben hiçbir şey anlamadım. siz yarışmayamı katıldınız. hangi yarışmaya
ne sorayım elossaya. ödülünümü alamamış. ne demek istiyorsunuzKonunuzu sabote ettiğim için üzgünüm 2 3 yıl önce en güzel yüz diye bir yarışmaydı benim çekinecek bir şeyim yok elossa mı elona mı o nickli arkadaşımız pro üye ve o yarışmanın birincisi kendisine sorabilirsiniz yarışmayla ilgili bir kanıt bulamıyorum tartışmalar çıktğı için konu silinmişti
Yok canım hiç öyle düşünme KKda yapılan yarışmalar ortadaşu yarışma resmen şu an baltalanıyor.
Ben içimde kaldığı için paylaşmak istedim ama haklı olduğum halde haksız olmaya tahammulde edemem amacım yarışmayı baltalamak değil tabiki arkadaşa bir kastım yok sizinde size yakın olan kişilere karşı yaptığım savunma rahatsız edici gelebilir anlarımGeçmiş zamanda yapılan bir olay için gelip, şimdi yapılan bir yarışmaya balta vurmaya hakkınız yok diye düşünüyorumBu yarışmayı düzenleyen arkadaşımıza çok büyük ayıp bence
KK da yapılan yarışmalar dediğiniz için ben cevap verme hakı duydum
şu yarışma resmen şu an baltalanıyor.
O yarışmada öyle yapılmış olabilir..O zaman sitede çok fazla yarışma düzenlenmiyordu.Şimdi çok fazla yarışma düzenleniyor ve fazlasıyla üyelere hediyeleri yollanıyorKonunuzu sabote ettiğim için üzgünüm 2 3 yıl önce en güzel yüz diye bir yarışmaydı benim çekinecek bir şeyim yok elossa mı elona mı o nickli arkadaşımız pro üye ve o yarışmanın birincisi kendisine sorabilirsiniz yarışmayla ilgili bir kanıt bulamıyorum tartışmalar çıktğı için konu silinmişti
Tabi silinip yok edilmediyse bana yalancı muamelesi yapmaktan vazgeçin rica ediyorumYok canım hiç öyle düşünme KKda yapılan yarışmalar ortada
Ben konu sahibine yakın olduğun için değil ,şimdi yapılan haksızlığa karşılık vermek için yazıyorumBen içimde kaldığı için paylaşmak istedim ama haklı olduğum halde haksız olmaya tahammulde edemem amacım yarışmayı baltalamak değil tabiki arkadaşa bir kastım yok sizinde size yakın olan kişilere karşı yaptığım savunma rahatsız edici gelebilir anlarım
O yarışmada size haksızlık yapılmış olabilir umrumuzdada değil mi demek istiyorsunuz ? Haklısınz kusura bakma demek bu kadar ağır olmamalıO yarışmada öyle yapılmış olabilir..O zaman sitede çok fazla yarışma düzenlenmiyordu.Şimdi çok fazla yarışma düzenleniyor ve fazlasıyla üyelere hediyeleri yollanıyor.Hatta Kazen bol keseden pro kart dağıtıyor
Tamam o zaman öyle yapılmış olabilir ama şimdi yarışmalarda dediğiniz gibi birşey yokTabi silinip yok edilmediyse bana yalancı muamelesi yapmaktan vazgeçin rica ediyorum
Ben öyle birşey söylemedim..O zaman ne yapıldı bilmiyorum ama şuan genelleme yapmanızı yanlış bulduğumu söylüyorumO yarışmada size haksızlık yapılmış olabilir umrumuzdada değil mi demek istiyorsunuz ? Haklısınz kusura bakma demek bu kadar ağır olmamalı
arkadaşım ne silindi ne oldu. o dönem zaten yoktum sitede ben. ama yönetimin yanlış bir şey yapmadığına eminim. zaten siz olayı tam anlatmıyorsunuz ki.Tabi silinip yok edilmediyse bana yalancı muamelesi yapmaktan vazgeçin rica ediyorum
Konu sahibine değil yönetime yakınlığınzdan bahsetmiştim halbuki neyse iyi akşamlar konu sahibi arkadaştan özür dilerim yeri değildi içimde olan şeyleri paylaşmak istedim sadece fakat bazı şeyleri kabullenmek tamam haklısınız demek bu kadar zor olmamalı ama tavrınız birde suçlarcasına konuşmanız genelden bahsediyorum hiç hoş bir davranış değilBen konu sahibine yakın olduğun için değil ,şimdi yapılan haksızlığa karşılık vermek için yazıyorum
Yok estağfurlah size yalancı demez kimse ama değişen şartlara göre uygulamalarda değişiyorTabi silinip yok edilmediyse bana yalancı muamelesi yapmaktan vazgeçin rica ediyorum
Neden hanfendi yönetim kusursuzmu yanlış yapamaz mı biz öylesine bir üyeyiz diye haksız mı olmalıyız yani konuyu anlattım konunun silindiği sizlerin ulaşabileceğini inandigim için ayrintida verdim ne yapayim hakliligimi ispatlamak icin dava mi acayim guluyorum artik gercektenarkadaşım ne silindi ne oldu. o dönem zaten yoktum sitede ben. ama yönetimin yanlış bir şey yapmadığına eminim. zaten siz olayı tam anlatmıyorsunuz ki.
Ben o dönemde yönetimde değildimKonu sahibine değil yönetime yakınlığınzdan bahsetmiştim halbuki neyse iyi akşamlar konu sahibi arkadaştan özür dilerim yeri değildi içimde olan şeyleri paylaşmak istedim sadece fakat bazı şeyleri kabullenmek tamam haklısınız demek bu kadar zor olmamalı ama tavrınız birde suçlarcasına konuşmanız genelden bahsediyorum hiç hoş bir davranış değil
olayı anlamadan tamam haklısınız demek yanlış. çünkü tam olarak açıklama yapamadınız ve ben inanın birşey anlamadım .çünkü olay olduğunda değil editör, sitede bile yoktum.Konu sahibine değil yönetime yakınlığınzdan bahsetmiştim halbuki neyse iyi akşamlar konu sahibi arkadaştan özür dilerim yeri değildi içimde olan şeyleri paylaşmak istedim sadece fakat bazı şeyleri kabullenmek tamam haklısınız demek bu kadar zor olmamalı ama tavrınız birde suçlarcasına konuşmanız genelden bahsediyorum hiç hoş bir davranış değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?