- 9 Şubat 2016
- 10
- 1
- 38
Revizyondan sonra herşey düzeldi mi peki korkuyorum revizyon olmaktanÜzülmeyin ilk başta oluyor ödemden göz kapanmayabiliyor . Benimde öyleydi sonra düzeldi. Gerçi bende genede revizyon oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Revizyondan sonra herşey düzeldi mi peki korkuyorum revizyon olmaktanÜzülmeyin ilk başta oluyor ödemden göz kapanmayabiliyor . Benimde öyleydi sonra düzeldi. Gerçi bende genede revizyon oldum
Evet düzeldi revizyondan sonra .revizyon sonrası iyileşmekte kolay oldu 5 gun sonra ise basladim kimse farketmedi bileRevizyondan sonra herşey düzeldi mi peki korkuyorum revizyon olmaktan
Sen neden revizyon oldun peki göz kapağından fazla mı alındı ben aydan hanımı görünce revizyondan korktum açıkcası ama gözlerim tamamen kapanmıyo ve geceleri uyurken gözüm de batma yanma oluyoEvet düzeldi revizyondan sonra .revizyon sonrası iyileşmekte kolay oldu 5 gun sonra ise basladim kimse farketmedi bile
Benim dış köşelerden az almıştı ve dış tarafta yığılma oluyordu göz kapağında 2. Bir çizgi oluşmuştu sankiSen neden revizyon oldun peki göz kapağından fazla mı alındı ben aydan hanımı görünce revizyondan korktum açıkcası ama gözlerim tamamen kapanmıyo ve geceleri uyurken gözüm de batma yanma oluyo
Gözleriniz ne zaman tamamen kapandı pekiBenim dış köşelerden az almıştı ve dış tarafta yığılma oluyordu göz kapağında 2. Bir çizgi oluşmuştu sanki
1 ay sonra filan kapanıyordu galiba. Ama eşim aylar sonra bile gözünü kirparken iki gözümün ayni anda kapanmadigini söylüyordu. Benimki çok gerekli bi operasyon değildi zaten. Öyle aman aman bi değişiklik olmadi. Hatta revizyondan önce eskisinden bile kötü gözüküyordu iç taraftaki fazlalık çok alınıp dıştan az alınınca dış taraf daha çok belli oluyordu.ama şimdi memnunumGözleriniz ne zaman tamamen kapandı peki
benim bir ayı geçti bir gözüm kapanıyo diğeri tam kapanmıyo biraz aralık var gibi zamanla kapanır inşallah bekliyorum1 ay sonra filan kapanıyordu galiba. Ama eşim aylar sonra bile gözünü kirparken iki gözümün ayni anda kapanmadigini söylüyordu. Benimki çok gerekli bi operasyon değildi zaten. Öyle aman aman bi değişiklik olmadi. Hatta revizyondan önce eskisinden bile kötü gözüküyordu iç taraftaki fazlalık çok alınıp dıştan az alınınca dış taraf daha çok belli oluyordu.ama şimdi memnunum
Bende merak ettim gonderebilirmisinizresim özelden atabilirim.
Merhaba yaklaşık 1 ay önce bende antalyada oldum Göz kapagi ve bademgoz estetiği ama sonuç hüsran hiç memnun kalmadım çünkü doktor vasat biri idi şimdi 2. Kez oldum bekliyorum bakalimmerhaba kızlar, iki hafta önce üst göz kapağı ameliyatı oldum. gözlerimde düşüklük yoktu aslında. derimde hafif bir gevşeme vardı. daha genç daha diri görünmek adına ameliyat oldum. doktorum operasyon öncesi bir gözümde daha fazla cilt olduğunu o yüzden ondan daha fazla doku alacağını söyledi. simetri konusunda takıntım olmasına rağmen güvendim ve tamam dedim. bantlarım açılınca bir dikişin diğerinden daha aşağıda durduğunu fark ettim. doktoruma sorduğumda şimdi şiş olduğunu ,bunun sorun olmayacağını söyledi. iki hafta içinde büyük oranda oturacağını söyledi. ama şimdi az doku alınan gözümde hala fazlalık var bariz şekilde. iki göz arasında uçurum fark yok belki ama milimetrelik bir fark bile beni rahatsız ediyor. ayrıca neden bilmiyorum ama yine az alınan gözümün üstünde diğerine göre hafif bir ağırlık var gibi hissediyorum. aynı durumu yaşayan var mı? lütfen bu durumla ilgili bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Doktorunuzun adı ne? Ben de Ankaradayım.Bende oldum bu ameliyati cok memnunum ankarada yaptirdim cok iyi bir doktora dusunceler vr isim isteyrnlere ozelden yazabilirim
Merhaba Antalyada kimde oldunuz acaba. Bende dusunuyorum da Merhaba yaklaşık 1 ay önce bende antalyada oldum Göz kapagi ve bademgoz estetiği ama sonuç hüsran hiç memnun kalmadım çünkü doktor vasat biri idi şimdi 2. Kez oldum bekliyorum bakalim