- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Bir Gülşen Bubikoğlu makyajı ya da Türkan Şoray makyajı olabilirdi güzel tespit yasemin.Ben gelin makyajina oy verdim ama keske kategorilerde Yesilcam makyaji da olsaydi
Di mi yaa, ne guzel nostalji yasardikBir Gülşen Bubikoğlu makyajı ya da Türkan Şoray makyajı olabilirdi güzel tespit yasemin.
Bir sonraki oylamaya ikon makyajı veya karakter makyajı da konmalı bence :)Ben gelin makyajina oy verdim ama keske kategorilerde Yesilcam makyaji da olsaydi
Evet maalesefFantastik makyaj açık ara arkada kaldı. Bu gidişle gelin makyajı forever olacak...
onu ben önerdimde. yapamayız dendi. yüz olmadan ortaya çıkmaz denince eklemedim. türkan şoray ,MM. demiştimBir sonraki oylamaya ikon makyajı veya karakter makyajı da konmalı bence :)
onu ben önerdimde. yapamayız dendi. yüz olmadan ortaya çıkmaz denince eklemedim. türkan şoray ,MM. demiştim
Turkan soray makyajı da sadece gozu buyuk olanlara olur haksizlik olur bence cunku kucuk gozlu biri turkan soray makyajı yapamazBir Gülşen Bubikoğlu makyajı ya da Türkan Şoray makyajı olabilirdi güzel tespit yasemin.
tamam okypetecımbugün oylama bitecek. gelin makyajı olacak sanırım. ben konu açacağım kurallarla ilgili . oylama bir bitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?