Göz Koyduğunuz Nickler:)

Tsunade deneseydim keşke :)
Narutomsu bişeyler denedim olmamıştı bende gaara yaptım :) bizim kızıl saçlı kazekage velet :) çok karizma anime karakteri ama :) tişörtünü bastırmıştı lanet olsun verdiğim paraya yazık oldu berbat etmiş adam :)

valla sistem onu alamazsın bunu alamazsın derken, o sıra oğlumla çok satranç oynuyorduk, du bi de bunu deneyim dedim böyle oldu, biraz anlamsız ama nick benle özdeşleşti, kamuya maal oldum

Ben senin nickini gorunce aa bu kiz satranci cok seviyor demek ki demistim. Uygun avatarda koyarsan , ki koydugunu goruyorum bence hos.

Ben baska bir nick alacaktim ama LuckyStar mi neydi. Tam hatirlamiyorum.

Onun disinda DingiltereKralicesi nickini cok begenirim. Keske ben alsaydim demisimdir.
---------------------------------------------
Melissa gel kiz saka yaptim.

bak bu nick de şıp diye oluverdi ....

Son düzenleme:
Kizim bela misin, birde nick degistirmis.

Bu daha iyi ama DingiltereKralicesi tercihimdir.
tesadüfi oldu şekerim senin topiğin için bide nick mi değiştircem
dingiltere kraliçesi diye bir üye vardı sanki
olmazsa anlaşın,bas parayı al nicki anlaşmazsa
nickini yol ver eline

ben baya onceden uye olmustum o zaman daha cocuktum dogru duzgun bir nickim yok imkanim olsaydi coktan degistirmstm forumda begendigim borkac nick vardi depresifpolyanna ilk aklima gelen :)

İlkte başkaydı. Sonra istediğim nicke kavuştum. Çok memnunum

ismimi koymak istemiştim e tabii yüzlerce olduğundan kabul etmedi sistem

oğlumun üye olduğum zamanlarda bana hitap şeklini yazdım ve oldu çokta güzel oldu bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…