Göz kapağı estetiği oldum ama:(

Ayda hanım çok üzüldüm durumunuza, sizin ruhunuzu ne kadar incitmiş bu durum. Nasıl bu kadar cesaret ediyor ehli olmayan kişiler anlayamıyorum. iikayetinizi muhakkak yazın.

Söylediğiniz doktor 5 yıldızlı tavsiye edilmiş ama 1 yorum var. Yani dr.da problem var demek ki. Başkaları da zarar görmesin. Diğer taraftan etik ahlaklı ticari olmayan bir estetik cerrahla görüşün sorununuza doğru bir yaklaşımla sizi strese sokmadan eminim düzeltme önerecektir. Cerrahi olmadan belki dolgu ile bu görüntüleri kurtarabilirsiniz.
İnanın resminizde göz çevreniz önceki resme göre daha iyi değil ama kendinizi hiç üzmeyin. Dışarı çıkılmayacak haliniz yok, kendinize haksızlık etmeyin.

Sevgiyle kalın..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ;
Araştırma yaparken bu sitedeki yorumlardan çok yararlandığım için yazmak istedim. Tam 10 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldu. Doktorum gerçekten inanılmaz başarılı bir iş çıkardı. Üstelik yaptığı ameliyat sırasında göz kenarlarındaki kaz ayaklarını da yok etti. Bugün iş başı yaptım. İlk 1 hafta dikişler dışında rahatsızlık veren hiç bir şey yoktu . Acı yok ,ancak şişlik ve dikişler rahatsızlık veriyor ama normal tabii ki. Hergün arayarak doktorum beni takip etti , hatırımı sordu. 1 hafta sonra dikişler alındı ve normale döndüm. Bugün belli belirsiz izler var suratımda onlarda sanırım en kısa sürede yok olacak. Şekil olarak mükemmel gerçekten , bu kadarını hayal bile edemezdim. İstanbul'da yaptırdım ben , gerçekten araştırma yapan kişilere tavsiye ederim. Ben çok zor karar aldım bu sebeple yazmak istedim buraya. İsteyen ve rahatsız olan kişiler hiç düşünmeden bu ameliyatı yaptırsın korkacak hiçbir şey yok , tabii ki doğru ellerde.

Merhabalar;

bir aile dostumuz yaptırmak istiyor ama doğru hekimi bulamadı. Hangi doktora gittiniz, bize de yol gösterici olacaktır.

Ben ameliyattan resmen vazgectim.cok gecmis olsun

Merhaba, ismini yazdıgınız doktor dahil çok sayıda oculaplast ve plastik cerraha gşttim maalesef yapacsk birşey tok. Şu an oculapkast alanında yzman prf tavsiye edilen bir doktora gidiyorum. Üst üste iki yanlış operasyon ve düzeltilemez durumdayım . Söylemen maalesef((((

Merhabalar;

bir aile dostumuz yaptırmak istiyor ama doğru hekimi bulamadı. Hangi doktora gittiniz, bize de yol gösterici olacaktır.
Avrupa göz hastahanesi ilkp kapaklarımı çıkartan halit özhisar şimdi izmit dünya gözde. Adli tıp raporu ile zaten yaptıgı tıbben ve bu ameliyat tekniğine aykırı yani kusurlu bulundu durum yargıda. Yama ile hem kapakları arttırıam hem kaşı gözü burnu estetik olarak düzelticem deyip zaten eksik olan kapakları 1cm bırakana kadar oyup yerine korkunç deri yamaları koyup beni bu hale getiren doktor

Merhabalar ;
Araştırma yaparken bu sitedeki yorumlardan çok yararlandığım için yazmak istedim. Tam 10 gün önce üst göz kapağı ameliyatı oldu. Doktorum gerçekten inanılmaz başarılı bir iş çıkardı. Üstelik yaptığı ameliyat sırasında göz kenarlarındaki kaz ayaklarını da yok etti. Bugün iş başı yaptım. İlk 1 hafta dikişler dışında rahatsızlık veren hiç bir şey yoktu . Acı yok ,ancak şişlik ve dikişler rahatsızlık veriyor ama normal tabii ki. Hergün arayarak doktorum beni takip etti , hatırımı sordu. 1 hafta sonra dikişler alındı ve normale döndüm. Bugün belli belirsiz izler var suratımda onlarda sanırım en kısa sürede yok olacak. Şekil olarak mükemmel gerçekten , bu kadarını hayal bile edemezdim. İstanbul'da yaptırdım ben , gerçekten araştırma yapan kişilere tavsiye ederim. Ben çok zor karar aldım bu sebeple yazmak istedim buraya. İsteyen ve rahatsız olan kişiler hiç düşünmeden bu ameliyatı yaptırsın korkacak hiçbir şey yok , tabii ki doğru ellerde.
Hangi hastane ve doktor bilgi verebilir misiniz

canım çok üzüldüm ben de 10 gün önce ameliyat oldum bir göz kapağım tam kapanmıyo sanki ve sürekli batma hissi var gece uykum da sürekli yaş geliyo gözümden dikkatli bakınca sanki bir gözümden biraz daha fazla alınmış gibi hissediyorum ve korkuyorum acaba böyle mi kalır diye sol gözümden yana hiç sıkıntı yok herkes gözlerimi de çok beğendi ama bu durum beni korkutuyo iler de tekrar olmak zorun da kalmıyım 🥺
Dr kim ücreti nne

Sizin az açıklık kapanabilir maalesef benim durumum korknç sakat edildim (((( kaş göz burun ve dahi tüm yüzüm perişan ((( ne halden ne hale geldiğime bakn ce bunu yapan ilkay hüthüt ...
Geçmiş olsun. Serdar eren mehmet mutaf iyi. Ameliyat olursanız haber ver. İnşallah iyileşirsin amin.inşallah ben de iyileşirim.Amin amin

Çok üzgünüm hiç aklımda yokken ikna edilip perişan edildim düzeltirim diyene inandım çaresizce o da bu hale getirdi . Düzelir yapılabilir diyen birini bulamadım 16 aydır çok üzgünüm ve çok acı çekiyorum. Sabah korkunç halde uyanıyorum gün boyu acılarla yaşamaya çalışıyorum aynaya bakamıyorum psikolojim bozuldu ((((((()
Mehmet mutaf serdar eren ama bunun için çok zengin olunmalı. Birinci en iyi Dr mehmet mutaf. Kimsenin yapamadığını yapar. Ama çok palı

Mehmet mutaf serdar eren ama bunun için çok zengin olunmalı. Birinci en iyi Dr mehmet mutaf. Kimsenin yapamadığını yapar. Ama çok palı
Ben Mehmet Mutafa ilk ameliyattan sonra girtim. Benden haber bekle önce ne yapacagımı olanlamam lazım dedi. Geri dönmedi. 4 ay bekledim 3 kez aradım geri dönmedi. Sayısız doktora gittim ve Düzeltirim yama lazım diyen ilkay hüthüt e yaptırdım yama ameliyatını ve beni asla onarılamaz korkunç hale getirdi vede kaçıtı. Bu ameliyattan sonrada çok doktor dolaştım maalesef kimse birşey yapamıyor. Ülkede en iyi bilinen doktorlara gittim. Her birine 400- 650 arası muayeneler ödedim. Paradan geçtim keşke yapılacak birşey olsa.

Çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsi. Mehmet mutaf kesin yapar dedim ama o da çok yoğun. Başkasının umrumda mı. Tabi Dr lar para kazanma peşinde. Serdar errende çok iyi ama. Zor ya bu dünyada yaşamak. Keşke herşey istediğimiz gibi olsa.amin

Merhaba Atasehir Brandiumda Goz doktoru Nihal Boratac a tam 1 ay once gozkapagi ameliyati oldum bicok doktora gittim eskidej yapilan ameliyatin izi o kadar derindiki kimse cesaret edemedi o izler kapansin diye plexrdan tutun fraksiyonel lazere neler yapilmadi neler...gecmedi bi turlu en son Nihal hanimin yerine gittim basta o da cekindi cok kotuydu gozkapaklarim cunku sonraaaaa bana efsane bi gozkapagi yapti...simdiye kadar harcadigim paranin yaninda adi olmayacak bi rakama hemde ...ben cok dolastim gozlukle o halimin ezikligiyle makyaj yapsan kapanmaz yapmasan daha kotu herkes abuk abuk gozlerine bakar nolmus buna diye...kendisi cok iyi ve cok ilgili bi doktor ben ertesi gun hafif bi odem yasadim onun disinda ne agri ne sizi :KK66:)vee suan hic ameliyat olmamis gibi gozkapaklarim ne iz ne baska bisey bi gorunun derim bana dua edersiniz

Çok teşekkür ederim ama benim üst göz kapaklarım hiç yok . Maalesef gözlerim kapanmıyor

Halime bakn bir doktorun göz kapagını burnun yanı dahil bu kadar oyup çıkarması üstelik kapaklar az geri eklemek lazım diyen bir doktorun bunu yapmasın sakat yaptı beni

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    123,7 KB · Görüntüleme: 1.775
Canim benim cok gecmis olsun suan sadece masajla indirebilirsin onlari sari kantaron yagiyla yavas yavas asagi dogru masaj yap zamanla kapanacak :KK43:

Teşekkür ederim gidecegim. Pek umudum olmasada, ülkede sayısız cerraha gittim maalesef kapaklarım ikinci kez üstelik ölçüsüz çıkartılıp yerine yapılan yamalarla peeişan durumdayım . Keşke çare olabilse ama onada gösterecegim

Daha cok erken. O agirli bende sol gozde hissediyordum. Sanki kendiliginden asagi dusuyor gibiydi. Benimde sol gozum asiri sisip morarmisti. Ilk haftalar sol gozum guzel olmadi diyordum. Esitsizlik var gibiydi. 2.nci ayda tamamen duzeldi. Gercektende bir sey soylemek icin 3 ayi beklemek gerek. Benim 3.5 ay oldu olali.
Merhaba bende olmayı planlıyorum. Bana süreci anlatırmısınız. Ağrı oluyor mu ya da herhangi bir yan etkisi gözlere herhangi bir Sarar’ı var mı? İşe ne saman dönebilirim Bilgi verirseniz sevinirim

Merhabalar... Ben de düşük göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum. Ankara da hangi doktora oldunuz ameliyat acaba bilgi verebilir misiniz? Süreç nasıl geçti zorlukları var mıydı? Şimdiden çok teşekkürler...

X