• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Koyduğunuz Nickler:)

canım nasıl değiştirdin bana da yardımcı olur musun :KK36:

Canım ilk üye olduğum zamanlarda değiştirmiştim sonradan. Zaten 1 defa değiştirme hakkımız var. Admine ulaş kısmından sebebini ve istediğin nick alternatiflerini yazıyorsun. Onlar değiştiriyor bir defalığına mahsus olmak üzere :KK51:

Canım ilk üye olduğum zamanlarda değiştirmiştim sonradan. Zaten 1 defa değiştirme hakkımız var. Admine ulaş kısmından sebebini ve istediğin nick alternatiflerini yazıyorsun. Onlar değiştiriyor bir defalığına mahsus olmak üzere :KK51:
sağol canım denicem :KK8:

Göz koyduğum bi nick yok ama kullandıgım nicki sevmiyorum,üye olmak için epey uğraşmıştım,hep bi hata veriyodu ya yazdığım nickten bulunduğu ya da e mailimin geçersiz olduğu şeklinde.Sonra bigün yine uğraşırken aman dedim nasıl olsa yine kabul edilmiycek aklıma nerden geldiyse :KK58:rastgele salladım giray diye:KK58:hop kabul edildi ve üye oldum:KK33:

İdrak Yollarında İltihap mı var derim her zaman geç anlayanlara... bunu nick olarak almak neden aklıma gelmediyse...
Sizinki de güzel olmuş...

Ben şahsen nickimden gayeten memnunum :KK66:
ama benimkini hakikaten kedi yedi.
Kedim kızışmıştı. neredeyse 3 gece uyumamıştım. tam bir nik buldum değiştiricem. Bizim ki yine mauuuuw mauuuuw bağırmaya başlayınca, unuttum... Ehh dedim, nikimikediyedi :KK50:

Back